0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cavit abinin dediği yer makyajlılarda arka tamponun alt kısmında bir yer var siyah yer, orası. Bence orası için ideal olur diyebilirim. Uyar bence
Bi görsel atarsanız fikir verelim bizde
Bende buradan ışıklı kapı basamak eşiği almıştım ve çok memnunum.
Daha önce arka sislerin arasına krom şerit yapıştırmıştım,kenarlarını iyi kesmediğim için daha sonra çıkartmıştım.Sizin aldıklarınızın kesimi iyiyse daha düzğün durabilir.
Hayırdır geçmiş olsun ya benim haberim yok sende bir şey var mı?
hocam arka kapı kromları ters ondan oturmamış dikkat ederseniz ucu yukarı bakıyor tam tersi olmalı
Ters taktığımın farkındayım ama düz taksam iki kapının birleştiği yer çapraz şekilde açık kalacaktı. Kesim hatası var kromlarda.
burak bey o kapı çıtaları bana uzun gibi geldi.uca kadar girmeyip biraz daha kısa alsalardı daha iyi olmazmıydı? Bende bu konuyu çok araştırdım avensisin tek aksesuarı bana göre bu kapı çıtaları, Ankara ivedikte bir yer buldum yarın ölçüp yapacaklar 175 tl fiyat verdiler.orjinali 675 tl, dediklerine göre orjinalinden daha iyi krom üzeri paslanmaz çelik,bu işin hazırından benim ağzım yandı.sanayide bu işi yapan yerler çok ama maalesef bizler araştırmıyoruz.Saygılarımla..
Bagaj kapağı için aldığım krom uzun geldi. Yaklaşık 4mm uzun. Ortalayıp yapıştırdım. İki taraftan da çıkıntı oldu, sevmedim.Yan kapı kromları ise fiyasko,Ön kapılarınkini eğip bükerek uydurdum bir şekilde ama arkalar hiç uymuyor. Kapını yapısı içe doğru çukurlu, krom ise düz. Penseyle yarım saat şekil vermeye çalıştım. Sağ kapının kromunu sola solun kromunu ise sağ tarafa taktım. Çünkü ön ve arka kapının birleştiği yerdeki kesim düz değil çaprazdı. Onu uydurmaya çalıştım. Görüp alsam 5 lira vermezdim. Mesaj Birleştirildi: Mart 06, 2016, 16:15:39Yok hocam büyük çaplı bir şey değil zaten. Konusu vardı hasar/kaza başlığında. Teşekkür ederim.Arabaya çarpan şahıs biraz fos çıktı ona canım sıkıldı. Araç sanayideyken başında değildim. Sol arka kapı hiç gereği yokken komple boyanmış. Arka çamurluk yarıya kadar boyanmış (renk tutması içinmiş). Buna da canım sıkıldı.Zaten ön tamponu da hafiften sürtmüşler gelince farkettim. Arabayı sanayiden alırken çalışmadı takviye falan çalıştırdılar. Aldım geldim park sensörü çalışmıyor, kamera çalışmıyor, alarmın sireni çalmıyor ledi yanmıyor vs.. Kısacası soğudum hocam uğraşmak gelmiyor içimden.
Normalde fotolarda burak murat ın taktığı yerde ama. Sizlerin dediği yer direk marşpiyel üstündeki kapıdaki ince yer mi?
Kapı eşikleri için başkent otodan verilen cevap plâstik orjinal eşiği çıkartın oldu bende boyaya zarar vermeden o kazınmaz diye bir mail attım cevap yok. Kapı kromajini direkt ankarada yaptiricam böyle giderse gözümle görüp yapayım. Autoking çorumda berbat boya atıyor kesinlikle ton farkı oluyor ve bi kaç yıla boya çatlıyor rezaletler yani. Otozenit varmı bilmiyorum olmadı yaza senin oraya gelirim taktırırız
Almayın mı diyorsun yani