Gönderen Konu: Pasta, Cila, Boya Koruma, İç temizliği ve Merak Ettiğiniz Hakkında Herşey  (Okunma sayısı 113615 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
glassguard aşırı makul bir ürün. evladiyelik şekilde kullanılır. 250 ml ile en az 20 uygulama yapılır. benim favorim ctechnig g5 :tamam:
İşte kalıcılık önemli abi 20 günde bir kullandıktan sonra ürün çok. Gtechnic kaç TL ve koruma süresi ne kadar
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
İşte kalıcılık önemli abi 20 günde bir kullandıktan sonra ürün çok. Gtechnic kaç TL ve koruma süresi ne kadar
http://www.detailingdukkani.com/urun/gtechniq-g5-water-repellent-coating-for-glass---100ml_1408.aspx
kışa girerken bir tur bir de kışın ortsında uyguladın mı tamamdır. uygula sil 15 dk.lık işlem.
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.detailingdukkani.com/urun/gtechniq-g5-water-repellent-coating-for-glass---100ml_1408.aspx
kışa girerken bir tur bir de kışın ortsında uyguladın mı tamamdır. uygula sil 15 dk.lık işlem.
Teşekkürler abi. Peki kaç fıs yetiyor ön cama. Ve 4 5 ay boyunca aynı kalitede yağmur kaydırabiliyor mu?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 306 kere teşekkür etti
Teşekkürler abi. Peki kaç fıs yetiyor ön cama. Ve 4 5 ay boyunca aynı kalitede yağmur kaydırabiliyor mu?
https://www.youtube.com/watch?v=6FFpQSYfjQw
g5, glassfuard gibi fısfıslı değil talat. ben ekim ve şubatta uyguluyorum. şubata doğru etkisinin azaldığı hissediliyor. bu arada sen baya tehlikeli sularda yüzüyorsun haberin olsun. ben tct'den çok detay forumlarına giriyorum  :asikadam: bu sıralar dünya işleriyle meşgulüm biraz forumları ihmal ettim  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

Tehlikeli sulara yüzmüyorum şu an boğuldum [emoji23]
Hatta seni buldum forumda mesaj attım. [emoji23]
Hastalık şu an sardı beni. En kötüsü hanımla papaz olacam. 15 günde araba yıkıyorum ona laf ediyor [emoji35]
Şimdilik planım ipa+ c3v5 midir nedir Boya koruma atmak fiyatı çok makul  2 sene yeter 8 ay ömrü varmış.
Bir de camlara kaydırıcı lazım.  Senin dediğin 50tl 100ml. Onu sorup 50ml satarlarsa o şekilde alıp ön cama uygulasam senede 2 kez yapsam 2 sene gider [emoji51]

Valla Çin sitesi hastalık derdim de detay ayrı bir bela [emoji56]

https://www.youtube.com/watch?v=6FFpQSYfjQw
g5, glassfuard gibi fısfıslı değil talat. ben ekim ve şubatta uyguluyorum. şubata doğru etkisinin azaldığı hissediliyor. bu arada sen baya tehlikeli sularda yüzüyorsun haberin olsun. ben tct'den çok detay forumlarına giriyorum  :asikadam: bu sıralar dünya işleriyle meşgulüm biraz forumları ihmal ettim  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 13800
  • Model Yılı: '15
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Kafanızı çok fazla karıştırmak istemem ama bi abim bu ürünü camı tamamen çizdiklerinden arındırdıktan sonra yani polisaj yaptıktan sonra kullanmıştı ve ömrü baya uzun olmuştu
Sizin yaptığınız yanlış demiyorum lütfen yanlış anlamayın
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Hatta seni buldum forumda mesaj attım. [emoji23]
Hastalık şu an sardı beni. En kötüsü hanımla papaz olacam. 15 günde araba yıkıyorum ona laf ediyor [emoji35]
Şimdilik planım ipa+ c3v5 midir nedir Boya koruma atmak fiyatı çok makul  2 sene yeter 8 ay ömrü varmış.
Bir de camlara kaydırıcı lazım.  Senin dediğin 50tl 100ml. Onu sorup 50ml satarlarsa o şekilde alıp ön cama uygulasam senede 2 kez yapsam 2 sene gider [emoji51]

Abi geçmiş olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 306 kere teşekkür etti
Kafanızı çok fazla karıştırmak istemem ama bi abim bu ürünü camı tamamen çizdiklerinden arındırdıktan sonra yani polisaj yaptıktan sonra kullanmıştı ve ömrü baya uzun olmuştu
Sizin yaptığınız yanlış demiyorum lütfen yanlış anlamayın
araçla uğraşmayı sevdiğimden vakti gelmeden cila vs. çoğu şeyi yeniliyorum, yeni ürün deniyorum :D  malzemeyi de bol çeşit alınca :asikadam: yoksa elalemin arabasına sarıcam  :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2016, 23:21:14

