0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam bu pazar kpss sınavım var pazartesi malzemeleri alıp yapıyorum.) birde bana son olarak bunları alabılecegım sıte verırsenız bomba olur :d hakkınızı helal edın bu arada kafanızı cok sısırdım..
teşekkurler hocam saolun
Auto finesse nin 5 lt lik bidonu 120 küsüre nette var. Elimdeki solution bitince almayı planlıyorum. 3 sene götürür herhalde
http://www.boyassi.com/marka/auto-finesse.aspx
Soft99 Gold şampuanın cilayı destekleyici bi ürün cilayı zarar vermez İç plastik aksam için Auto Finesse Spritz kullanıyorum ve çok memnunum mat görüntüsü uv koruması ve hoş kokusu varDaha önce sonax matt effect kullanıyordum onuda önerebilirim
o siteye baktım.dediğiniz şu ürün mü? o ise stokta yok diyor. başka ürünse int. adresini yazar mısınız?http://www.boyassi.com/urun/auto-finesse-spritz-interior-quick-detailer---hizli-ic-yuzey-temizleyici-5lt_2030.aspxMesaj Birleştirildi: Nisan 23, 2016, 21:24:32finesse yi bulamadım. sonax matt effect var ama bunun uv koruyuculuğu var mı?
Mahmut elime Sonax bsd geldi, yarın aracı sonax şampuan ile yıkayıp bunu uygulamak istiyorum, bsd yi araç kuruladiktan sonra mı uygulayacağım, mikrofiber bez ile uygulama yapıcam, uygulama oranı nasıl olacak ne kadar yoğunlukta yani, biraz uygulama için detay verirsen sevinirim. Elimde sonax şampuan ve bsd den başka bişey yok
merhabalar2014 şubat ayında trafiğe çıkmış aracım var sedef beyaz aldığım kişi arka tamponu yani plastik kısmı boyatmış bunun haricinde boya yoksizce araca boya koruma yaptırmalı mıyım? ne gibi avantajları olur? tavsiye edeceğiniz başka birşey var mı?
dediğiniz mahmut ben değilim ama.. şampuan ile çift kova yıkayın. kuruladıktan sonra bsd sıkın parlatın . bu kadar... birde bim de 5 li bezler var. galiba 8 lira. çift taraflı . çok güzel mikrofiber bezler. memnun kalırsınız..
Abi kaput tavan gibi büyük panellere 2 fıs küçük panellere 1 fıs yeterli. Sıkarkende ürünü olabildiğince dağınık sıkmaya çalışın. Örneğin 1 fıs sıkacağınız panellere yarımşar 2 fıs sıkmak ürünün dağılması açısından iyi olur. Ben panellere x yazacak şekilde sıkıyorum. Birde ürünü uygulama öncesi karıştırıp öyle uygulayın. Şimdiden kolay gelsin. Diğer sorularınızı Adaşım cevaplamış. Onada teşekkürler.
Mahmutcum çok teşekkür ederim, dediğin gibi uygulayacağım inşallah, sormak istediğim bir şey var mikrofiber bez rahat kayması için nemli mi olması gerekli? Kuru olsa da olurmu?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi