0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben sadece kışın sabahları araca ilk binerken arka camda oluşan buğu için kullanıyorum. yıkama sonrası hava tutma imkanınız yoksa sadece bez kullanınız. çekçek kullanımı halinde kaportada ki çizikler kaçınılmaz olacaktır. Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2016, 20:44:32 katı wax kullanın. sıkça bahsedilen soft99 fusso coat dark kullanabilirsiniz. hızlı cilayı yine yıkama sonralarında kullanabilirsiniz. yıkama esnasında boncuklanmanın azaldığını veya bittiğini gördüğünüzde tekrardan wax uygularsınız. haftada 1 yıkama da bence makul.
güneş yanığını engellemek için sft 99 üstüne c2v3 veya fukupika yeterli değil mi?
Arkadaşlar detaylı iç temizlik yaptırmak istiyorum aracım 2009 t27.Merak ettiğim daha önceden bir defa detaylı iç temizlik yaptırmıştım.Detaylı iç temizlik için belirli bir sınır var mı? Toplamda kaç kere yapılmalı? 2-3 senede bir yapılsa sorun teşkil eder mi? kumaşa koltuğa vs herhangi bir zararı olur mu?
Bayram bey belirli bir sınırı yok bu sizin aracı nerede nasıl kullandığınıza bağlı . Uygun malzemeler ile araca bir zararı olmaz . Detaylı temizlikte dikkat edilmesi gereken en önemli şey aracın tavan temizliğidir yanlış kimyasal ve uygulama bir süre sonra aracın tavanında sarkmalar yapabilir . Aynı şekilde içeride krom v.b kaplı parçalara da kullanılacak kimyasallar dikkatli seçilmeli .
Çok teşekkür ederim mahmut beyMotor temizliği konusunda düşüncelerinizi de merak ediyorum. Aracımı yıkattığım yer motoru yıkayalım dedi. Ben sadece temizlik malzemeleri ile temizlenmesinden yanayım kesinlikle yıkatmayı düşünmüyorum.
Ben de motor koruma ve döşeme koruma konusunu marak ediyorum.
Motor ve döşeme için sulandırma oranı ayarlanarak atas vinet kullanılabilir.
Atas vinet genel temizleyici herşey için kullanılabilir ama est kullanmadım ama daha etkili olabilir
Kardeşim vinet güzel bir ürün fakat dikkatli kullanmak lazım. Özellikle krom kaplama yüzeylerde soyulmaya sebep olabiliyor. Est yi denemeni tavsiye ederim.
Benim tek kullandığım atas'ın ürünü pneubel. Lastik parlatıcısı çok güzel. Genel temizleyici olarak chemical guys inner clean kullanıyorum. Özellikle ananas aromalı kokusu çok güzel.
Kardeşim bende Atasın 3 ürününü kullanıyorum plak2 , est ve seninde kullandığın lastik parlatıcısı . Vineti herkes çok övüyor ama ben çok beğenmiyorum 1 kere kullanmıştım toyotada direksiyondaki logo ve vites topuzunda ki krom kaplamanın soyulmasına sebep oldu bu sebeple iyi temizlemesine rağmen sonra kullanmadım .
Vineti bende kullanmadım ama kullanan gördüm sonuç güzeldi. Her be olursa olsun kimyasal kroma sürülmemeli krom aslında çok hassastır.
Nolmus burda yaa seckin Pazar sanayide 3 arac yapacaz haberin olsun HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazar techturkey'in bahar buluşması var ogün abi