0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sampuan olarak sonax şu sampuan kullanıyorum. http://www.sonax.com.tr/urunler/%C5%9Fampuanlar/item/1-sonax-xtreme-sampuan-215300.htmlBen cilalı sanıyordum ama değil galiba. Aracı bir miktar parlatiyir ve en güzel ozelligi: su +kopuk+ su uygulanırca silmeye bile gerek kalmıyor. Ayrıca o kadar çok bereketli ki kendi kapağınin yarısını 5l kovaya koyuyorum köpükten suyu göremiyorum ve avensise fazlasıyla yetiyor (2 kova yıkama sekliyle) kesinlikle tavsiyedirZaten extreme serisi en üst serisinden. Pahalı da değil. Bu arada resim ekleyeyim. Üzerinde bezle kurutmaya gerek yok yazıyormus zaten[emoji28]
Soft 99 gold sampuan nasildir? Ph uygun mudur, kullanilabilinir mi? Alttaki cilayi bozar mi?Birde gogusluk icin uv korumali MAT renkli koruyucu ne tavsiye edersiniz?
Soft99 Gold şampuanın cilayı destekleyici bi ürün cilayı zarar vermez İç plastik aksam için Auto Finesse Spritz kullanıyorum ve çok memnunum mat görüntüsü uv koruması ve hoş kokusu varDaha önce sonax matt effect kullanıyordum onuda önerebilirim
Yunus bey yumuşak kil kullanmanızı tavsiye ederim .
Almış olduğum kil yumuşak değil mi ?
Mahmut hocam bi onceki sayfada bisey yazmistim yardimci olabilirmisiniz
hocalarım meraba ben aracıma 1 yıl önce boya koruma yaptırmıstım fakat ılk bişey sürdüler daha sonra cila attılar. fakat aracta öyle su kaydırma falan olmadı. sımdı bu boya koruma dedıklerı wax üzerine cila mı oluyo? ben el ile wax atsam sonra sonax bsd kullansam boya koruma yapmıs olur muyum? yada kendmce her yıkamada sonax bsd yapsam boya koruma sağlarmıyım?
MerhabaCorolla 2014 bronz renk aracimin uzerinde haftaiçi yağan kısa süreli yağmur dan kalan su izleri vardi beyaza yakin renkte. Araci yikattiktan sonra bagaj kapağı üzerinde dikkatli bakinca su damla birikintilerinin izleri görünüyor.Asitli bir yağmur serpintisine mi denk geldimde bu şekilde oluştu acaba?Kendim uygulayabileceğim cila veya kil gibi bir yöntemle bu izlerden kurtulabilir miyim? Pasta cilami yaptirmak mi gerekli?Öneri ve çözümleriniz nedir acaba?Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mahmut hocam supersiniz. Ben affiniza siginarak bu islerden hic ablamayan biri olarak anladigim su wax yaparsam aracima boya koruma yapmis oluyorum degil mi waxin ustunede cila atsam yada dediginiz gibi iki yikamada bir bsd kullansam benim aracimda cilali bir boya koruma olacak degil mi?Mesaj Birleştirildi: Nisan 22, 2016, 13:55:30Hocam bide bna boya koruma yapan arkadas aracim 0 iken yapmisti iki uygulama yaptik biri cila idi ve bana petrollerde asitli kopuk kullanma ve uzerine cila yapma anlami yok dedi cnku bu boya koruma cilayi bir yil korucak dedi cila yapman boya korumayi inceltir dedi. Ama sizin dediginize gore hizli cila daha destekler notelikte boya korumayi. Kafanizi sisirdim bilgisizligimle saygilar:)
Hocam normal sivi cila yada bsd fark ediyomu cila knusunda bsd ile normal sivi cila ayni islevi gorur mu
Anladim hocam o zaman ben bi tane kil bi tane wax bitane bsd aliyorum ilk kili sonra waxi sonra cilayi uyguluyorum tesekkur ederim ayni gun arka arkaya yapsam olur demi bunlari bide kil ve wax icin model soylermisiniz
Cok saolun hocam bitanesiniz. Hocam kil arabayi cizer mi asindir mi nasil birsey o
hocam ben kile elimi sürmedim simdiye kadar kil yapmadan guzelce ovalay7a ovalaya yıkasam arabayı nasıl olur acaba kullanamsını bılşmıyorum bı sıkıntı olmasından korkuyorum