0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi sen hani ziftten sonra sarımtırak oldu diyordun ya bugun dikkatimi cekti benim araba zift gormus değil pütürlü yerler hafif sari.Abi o normal rengi olmasin.gerci arabada gitmis ama
neyse abi canını sıktığın şeye bak daha folyo kaplayacaktın.Kaplatamadan gitti.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladımhocam, siz baya sarmışsınız extreme ve daha kaliteli ürün bunlarKısaca listemi güncellersemBoya koruma için wax soft99 LightCila sonax bsdJamt temizleyici Ataş estBez ve yıkama eldiveni olarak piyasadan MF bazlı standart ürünler iş görür sanırımYıkama şampuqnı ve kuş pisliği, reçine ve sinek gibi inatçı kirler için tavsiye alabilirmiyim?
İc trimde C6 - Matte Dash mi yoksa auto finesse spritz mi kullqnmak daha iyidir. Bende c6 matte dash var ama emin olamiyorum. Hangisini kullanmak daha iyi olur?
Ben AF Spritz kullanıyorum pek memnun değilim çok büyük bi beklentiniz olmasınBi kaç yerde okuduğum C6 2-3 aylık koruma sağlıyor Spritz ise hafta bir uygulamak gerekiyor
Bu konu baya derin anlaşılan teşekkürler, zaman ayırmak lazım ve bu bakımlrı belirli periyotta ağız tadıyla yapmak için mekanda bulmak lazım Bir benzinlikte su sorunu çözersem diğer Temizlik ve bakım işleri için sitenin garajını düşünüyorum..Son duruma göre listem güncellenirseşampuan sonax red summer veya 3d wash n waxBoya koruma için wax- soft99 LightCila -sonax bsdJant temizleyici- Ataş est 1/7 su ile karışım oranıBez ve yıkama ürünleri- Meg. wash mitt - supercleanİç mekan - AF spritzSizden birde araç içi mühteşem çekiş gücüne sahip bir süpürge tavsiyesi rica ederim, bu ürünler harici işimi kolaylaştırıcak Başka tavsiyeniz varmı?Mesaj Birleştirildi: Temmuz 13, 2016, 22:04:49http://www.erdemboya.net/SOFT99-AUTHENTIC-PREMIUM-CARNAUBA-WAX-BOYA-KORUMA-BOLUNMUS-40-GRAM,PR-509.htmlİnci beyaz için , Soft99 premium carnauba kullanan varmı? Light ellerinde kalmamış, bu ürünü tavsiye edermisiniz?