0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun kardeşim... kalitesi nasıl az çok bilgi verirsen sevinirim... bende bugün yarın bagaj altı kromaj ile yan kapı kromajı almayı düşünüyorum... sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları.. kolay gelsin
O bantlarla taş gibi tutuyor. Ekstra banta gerek yok. Ben hava 2 dereceyken yapıştırdım. Sorun yok.
Kalite olarak fena değil çelik sonuçta ama kapı içi kromajları çok kirlenecek gibi geldi gözüme Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2016, 21:16:01Bunlar parçalar bagaj alt çıtası oldukça ince taraflı bantlı şekilde geliyor zaten üstüne tutması için bant çekip birgün sabit kalmasını sağlıcam ondan sonra görücez ne kadar gidiyor
başkent otoda iki tane bagaj altı kromajı seçeneği var birisi http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/avensis-formlu-krom-bagaj-alt-citasi-2003-2009-211542346 diğeri http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-avensis-krom-bagaj-alt-citasi-2009-uzeri-211542325 hangisini aldın kardeşim linkini bana atar mısın? Formlu dediği ne oluyor bilgisi olan var mı ?? Alıyorken yanlış almak istemiyorum bu arada neden kendi inter sitelerinden almıyorsun diyecek olursanız bilgisayar sitede virüs algılıyor ve siteye girişi yasaklıyor o yüzden bende gittigidiyordan baktım
Valla ben kendi sitesindeb aldım 2009 üzeri akşam fotoğrafları yüklücem
Hayırlı olsun. Bagaj kromajı yakışmış. Bende yapıştırmak için havaların ısınmasını bekliyorum.Kapı eşik kromlarının yazı fontu Times New Roman herhalde. Farklı font kullanılsaydı daha hoş durabilirdi. Güzel olmuş. Güle güle kullanın
İlk o dikkatimi çekti. Hakkaten güzelim krom heba etmişler. Avensis puntosu ya da logosu konaymis iimis. Dilekçe yazar gibi yazmislar.[emoji16] Hayırlı olsun bu arada kapı koruma kromlari da varsa onu da alırsanız tam takım olur
Fark ettiniz mi bilmiyorum, şu fotoda plaka aydınlatma üzerine oturan bir çıta daha var. Satılan ürünler arasında göremedim.
Kapı eşiğine gerek var mıydı ki? Aracınızda zaten eşik var kaplama yada boyama yapılabilirdi illa gri görünmesi isteniyorsa
Arkadaşlar Başkent oto aksesuardan bende önceki aracıma krom malzeme aldım.şimdiki corollama da cam filmini, park sensörünü, pleksi plakalığını da orada yaptırdım.Bu tarz uygulama düşünenlere kesinlikle öneririm etlik de yerleri ve sattığı malın arkasında.krom ledli kapı eşiğini aldıktan neredeyse bir yıl sonra çıkan bir problemden dolayı hiç uğraştırmadan sıfırıyla değiştirdi. [/quot firma hakkında böyle yorumlar geldikçe rahatlıyorum bugün arayıp hangi ürünü sipariş geçmem gerekecek onu bi sorucam yardımınız için teşekkür ederim... Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2016, 09:42:16Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 02, 2016, 19:10:55Bunlar bagaj alt kromajı yarın bantsız halinide çekerim... Oldukça ince bir parça zaten 2 kişi kolayca monte ettik önce uygulanacak yeri güzelce temizledikten sonra tabiki. Bantıda okulda montelediğim için eve gidene kadar lakada felan birşey olmasın diye garantilemek için yapıştırdım.Bunlar ön kapı içleri bunlar boy olarak iyi ama en olarak 2 milim kadar kısa olsa tam olucak. Arkalar ise hiç uymuyor boyu kısa eni fazla bi 4-5 milim kısalması lazım boyununda 3-4 cm uzaması bide arka kapı içleri eğimli o yüzden yapışmıyor bile... Başkentoto ya bunu belirticem aldığım cevabı veririm.Spoilerda da benim aracın rengi galaksi mavi diye geçiyor bu renge boyayıp spoiler göndereceklerini sanmıyorum. Alt kromajıda aracın 2011 galiba 2009 sonrası diye alıyorsun.öncelikle yardımın ve güzel açıklaman için teşekkür ederim kardeşim... ürünler aracına çok yakışmış hoş durmuş ellerine sağlık..
Bunlar bagaj alt kromajı yarın bantsız halinide çekerim... Oldukça ince bir parça zaten 2 kişi kolayca monte ettik önce uygulanacak yeri güzelce temizledikten sonra tabiki. Bantıda okulda montelediğim için eve gidene kadar lakada felan birşey olmasın diye garantilemek için yapıştırdım.Bunlar ön kapı içleri bunlar boy olarak iyi ama en olarak 2 milim kadar kısa olsa tam olucak. Arkalar ise hiç uymuyor boyu kısa eni fazla bi 4-5 milim kısalması lazım boyununda 3-4 cm uzaması bide arka kapı içleri eğimli o yüzden yapışmıyor bile... Başkentoto ya bunu belirticem aldığım cevabı veririm.Spoilerda da benim aracın rengi galaksi mavi diye geçiyor bu renge boyayıp spoiler göndereceklerini sanmıyorum. Alt kromajıda aracın 2011 galiba 2009 sonrası diye alıyorsun.
öncelikle yardımın ve güzel açıklaman için teşekkür ederim kardeşim... ürünler aracına çok yakışmış hoş durmuş ellerine sağlık..
Sağol kardeşim