0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
başım gözüm üstüne kardeşim buyur gel ne demek hallederiz Mesaj Birleştirildi: Mart 07, 2016, 12:01:59Aydın'da bod diye araba aksesuar satan bir yer oraya gittim onlarda spoiler yok ama anlaşmalı bir firmaları varmış o firmenın internet sitesinden gösterdiler 220 tl' montaj dahil herşeyi bize ait dediler... düşündüm ki internetten bilmediğim bir mağazadan 200 tlye sipariş edicem ve bunun kargosu dahil 220 tlye gelecek artı montaj bana ait hadi onu geçtim ürünün düzgün olup olmayacağı belli değil.. Bende yetkili ile konuşup anlaştım eğer düzgün gelmezse ya da uymazsa ürünü almam dedim onlarda bunun garantisini verdiler ve ürünün arkasında olduklarını 2 yıl garantisinin olduğunu en ufak bir sıkıntıda onlara başvurabileceğimi söylediler bende siparişini verdirdim en geç cumartesiye elimizde olur dediler ürünü takarken tüm aşamaları çeker sayfaya yüklerim eğer hoşunuza giderse bir şekilde irtibata geçer size de yardımcı olmaları için elimden geleni yaparım..
Aydın'da bod diye araba aksesuar satan bir yer oraya gittim
Kesinlikle bekliyoruz hocam. Montaj ne ile yapıldı ne ile yapıştırıldi vs.
Koltuk korumaları bende oradan almış ve taktırmıştım. Aslında baya bir ürün var onlarda, Aydından böyle bir imalatçı firma çıkması takdir edilebilecek birşey
Sabırsızlıkla bekliyorum bu arada bagaj alt kromajini aldin mi ?
Alparslan piano Black sahipleri baya pişman tozdan ve izden dolayı, aklında bulunsun
aklımda hocam o iş bende ürün gelince fotoları, yapılan işlemleri paylaşacağım umarım güzel olur ve size de yardımcı olabilirim Mesaj Birleştirildi: Mart 07, 2016, 17:33:48aynen murat abicim.. gerçi bazı ürünleri biraz pahalı oluyor ama en azından titiz çalışıyorlar ve bir sıkıntı olursa da başını ağrıtacak olduğum adamları biliyorum Mesaj Birleştirildi: Mart 07, 2016, 17:40:38aldım kardeşim yalan yok adamlara akşam üzeri 3 gibi sipariş verdim ertesi gün saat 10:30 gibi elime geldi ürün ve çok korunaklı sert bir boru kutu içinde yollamışlar ama daha açmadım hepsini aynı anda takmak istedim açıp bakmadım da valla açarsam biliyorum hemen takarım ama bu hafta sonuna kadar spoiler gelirse onu taktırmakla başlayıp çıtayı yapıştırıp farları çok değil bizim T27 'nin geri lambası var ya açık siyah tonunda ya o renkte komple kaplatırıcam ön, arka farları ve dikiz aynasında ki sinyalleri ya da sadece arka ve dikiz aynasında ki sinyaller ile önleri kaplattırıcam daha sonra otozenit de ön panjuru 3 saatlik bir zaman içinde piano black boya ile boyatıcam.. hepsinin yapılmadan ve yapıldıktan sonra ki fotoları çekip yayınlayacağım zaten kardeşim inşallah düşündüğüm gibi güzel olur
bugün ankara ivedikte 2012 avensisime bagaj krom altı,yine bagajın altındaki siyah yere kromaj ve kapı altı krom çıtaları taktırdım.Kapı altı çıtlarının yapışmasını beğenmedim yarın bir daha gideceğim.Ama arkadaşlar orjinalinden çok iyi oldu.Tam 4 saat uğraştılar.Servis nerdeyse 1.200 tl fiyat çıkarmıştı.275 tl'ye mal oldu.Önceki takırdıklarımı çıkardım.Zaten hiç içime sinmemişti.Ankara da olanlara adresi verebilirim.Bilgilerinize.
riza bey yarın fotoları çeker en kısa zamanda atarım.Bu tür şeyleri yaptırırken çok iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Sanayide gerçekten çok iyi ustalar var.Beğenirseniz size adresi ve telefonu veririm.Saygılarımla...
El izi ve temizlemekten kaynaklı çizikler, forumda okumuştum bende yoksa kullandığımdan değil. Malum parlak yüzeylerde ki çizikler adamın gözüne gözüne batar.Bu arada parlak yüzeylerde toz daha da belirgin oluyor
Hadi bakalım takipteyim seni bende az önce şöyle bi yola çıktım kışın aldığım için hiç deneyememiştim dehşet gidiyor yahuuuu 4.vites 190 zorladı 220 de yeter dedim ama bunların hepsi güvenlik amaçlı trafiğe kapali alanda yapıldı
Farlara film gerçekten hoş duruyor ama görüş gerçekten zorlaşıyor akşamları..benimde niyetim var panjur ve aynalari siyah kaplatmaya nasip bakalim
abi dediklerini hiç düşünmemiştim aslında doğru söylüyorsun ama cidden kral duruyor ya hele hele beyaz da içimde ki deli duyguları bastıramıyorum sanırım yine de yaptırıcam sıkılırsam tekrar beyaza dönüşü var
abi dediklerini hiç düşünmemiştim aslında doğru söylüyorsun ama cidden kral duruyor ya hele hele beyaz da içimde ki deli duyguları bastıramıyorum sanırım yine de yaptırıcam sıkılırsam tekrar beyaza dönüşü var ne de olsa benim size sormak istediğim ayrıca bir konu kaput koruma çıtası var onu bulan var mı ya da bulabileceğimiz bir yer var mı onu da almaya karar verdim aradım ama bulamadım Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 11:30:24basınca gidiyor ama benim tek şikayetim alt devirde tamamen ölüyor bazen şehir içinde 2.vites 1500 devirlerde seyretmek gerekiyor hızlanayım dedin mi biraz ağır kalıyor ama benim en sevdiğim hatta arkadaşlarda şaşırıyorlar lpg li olmasına rağmen 2. viteste 100 ü görmesi de çok hoşuma gidiyor o motor sesi o devir saatinde 7000 7100 ü görmek hatta kesiciye gireceği ana kadar bastığında gelen motor sesi paha biçilemez Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 11:34:46umut sen kaput çıtasını nereden buldun kardeşim ? makyajsız içinde var mı acaba internet sitesi varsa link atabilir misin senin araçta da çok durmuş ayrıca dediğin gibi ızgara siyah şart senin aracın fotolarını buldum nette adamlar makyajlı kasaya tavana siyah kaplama ve spoileride piano black a boyatmış çok hoş olmuş aklında bulunsun
Evet kral duruyor ama bakımı zor.... Beyaz olan ne ? Sen bi foto çek bakem nereleri boyatacaksın içerden? Benimde Turuncuya boyatasım vardı, belki senin boyattığın yerlerdir. Aydına gelirsem sayende birşeyler yaptıracağız anlaşılan
Aracı beyaz ızgarayı piyano black yapacak benim anladığım.
Allah razı olsun Rıza,Ben kaç seferdir piano black boyatacağı yeri içerdeki konsol sanıyordum