talat sana söyle bir tavsiyede bulunayım aynı tür malzemeden 1 tane al. 1 cila, 1 lastik parlatıcı, vb. ürün bittikçe yenisini veya muadilini alırsın. bu hastalığın en kötü tarafı elinde olduğu halde "ya şunu da deniyeyim" deyip aynı kategoriden ekstra ürün almak. unutma ki alınan her ürünün bir son kullanma tarihi var. şu zaman da alacağın herhangi bir cila en az 1 yıl işini görür zaten :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
araçla uğraşmayı sevdiğimden vakti gelmeden cila vs. çoğu şeyi yeniliyorum, yeni ürün deniyorum :D  malzemeyi de bol çeşit alınca :asikadam: yoksa elalemin arabasına sarıcam  :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2016, 23:21:14
talat sana söyle bir tavsiyede bulunayım aynı tür malzemeden 1 tane al. 1 cila, 1 lastik parlatıcı, vb. ürün bittikçe yenisini veya muadilini alırsın. bu hastalığın en kötü tarafı elinde olduğu halde "ya şunu da deniyeyim" deyip aynı kategoriden ekstra ürün almak. unutma ki alınan her ürünün bir son kullanma tarihi var. şu zaman da alacağın herhangi bir cila en az 1 yıl işini görür zaten :tamam:
Aynen abi. Şu an aslında bsd var onu hiç kullanmadım. Hafta sonu kullanacağım. Acaba o bitince mi c2v3 müdür nedir onu alayım diyorum. Ama bsd sadece cila yani boya koruma özelliği yok gibi haliyle c2 alma niyetim var almışken de ipa ile yağmur kaydırıcı almam lazım erdemboya.net de en uygun fiyatlar var. Bakalım durum ne gösterecek hastalık hangi hızla nüksedecek göreceğiz [emoji23]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Aynen abi. Şu an aslında bsd var onu hiç kullanmadım. Hafta sonu kullanacağım. Acaba o bitince mi c2v3 müdür nedir onu alayım diyorum. Ama bsd sadece cila yani boya koruma özelliği yok gibi haliyle c2 alma niyetim var almışken de ipa ile yağmur kaydırıcı almam lazım erdemboya.net de en uygun fiyatlar var. Bakalım durum ne gösterecek hastalık hangi hızla nüksedecek göreceğiz [emoji23]

Abi c2v3 koruma için uygulayabileceğiniz en kolay koruma ürünüdür . 6 ayda bir c2v3 uygulayarak boyayı en kolay şekilde koruyup arada bsd uygulayarak aracı sürekli parlak tutabilirsiniz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '14
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Biz niye fusso coat uyguladık o Zaman :) c2v3 madem kolaydı :) :) :)
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 306 kere teşekkür etti
mesele kolaylığı değil ki. c2v3'ü 10 dk. atsan, katı wax'ı uygulaman da 20 dk. sürer. ben c2v3'ü beğenemedim. yağmur damlaları vs. üzerine yapışıp iz bırakıyordu, su iticilik yönünden geçer not alamadı benden. fusso tarzı katı wax'dan yana kullanıyorum tercihimi, 2 yıkamada bir hızlı cila da attın mı ohhh :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Yunus neden arama bu işte. :)

Adamlar jantı söküp içine polisaj yapıyorlar. İlk frende balata tozu dolacak yere polisaj yapmanın nedeni ne olabilir. Tamamen duygusal. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bsd heyecanla uyguladım. Araçlar kuruyken benim araçta boncukları var boncukları gidince de nokta nokta tozlar oluşmuş. Tapatalk resim eklenmiyor  link ekliyorum

http://hizliresimyukle.com/image/Mlng

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 306 kere teşekkür etti
hocam hangi cilayı uygularsan uygula, bezle aracı kurulamadığın taktirde, damlalar kendiliğinden kuruyorsa bu durum çok normal. aracı yıkadıktan sonra da mümkünse hemen gölgeye çekip kurulamaya ve güneşle yarışmaya başla  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Bsd heyecanla uyguladım. Araçlar kuruyken benim araçta boncukları var boncukları gidince de nokta nokta tozlar oluşmuş. Tapatalk resim eklenmiyor  link ekliyorum

http://hizliresimyukle.com/image/Mlng
Abi bunlar kireç izi gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
hocam hangi cilayı uygularsan uygula, bezle aracı kurulamadığın taktirde, damlalar kendiliğinden kuruyorsa bu durum çok normal. aracı yıkadıktan sonra da mümkünse hemen gölgeye çekip kurulamaya ve güneşle yarışmaya başla  :D
Hmm.  Ben en azından daha az leke bekliyordum. Bakalım gerçi en azından boya üzerinde bir koruma tabakası olduğunu anlayabiliyorum. Örneğin kuş pislemişti. Ufak bir dokunuşla hemen kalktı. Normalde iyice yapışırdı boyaya.
Kurulama işine girmem abi böyle iyi kirli görünsün ilgi çekmesin [emoji6]
Abi bunlar kireç izi gibi.
Yok yağmur yağdı. Ha yağmur suyunda kireç olur mu bilmiyorum. Bir de yol kenarı haliyle toz da birleşiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • adapazarı
  • Kan Grubu: ---
  • 66 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
[![image](http://i.hizliresim.com/WY2qoP.jpg)](http://hizliresim.com/WY2qoP)

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 16, 2016, 20:10:07

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 16, 2016, 20:13:22

Küçük bir lekeyi tavandan ıslak mendil e silmek istedim başıma gelene bakın o kısım resmen fazla bastırmama rağmen deforme oldu kullanılan malzeme çok kotu daha önceki araclarimdada silerdim böyle birşey olmadi
Moralim bozuldu hep gozüm orada
Çıkarım seninle her yola 🚕🚗

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
ıslak mendil ispirtoluymuş herhalde ki eritmiş malzemeyi, muhtemelen restoranda verilenlerden kullandınız.

sadece pH değeri nötr mendil kullanmak lazım.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • adapazarı
  • Kan Grubu: ---
  • 66 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Alper bey hobby ninkini kullandım yarın bakayım bi ph için nediyo çocuklar için kullanilandn

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 16, 2016, 20:28:15
Ne yapmaz şimdi orayı :(
Çıkarım seninle her yola 🚕🚗