0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu ana kadar daha kimyasal kullanmadım ama derileri yakın zamanda kimyasal kullanarak temizleyip deri koruma yapcam muhtemelen gtechniq ürünlerini kullancam bu uygulama için
Seçkin, elimde Gyeon Q2 Leather var, şişesi çok bütük, denemek istersen haberim olsun, hatta al bütün araca uygula.
Ya bu detailing dükkanı evime 5 bina uzaktaymış yeni gördüm kargoyla bari uğraşmayız. Çok iyi oldu denk geldiğim.
bütçeye zararlı bir durum
Direk gider alırım Seçkin dükkan da ufak bir yermiş helal olsun adamlara
hocam sakin alun elinize liste alip öyle gidin o bu derken hizinizida alamazsaniz sonucu felaket olabilirLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Talat Serkes (28471) arabanın sol tarafını dalgınlığıma denk gelip çalılara sürttüm haliyle çizildi çizikler tırnağa gelmiyorBügün bauhausdan 44tl ye Meguiars scratchx2 aldım meguiars pedi ile denedim bi işe yaramadı iade edip şu ürünü alacam http://www.detailingdukkani.com/urun/scholl-concepts-s30--nano-compound---100gr-bolunmus_1428.aspx
Arkadaslar tırnağa gelmeyen çizikler için turtle vax hate giderici ürün el ile uygulamada iş görür mü? Yorumlar olumlu ama sizde de görüş almak istedim. Bekir abi de almış. Tavsiye etti ama çizik oranı herkeste farklı onun için sormayı uygun buldumÜrün şu
S30'un elle işe yarayacağını sanmam.S3'ü elle iki kat uygulayıp ufak bir çizikte güzel sonuç almıştım.Çizik tam gitmese de büyük oranda kayboldu.