0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya c2v3 5 ay koruma sağlıyormuş ondan tırstım bu 12 ay diyor 7 ay gitse yeter bana ama hakkaten bu işler için saşlam kol kası şart
Uygun sekilde yikanirsa, etkisi azalsa dahi 12 aya yakin kaliciligi var Talat, tecrubeyle sabittir.
Abi uzaktan kolay gözüküyor fakat çok yorucu ve zaman alan bir iş siz sadece korumayı yaptınız birde kil+polisaj+koruma yapan ne yapsın . Uğur beyin dediği gibi alıştıkça daha kolay olur . Ürünü fazla sürmenin bir yararı yok. Çok ince tabaka halinde sürerseniz hem parlatması daha kolay olur hem daha az ürün kullanırsınız . Tekrardan ellerinize sağlık kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Merhaba koltuk döşemelerim bej renk ve su bile leke yapıyor. Bu lekeleri çıkarmak için önerebileceğiniz sıvı köpük farketmez bir ürün var mı ekonomik olması lazım çünkü bugün silsem haftaya tekrar leke yapıyor. teşekkürler
Atas vinet. Sulandır, sık ve sil şeklinde kullanılıyor. Konsantre alındığı için aşırı ekonomik bir ürün. Evde de kullanıma uygun.
Kaliciligi, verdigi parlakliktan daha etkili Mahmut.
Abi öyleymiş fakat benim kullandığım soft 99 un fusso coat olanı değil ben alırken soft99 larla ilgili çok bilgim yoktu koyu renkler için olan başka bir ürünü sipariş vermişim parlaklığı biraz daha iyimiş bunun fakat koruma süresi düşükmüş .
fusso coata göre düşük ama sentetik wax olduğu için genede diğer balmumu carnubaulu waxlara göre çok daha dayanıklı olduğunu görceksiniz ph nötr şampuan kullanırsanız 3 5 ay rahat rahat gider eğer yıkamalardan sonra bsd falan kullanmaya devam ederseniz bu süre dahada artar
Arkadaşlar bende bugün soft99 un ürününü uyguladım bugüne kadar kullandığım waxların içinde en iyisi diyebilirim. Tabi bunu parlaklık ve yansıma için söylüyorum koruma ömrünüde zaman gösterecek. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
Tam ismi ney hangi serisini uyguladınız
Soft99 King of Gloss Black&Dark