0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam sonax bsd bu gun deneme uygulaması yaptım 1 kez fıslatıp hızlıca fiber bezle sildim lakin 40 cm2 yer ya kapladı ya kaplamadı. Galiba ben yanlış uyguladım. Acemilik kötü sey yaa ;(
Sormayı unuttum peki sonuç nasıl. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
Ya eskisinden fark göremedim ben. Hava bulutluydu ve kullandıgım alan kucuktu. Bakalım detaylı uygulayınca gorus yazarım insallah
Bugun arabanin bagajindaki cantayi kurcalarken bsd buldum. Almisim ve unutmusum. Fukupuka kullaniyordum. Sevindim...:-) :-) :-) :-) :-)
Aracınız açık renkse farkı bir sonraki yıkamada fark edersiniz . Koyu renkler bakımı zor oluyor fakat yaptığınız en ufak bakımda sonucu daha net görüyorsunuz . Açık renklerde ise durum tam tersi .
Metalik gri hocam. Ama dediğim gibi komple uygulama ve ışıkta bakmak gerekli. Onun dışında uyguladığım yere su doktugımde boncuklanma oluşmuştu
Sonax BSD uygulaması sonrası.. Ürün bence boyaya bir hayli derinlik ve parlaklık verdi.. Büyük parçalara 2 fıs, küçük parçalara 1 fıs yeterli geldi. Ürünü beğendim, uygulaması oldukça kolay.Bu arada @Mahmut M.Dalı (9008) teşekkürler.
Rica ederim abi . Fotolar için ben teşekkür ederim . Aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Sonuç çok güzel bir sonraki yıkama ürünün bir faydasını daha göreceksiniz .
Derinliği çok güzel olmuş boyanın bsd iyi iş çıkartıyor
Çok teşekkür ederim Mahmut, senin önerin sayesinde oldu.
Mahmut hocam bırazdan sıparıslerı verıyorum bsd kıl ve wax alıcam dedıgınızurunerı bunlardan bırer tane yeter mı
Çin malı Çakma 3m kil geldi 35 gün sonunda. Araca uygularken kulağından koparıp kullandık diyelim daha sonra kalan kili poşeti acık tutsak bozulur mu? Suyun içinde ya da hava almayan bir poşette mi saklamamız gerekecek?
Hocam yeter yqzinca bi an korktum biktirdim artik en sonunda dedim hocam aldigim urunler bunlar Mesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2016, 16:05:01Kil 50 gram wax 120 ml imis hocam waxi dogru almisim degil mi? Sivi olunca korktum ama:) hocam bide bu kili bir kez kullanabiliyoruz heralde