0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Carnauba içerikli waxlar sentetik ürünlere göre daha parlak(beyaz renkte pek fark hissedilmez) fakat daha kısa ömürlü olurlar.1-2 ayda bir yenilerim derseniz olabilir.Ömrü önemliyse finish kare 1000p alabilirsiniz.
Nekadardır ortalam ömürü? fk 1000 p benim için daha iyi bir seçenek olur.. Listeme ekledim..http://www.erdemboya.net/FINISH-KARE-WAX-FK-1000p-BOYA-KORUMA-BOLUNMUS-80-GR,PR-713.htmlElimde microfiber bezler mevcut, standart kurulama esnasında memnun kaldım..Wax ve cila uygulaması sırasında ped ve bez seçmini de Erdemboyadan toplu alayım ürünleri diye düşünüyorum, şu iki ürün işimi görür mü?-Meg.( sarı bez) SUPREME SHINE MİKROFİBER WAX VE CİLA PARLATMA VE SİLME BEZİ 40CM X 60 CM-MEGUIARS EL İLE WAX CİLA UYGULAMA PEDİ 10 CM
Arkadaşlar uygulama sırası nasıl acaba?Birde her yıkamada yapmıyoruz sanıyorum yani nekadar zamanda bir cila ve wax yenilenmeli ve uygulanmalı? Yıkama kurulama, cila (sonax bsd ), Wax fk 1000p
Sizden birde araç içi mühteşem çekiş gücüne sahip bir süpürge tavsiyesi rica ederim, bu ürünler harici işimi kolaylaştırıcak Başka tavsiyeniz varmı?
Bu arada direksiyon komple boyanması lazım renk farkı oluşmasın diye
Kirse eğer temizleyicilerle çıkması lazım.
Bende demirhan kardesimden 2 litre aldim.Daha deneyemedim.Ama forumda dediğin gibi herkez çok beğeniyor