0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Talat Serkes (28471) İPA dediğiniz sıvı bildiğin kuvvetli Saf Bir Alkol'dür.Eğer Boya temizliğinde veya iç plastik temizliğinde 1:1 oranında sulandıma yapacaksan dikkatli ol derim.Temas ettiği yerleri bir süre sonra ağarma olabilir.İPA daha çok Cam veya Yüzey temizliğinde kullanılır.(Bu ürünü temizlik malzemesi üreten bazı firmalar hala bilmiyor)Mesela kendimin geliştirdiği bir formül var.İçine bitkisel 3 karışım daha ilave ettim.Belli bir oranda (formülü bende gizli tabiki) bazı kimyasalları karıştırdım ve yüzey temizliği ve cam temizliği için bir ürün oluşturdum.Bu yaz kısmetse Patent başvurusunu yapıcam.Senin bahsettiğin temizlik olayında İPA'yı 1:4 veya 1:5 oranında sulandırmalısın.Benden söylemesi Sen 1:1 yapsan ilk başta süper sonuç verir bir süre sonra istemediğin şeyler olabilir...
Ipa yi saf veya 1\1 sulandiriyorlsr.Sadece pasta dan sonra yağ kalintilarini almak için kullaniyorlar.Talat bey pasta yapmayacaksaniz iyi bir kil ile temizlik yapabilirsiniz.Veya daha güzeli m600 temizlik tineri de kullanabilirsiniz.Bende demir sökücü şuan icin eksik .Polisaj s3 s17 s30 m600 ipa kil coll.wax sonax pns bsd bunlar elimde var.Atas est hydorep falanda var.Ben 1 günümü ayarlamaya calisiyorum.Ayirirsam eğer polisaja cesaret edersem baslayacam.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi forumlar herkese...Sonaxın süper güçlü cilasını aldım.Plastik aksamlara uygulamayınız yazıyor.Tampon da plastik.Şimdi tampona uygulanmaz mı bu cila ?Zararı olur mu ?
Tampon aracımla aynı boya
Geberdim!Aracı sildimİpa ile tekrar sildim Gölgede fusso coat 12 dark uyguladım Tam 3 saat sürdü hava 33 derece[emoji55] [emoji54] [emoji41]
Fussodan memnunmusunuz acaba bence şuan piyasadaki en iyi wax gibi duruyo
Abi ellerine sağlık . Abi ben c2v3 ü boşuna önermiyorum uygulaması en basit wax .
ya c2v3 5 ay koruma sağlıyormuş ondan tırstım bu 12 ay diyor 7 ay gitse yeter bana ama hakkaten bu işler için saşlam kol kası şart