0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan abi beraber uyguladığımız ürün bu, parlaklık veriyor ama kalıcılık düşük.
Abi gazın boyaya zararı olmaz zaten durulamışta . Davlumbaz içleri konusunda abi zift sökücüler hep kokar en azından ben daha önce atas decabit kullandım kokuyordu .
Mahmutcum, davlumbazın içi zift olarak duruyor dolayısıyla bu da koku yapıyor, bunu en kolay nasıl temizleyebilirim?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım abi . Ben gaz kokuyor diye yapılmadı sandım . Abi gaz yağını sıkıp basınçlı su ile duruluyarak çıkar . Fakat arka davlumbazlarda halıfleks gibi bir kaplama varsa zararı olur mu bilmiyorum . Birde bu işlemleri tekerleri söküp yaparsanız sonuç daha iyi olur . Eğer arka davlumbazlarda halıfleks varsa gaz yağı sıkılıp durulandıktan sonra ıslak süpürge ile vakumlama da yapılabilir .
Valla bu zift çok pis bir şey, oda bana denk geldi. Bakalım gaz yağını sıkarım davlumbazlara belli bir süre bekletir basınçlı su tutarım.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o kadar şeyi yapıp çıkaramadıysanız artık siktinsene çıkmaz demekki boyancak mecbur ama zift olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 kere ziftli yola girdim araba simsiyah oldu gazyağıyla silince pırıl pırıl oldu bu sarı kir başka bişey demekki o kadar şeye çıkmaması şaşırtıcı açıkcası