0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cila dan önce iyi hir temizlik oguz bey.Keske bölünmüş c2v3 yerine iyi bir wax alsaydiniz.soft 99 un ürünlerini cok beğeniyorlar bu arada.Üstüne 2 3 yikamada bir bsd atardiniz.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bsd aldım zaten bu c2v3 wax degıl mı zaten hocam
anladım ustadlarım zaten bsd de aldım duruyo kutuda kargom geldıgınde cok keyıflendım kullanmaya kıyamıyorum hala:D korkum 120 ml bır araca yeter mı artarmı nasıl olur c2v3 ıcın
Doğrudur mahmut.C2v3 genellikle nano koruma üzerine uyguluyorlar yanlis değilsem.Bende bir arkadastan sonax pns almistim.Ama suan demir sökücü eksik diye bende daha uygulama yapmadim.Yikama demir sökücü kil yikama ipa s3 s30 ipa sonra sonax pns yapmayi düşünüyorum.Yapinca bende resim eklerim.s3 s30 yapmadan once babamin ix35 ine polisajla radiant wax uzerine collinite 915 yapacagim.sonax bsd de var onuda 2 3 yikamadaa bir uygularim herhaldeayrica elimde atas hydrorep hizli cilada var yarim litre onu nasil kullanacagim bilmiyorum.Ayrica mahmut benim dış trimler solmuş onlara g technic mi alsam yoksa baska birseymi alsam hala kararsizim.elimde iç plastikler icin meg.ultra shine var guzel bir ürün ama dışa uygulanirmi bilmiyorum.icerde bayagi parlaklik sagliyor toz da tutmuyorLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G technic cok iyide pahali.Ayni zamande gyeon da var oda cok pahali.Bende auto fitness deneyecem herhalde o biraz daha uygun gibi.Ama bende senin gibi meg.uygulayabilirim.Gtechnic ve gyeon un ürünleri koruma anlaminda uzun süre vaad ediyor.detailing cok derin detayli bir deniz.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tuncay hocam mahmut hocam oyle bı konusuyosunuz kı sankı yabancı bir lisan gibi o kadar uzagım bu terimlere ama kapıyorum sizden bişeyler boynuz kulağı geçmesede fransız gibi izlemicem sizi haberiniz olsun:)
İki kere yeni konu açmak için ileti oluşturdum ikisinide açmadı anlamadım neden uygulamayı yaptım paylaşımını yapamadım bir türlü
seçkin kardeşime bir soru sormuştum ama asıl buraya yazmak lazımmış neyse linki vereyim arkadaşlar sizinde bilginize danışmış olayım.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67024.msg997922#msg997922
Seckin kardes bu miror shine beyaz a raclara kullanabiliriz demi.O kadar çeşit varki autehenic kiwami bilmem ne kafa karışıyorLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ersan bey schollda numara düştükçe agir asindirici.s 0 en agir asindiricisi.Detailing turkeyde genellikle cizikler icin s3 polisajdan sonra kalan hareler icin genellikle s30 daha az ise s40 kullaniliyor.menzerna scholl ve auto fitness in pastalari silikonsuz.s3 e cutting cizik alma s30 a polish hare alma finishing icin parlatma s40 falan kullaniyorlar.menzerna kullanan daha az ama kullananlarda cok memnun.Scholl da a9 tarzi ürünleri glaze diyorlar.oda waxin bir çeşidi anladigim kadarıyla.Bende cok az s3 s17 ve s30 var 100 ml kadarda s0.ama kesinlikle s0 cok agir asindirici oldugu icin benim gibi acemilere kesinlikle önermiyorlar.//www.youtube.com/watch?v=RAwBParQ-hIburadan pasta nasil yapilir bakabilirsiniz.Ama kullandigi makine cok iyi dual action makine kullaniyor.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abicim kusura bakma dün gece geç de olsa cevap verdim. Geçen Mahmut abiylede konuştum okuldan dolayı geç de olsa girebiliyorum foruma.