0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam bitanesiniz saolun hizli yanitlar icin
Mahmut M.Dalı (9008) Abi teşekkür ederim yardımların için. Allah razı olsun
Motor yuzeyini temizlemeye spreyler var. Onlardan kullandiniz mi. Yoksa neyle temizlenmeli ??
Abi rica ederim. Anlaşılan ruhunuz genç
Hahahha yaşı hiç görmedim. Artık koçum diye hitap edeceğim [emoji6] tekrar teşekkürler hocam. Başını Çok ağrıtırım artık [emoji56]
Hocam benım urunler geldı bısey takıldıkafama 120 ml lık c2v3 ufak bı spreyın ıcınde geldı ustunde c2v3 yazıyo ama yazıcıdan cıkartıp yapıstırmıslar urun orjınalmıdır bı sıkıntı olmaz demı hocam
Anladım seckın hocam saolun detaılıng dukkanından aldm bı gunde geldı ta fethıyeye:)
bir faydamız olsunsonaxa mesaj attım ürünlerinizi kullanıyorum bazıları 2 yıl oldu skt var mı diye.cevap geldi tüm ürünlerde skt 5 yılmış. zaten sonax şampuan bana böyle giderse 5 yıl yetecek.bir de ek göndermiş ürünlerin üretim tarihi üzerinde yazar lakin kod şeklindedir onun okunuşunu göndemiş. sanki amerika başkanına kriptolu mesaj gönderiyor elemanlar
Hocam bu c2v3 sıvı waxı ne kadar sıkmak gerekıyo bıde arac kuru ıken mı yapcaz bunu ıslakken mı
Anladım hocam cıla bezı aldım ben temız ve kuru araca uygulanıcak o zaman ve temız bez ıle sılıcem daha sonra. Emsın dıye bekleyım mı hemen yapayım mı yoksa kurulama ıslemını ? Hocam bırde ornegın kaputa 5 6 fıs yetıcek heralde