0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocalarım suanda an ıtıbarı ıle kıl yapıyorum kılden sonra c2v3 yapıcam c2v3 den hemen sonra bsd yapayım mı bı kac gun sonramı yapayım
Hocam daha simdi oturdum yerime:) kil uyguladim sert bi nalzeme arabaya surttukce genisliyo duzlesiyo:) onu bez gibi surdum aracin her yerine ilk etapta daha sonra yikadim kuruladim mis gibi aldim cvv3 u siktim cila beziyle yedirip yedirip temiz bezle sildim:) o degilde aracin ustune bez koyuyorum kayiyo dusuyo cok kaygan mi oldu bilemedim:) velhasil anca dinleniyorum canimdan can gitti acemiligi attim gibi ama cok saolun yardimlariniz icin yarin foto aticam insallah guzel olmustur:) bu arada ben araci dalinle yikiyorum dediginiz urunu alayim ben
inşallah güzel olmuştur hocam uygulama dogru değil mi dediklerinizi iyi anlamışım heralde:)
doğrudur hocam benım acemilik dönemım bu aşındırıcı dedıgınız pasta gıbı bırsey oluyo heralde hocam ? bu aşındırıcılar eger pasta gıbı bırsey ıse zaten boyayı ınceltmıyomu hocam? birde gecenlerde yagmurla bırlıkte camur yagmıs hocam bende aracı cesmeyle yıkadım bahcedekı cok bastırmadan kopukle parça parça yıkadım daha sonma tekrar yıkadım camurunu akıttıktan sonra bi zarar vermez degıl mı?
polisaj makinasi alicam konuya cok yazmiyorumda sürekli okuyorum GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu asindirici dediklerinizi pasta turevlerinden boyayi inceltmeden kullanilan bi urun var mi?
Asindiricinjn gorevini gorur mu hocam bide bunlara makinami lazim
Okan amatör düşünüyorsan max-extra . Pro düşünüyorsan ne alırsan al memnun kalırsın bende dewalt var daha 2 uygulama yaptım ve memnunum .