Gönderen Konu: Başkentoto aksesuardan T27 Krom parçalar  (Okunma sayısı 11738 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 178000
  • Model Yılı: '11
  • 27 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Başkentoto aksesuardan T27 Krom parçalar
« : Mart 01, 2016, 10:06:13 »
Pazar gecesi 12 ye doğru başkent oto aksesuardan aldığım kapı eşiği kromajı ve bagaj alt kromajını kapıda ödeme şeklinde 83 tl karşılığında aldım. Pazartesi öğlen başkent otodan biri arayıp parçaları anlatıp az sonra kargolanacağını söyledi ve parçalar az önce elime ulaştı yani salı sabahı 10 da. Gayet hızlılar ve telefonla arayıp bilgilendirmeleri çok hoşuma gitti. Parçaların fotoğrafını yükleyeceğim. Montaj fotoğraflarınıda yüklerim.

Toyota Club Türkiye

Başkentoto aksesuardan T27 Krom parçalar
« : Mart 01, 2016, 10:06:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 59500
  • 30 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Ynt: Başkentoto aksesuardan T27 Krom parçalar
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2016, 14:19:10 »
hayırlı olsun kardeşim... kalitesi nasıl az çok bilgi verirsen sevinirim... bende bugün yarın bagaj altı kromaj ile yan kapı kromajı almayı düşünüyorum... sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları.. kolay gelsin  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • 27 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2016, 21:08:42 »
hayırlı olsun kardeşim... kalitesi nasıl az çok bilgi verirsen sevinirim... bende bugün yarın bagaj altı kromaj ile yan kapı kromajı almayı düşünüyorum... sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları.. kolay gelsin  :saygi:

Kalite olarak fena değil çelik sonuçta ama kapı içi kromajları çok kirlenecek gibi geldi gözüme  :)

Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2016, 21:16:01
Bunlar parçalar bagaj alt çıtası oldukça ince taraflı bantlı şekilde geliyor zaten üstüne tutması için bant çekip birgün sabit kalmasını sağlıcam ondan sonra görücez ne kadar gidiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2016, 21:27:32 »
O bantlarla taş gibi tutuyor. Ekstra banta gerek yok. Ben hava 2 dereceyken yapıştırdım. Sorun yok.
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • 27 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2016, 21:39:27 »
O bantlarla taş gibi tutuyor. Ekstra banta gerek yok. Ben hava 2 dereceyken yapıştırdım. Sorun yok.

Vallahi çok teşekkür ederim çok şüpheliydim bugün tekzene gittim hatta çift taraflı bant baktım.Bu cevap gayet iyi geldi.Abi senin arabadaki ön far üzerine uyguladığın halojen ledlere bayılıyorum :) Maşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2016, 11:27:37 »
Kalite olarak fena değil çelik sonuçta ama kapı içi kromajları çok kirlenecek gibi geldi gözüme  :)

Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2016, 21:16:01
Bunlar parçalar bagaj alt çıtası oldukça ince taraflı bantlı şekilde geliyor zaten üstüne tutması için bant çekip birgün sabit kalmasını sağlıcam ondan sonra görücez ne kadar gidiyor :)
başkent otoda iki tane bagaj altı kromajı  seçeneği var birisi http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/avensis-formlu-krom-bagaj-alt-citasi-2003-2009-211542346 diğeri  http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-avensis-krom-bagaj-alt-citasi-2009-uzeri-211542325 hangisini aldın kardeşim linkini bana atar mısın?  Formlu dediği ne oluyor bilgisi olan var mı ?? Alıyorken yanlış almak istemiyorum :D bu arada neden kendi inter sitelerinden almıyorsun diyecek olursanız bilgisayar sitede virüs algılıyor ve siteye girişi yasaklıyor o yüzden bende gittigidiyordan baktım  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • 27 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2016, 15:28:37 »
başkent otoda iki tane bagaj altı kromajı  seçeneği var birisi http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/avensis-formlu-krom-bagaj-alt-citasi-2003-2009-211542346 diğeri  http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-avensis-krom-bagaj-alt-citasi-2009-uzeri-211542325 hangisini aldın kardeşim linkini bana atar mısın?  Formlu dediği ne oluyor bilgisi olan var mı ?? Alıyorken yanlış almak istemiyorum :D bu arada neden kendi inter sitelerinden almıyorsun diyecek olursanız bilgisayar sitede virüs algılıyor ve siteye girişi yasaklıyor o yüzden bende gittigidiyordan baktım  :)

