0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
glassguard aşırı makul bir ürün. evladiyelik şekilde kullanılır. 250 ml ile en az 20 uygulama yapılır. benim favorim ctechnig g5
İşte kalıcılık önemli abi 20 günde bir kullandıktan sonra ürün çok. Gtechnic kaç TL ve koruma süresi ne kadar
http://www.detailingdukkani.com/urun/gtechniq-g5-water-repellent-coating-for-glass---100ml_1408.aspxkışa girerken bir tur bir de kışın ortsında uyguladın mı tamamdır. uygula sil 15 dk.lık işlem.
Teşekkürler abi. Peki kaç fıs yetiyor ön cama. Ve 4 5 ay boyunca aynı kalitede yağmur kaydırabiliyor mu?
https://www.youtube.com/watch?v=6FFpQSYfjQwg5, glassfuard gibi fısfıslı değil talat. ben ekim ve şubatta uyguluyorum. şubata doğru etkisinin azaldığı hissediliyor. bu arada sen baya tehlikeli sularda yüzüyorsun haberin olsun. ben tct'den çok detay forumlarına giriyorum bu sıralar dünya işleriyle meşgulüm biraz forumları ihmal ettim
Tehlikeli sulara yüzmüyorum şu an boğuldum [emoji23] Hatta seni buldum forumda mesaj attım. [emoji23] Hastalık şu an sardı beni. En kötüsü hanımla papaz olacam. 15 günde araba yıkıyorum ona laf ediyor [emoji35] Şimdilik planım ipa+ c3v5 midir nedir Boya koruma atmak fiyatı çok makul 2 sene yeter 8 ay ömrü varmış.Bir de camlara kaydırıcı lazım. Senin dediğin 50tl 100ml. Onu sorup 50ml satarlarsa o şekilde alıp ön cama uygulasam senede 2 kez yapsam 2 sene gider [emoji51] Valla Çin sitesi hastalık derdim de detay ayrı bir bela [emoji56]
Kafanızı çok fazla karıştırmak istemem ama bi abim bu ürünü camı tamamen çizdiklerinden arındırdıktan sonra yani polisaj yaptıktan sonra kullanmıştı ve ömrü baya uzun olmuştuSizin yaptığınız yanlış demiyorum lütfen yanlış anlamayın
Tehlikeli sulara yüzmüyorum şu an boğuldum [emoji23] Valla Çin sitesi hastalık derdim de detay ayrı bir bela [emoji56]
araçla uğraşmayı sevdiğimden vakti gelmeden cila vs. çoğu şeyi yeniliyorum, yeni ürün deniyorum malzemeyi de bol çeşit alınca yoksa elalemin arabasına sarıcam Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2016, 23:21:14 talat sana söyle bir tavsiyede bulunayım aynı tür malzemeden 1 tane al. 1 cila, 1 lastik parlatıcı, vb. ürün bittikçe yenisini veya muadilini alırsın. bu hastalığın en kötü tarafı elinde olduğu halde "ya şunu da deniyeyim" deyip aynı kategoriden ekstra ürün almak. unutma ki alınan her ürünün bir son kullanma tarihi var. şu zaman da alacağın herhangi bir cila en az 1 yıl işini görür zaten
Aynen abi. Şu an aslında bsd var onu hiç kullanmadım. Hafta sonu kullanacağım. Acaba o bitince mi c2v3 müdür nedir onu alayım diyorum. Ama bsd sadece cila yani boya koruma özelliği yok gibi haliyle c2 alma niyetim var almışken de ipa ile yağmur kaydırıcı almam lazım erdemboya.net de en uygun fiyatlar var. Bakalım durum ne gösterecek hastalık hangi hızla nüksedecek göreceğiz [emoji23]
Biz niye fusso coat uyguladık o Zaman c2v3 madem kolaydı
Bsd heyecanla uyguladım. Araçlar kuruyken benim araçta boncukları var boncukları gidince de nokta nokta tozlar oluşmuş. Tapatalk resim eklenmiyor link ekliyorum http://hizliresimyukle.com/image/Mlng
hocam hangi cilayı uygularsan uygula, bezle aracı kurulamadığın taktirde, damlalar kendiliğinden kuruyorsa bu durum çok normal. aracı yıkadıktan sonra da mümkünse hemen gölgeye çekip kurulamaya ve güneşle yarışmaya başla
Abi bunlar kireç izi gibi.