0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz önce benzin, margarin, yağ çözücü de denedim, bana mısın demiyor, sanırım boya nın içine nüfuz etmiş. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aydın abi yapılabilecek herşeyi yapmışsın. Abi eğer gözüne çok batıyorsa beyaz folyo kaplamakta bir seçenek. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
Detailing Dükkanı ile görüştüm Atas Decabit diye bir ürün var diyor, çıkarabilecegini düşündüğünü söyledi, sipariş geçeceğim denemek için bakalım, senin fikrin nedir Mahmut?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o kadar şeyi yapıp çıkaramadıysanız artık siktinsene çıkmaz demekki boyancak mecbur ama zift olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 kere ziftli yola girdim araba simsiyah oldu gazyağıyla silince pırıl pırıl oldu bu sarı kir başka bişey demekki o kadar şeye çıkmaması şaşırtıcı açıkcası
Abi decabit zift ve reçine sökücü. O kadar şeyden sonra decabit söker mi bilmiyorum denemeden birşey diyemem. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
Bence deneyin, ama tahminen oradaki boyanın türünden dolayı çıkaramazsınız, dediğiniz gibi içine işlemiştir boyanın.
Bazi sokuculer boyayi bile komple alabilir. Bu yuzden metal degil, ozel plastik bidonlarda muhafaza edilebilir.Ele geliyor ise kil de denenebilir.
Ic doseme, ozellikle tavan temizliginde neleri tercih ediyorsunuz? Kosla hali, Aspirin, Asprix vs? Bunlari su ile ne oranda karistiriyorsunuz? Sicak su mu kullaniyorsunuz? Sadece kopugunu mu yuzeye uyguluyorsunuz, yoksa sprey mi? Agarmaya neden oluyorlar mi?
Sprey aspirin aldim, spor ayakkabida fena olmadi, temizledi sayilir. Denemek lazim.
bende atas decabit diyecektim. denemekte fayda var ama çok dikkat edin tehlikeli bir üründür. kaportaya sıkıp bekleme süresini aşmadan silmelisiniz hemen
Seçkin Decabit elime geçen hafta ulaştı, sadece, sarılığı nı %50 oranında azalttı,maalesef tam olarak almadı. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki zamanla yıkamalarla geri kalanıda çıkarSent from my iPhone using Tapatalk
Gene satmış.Abi sen birkac sene önce üye olacaktinki.Forumda kemal aksüyek abimiz vardi oda sat demeye cok hevesli idi.tam senin kafadanLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi Kemal abi sattırmaya hevesli idi Aydın abi satmaya hevesli. Aydın abi alanada satanada hayırlı olsun. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.