Valla ben kendi sitesindeb aldım 2009 üzeri akşam fotoğrafları yüklücem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2016, 15:41:47 »
Valla ben kendi sitesindeb aldım 2009 üzeri akşam fotoğrafları yüklücem

eyvallah dostum resimleri bekliyorum gece senin resimlerden sonra sipariş vericem bende bu arada spoileri ne yaptın ? var mı yeni bir düşünce ya da link ben baktım da şu n11 deki 190 lığı alacak gibiyim 150 tl ye olan da bi gariplik var gibi geldi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 50 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2016, 16:09:41 »
Arkadaşlar Başkent oto aksesuardan bende önceki aracıma krom malzeme aldım.
şimdiki corollama da cam filmini, park sensörünü, pleksi plakalığını da orada yaptırdım.
Bu tarz uygulama düşünenlere kesinlikle öneririm etlik de yerleri ve sattığı malın arkasında.
krom ledli kapı eşiğini aldıktan neredeyse bir yıl sonra çıkan bir problemden dolayı hiç uğraştırmadan sıfırıyla değiştirdi. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • 27 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2016, 19:10:55 »
Bunlar bagaj alt kromajı yarın bantsız halinide çekerim... Oldukça ince bir parça zaten 2 kişi kolayca monte ettik önce uygulanacak yeri güzelce temizledikten sonra tabiki. Bantıda okulda montelediğim için eve gidene kadar lakada felan birşey olmasın diye garantilemek için yapıştırdım.
Bunlar ön kapı içleri bunlar boy olarak iyi ama en olarak 2 milim kadar kısa olsa tam olucak. Arkalar ise hiç uymuyor boyu kısa eni fazla bi 4-5 milim kısalması lazım boyununda 3-4 cm uzaması bide arka kapı içleri eğimli o yüzden yapışmıyor bile... Başkentoto ya bunu belirticem aldığım cevabı veririm.Spoilerda da benim aracın rengi galaksi mavi diye geçiyor bu renge boyayıp spoiler göndereceklerini sanmıyorum. Alt kromajıda aracın 2011 galiba 2009 sonrası diye alıyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2016, 21:27:42 »
Hayırlı olsun. Bagaj kromajı yakışmış. Bende yapıştırmak için havaların ısınmasını bekliyorum.
Kapı eşik kromlarının yazı fontu Times New Roman herhalde.  :) Farklı font kullanılsaydı daha hoş durabilirdi. Güzel olmuş. Güle güle kullanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • 27 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 02, 2016, 21:35:11 »
Hayırlı olsun. Bagaj kromajı yakışmış. Bende yapıştırmak için havaların ısınmasını bekliyorum.
Kapı eşik kromlarının yazı fontu Times New Roman herhalde.  :) Farklı font kullanılsaydı daha hoş durabilirdi. Güzel olmuş. Güle güle kullanın

Teşekkürler... 20 derece felandı ben yapıştırdığım da çok soğuk değilse beklemeyin derim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2016, 21:51:12 »
İlk o dikkatimi çekti. Hakkaten güzelim krom heba etmişler. Avensis puntosu ya da logosu konaymis iimis. Dilekçe yazar gibi yazmislar.[emoji16]   Hayırlı olsun bu arada kapı koruma kromlari da varsa onu da alırsanız tam takım olur
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • 27 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 02, 2016, 21:57:09 »
İlk o dikkatimi çekti. Hakkaten güzelim krom heba etmişler. Avensis puntosu ya da logosu konaymis iimis. Dilekçe yazar gibi yazmislar.[emoji16]   Hayırlı olsun bu arada kapı koruma kromlari da varsa onu da alırsanız tam takım olur

Kapı kromları sitede var lakin ben ilk bi deneme amaçlı aldım bir süre sonra alırım onuda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 02, 2016, 22:00:25 »
Kapı eşiğine gerek var mıydı ki? Aracınızda zaten eşik var kaplama yada boyama yapılabilirdi illa gri görünmesi isteniyorsa
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 02, 2016, 22:28:56 »
Fark ettiniz mi bilmiyorum, şu fotoda plaka aydınlatma üzerine oturan bir çıta daha var. Satılan ürünler arasında göremedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • 27 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 02, 2016, 22:32:07 »
Fark ettiniz mi bilmiyorum, şu fotoda plaka aydınlatma üzerine oturan bir çıta daha var. Satılan ürünler arasında göremedim.

Makyajlı kasada var o bahsettiğin

Mesaj Birleştirildi: Mart 02, 2016, 22:33:19
Kapı eşiğine gerek var mıydı ki? Aracınızda zaten eşik var kaplama yada boyama yapılabilirdi illa gri görünmesi isteniyorsa

Valla aldık denedik hoş geldi bana font değisik olsa daha iyi dururdu zevk meselesi zaten 40 tl.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 03, 2016, 09:37:27 »
Arkadaşlar Başkent oto aksesuardan bende önceki aracıma krom malzeme aldım.
şimdiki corollama da cam filmini, park sensörünü, pleksi plakalığını da orada yaptırdım.
Bu tarz uygulama düşünenlere kesinlikle öneririm etlik de yerleri ve sattığı malın arkasında.
krom ledli kapı eşiğini aldıktan neredeyse bir yıl sonra çıkan bir problemden dolayı hiç uğraştırmadan sıfırıyla değiştirdi.
[/quot
firma hakkında böyle yorumlar geldikçe rahatlıyorum bugün arayıp hangi ürünü sipariş geçmem gerekecek onu bi sorucam :D yardımınız için teşekkür ederim...

Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2016, 09:42:16
Bunlar bagaj alt kromajı yarın bantsız halinide çekerim... Oldukça ince bir parça zaten 2 kişi kolayca monte ettik önce uygulanacak yeri güzelce temizledikten sonra tabiki. Bantıda okulda montelediğim için eve gidene kadar lakada felan birşey olmasın diye garantilemek için yapıştırdım.
Bunlar ön kapı içleri bunlar boy olarak iyi ama en olarak 2 milim kadar kısa olsa tam olucak. Arkalar ise hiç uymuyor boyu kısa eni fazla bi 4-5 milim kısalması lazım boyununda 3-4 cm uzaması bide arka kapı içleri eğimli o yüzden yapışmıyor bile... Başkentoto ya bunu belirticem aldığım cevabı veririm.Spoilerda da benim aracın rengi galaksi mavi diye geçiyor bu renge boyayıp spoiler göndereceklerini sanmıyorum. Alt kromajıda aracın 2011 galiba 2009 sonrası diye alıyorsun.
öncelikle yardımın ve güzel açıklaman için teşekkür ederim kardeşim... ürünler aracına çok yakışmış hoş durmuş ellerine sağlık.. :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • 27 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 03, 2016, 10:17:08 »
öncelikle yardımın ve güzel açıklaman için teşekkür ederim kardeşim... ürünler aracına çok yakışmış hoş durmuş ellerine sağlık.. :alkis:

Sağol kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 03, 2016, 13:20:15 »
Sağol kardeşim

az önce bende bagaj kromajını sipariş geçtim :D kapılar içinde alacaktım ama  otozenit de abim gibi sevdiğim sahibi orjinal olmayanlar çok zarar veriyor kapıalr için o riske girme onlara gerek yok dedi..  senin de bilgin olsun ben işin açıkçası şuan için vazgeçtim... spoiler içinde n11.com daki spoiler falan baktık boyalı alayım mı almayayım mı diye düzgün gibi dedi sen boyalı sipariş geç dedi... senin içinde konuştum arkadaşımın aracının rengi mavi oda benim gibi kararsız boyanın tutup tutmasından kafa karışıklığı oluyor diye arkadaşın isterse astarlı sipariş etsin tanıdığı sağlam boyacı varsa orada içi rahat bir şekilde boyatabilir dedi aklında bulunsun kardeşim... ben boya kodunu söyleyip onu da sipariş geçicem ama son kez makyajlı kasaya boyalı spoiler sipariş edip memnun olan forumda bi abimiz vardı ona ulaşıp nereden aldığını sorucam.. olmazsa n11 den sipariş geçicem artık...  :saygi: