0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
az önce bende bagaj kromajını sipariş geçtim kapılar içinde alacaktım ama otozenit de abim gibi sevdiğim sahibi orjinal olmayanlar çok zarar veriyor kapıalr için o riske girme onlara gerek yok dedi.. senin de bilgin olsun ben işin açıkçası şuan için vazgeçtim... spoiler içinde n11.com daki spoiler falan baktık boyalı alayım mı almayayım mı diye düzgün gibi dedi sen boyalı sipariş geç dedi... senin içinde konuştum arkadaşımın aracının rengi mavi oda benim gibi kararsız boyanın tutup tutmasından kafa karışıklığı oluyor diye arkadaşın isterse astarlı sipariş etsin tanıdığı sağlam boyacı varsa orada içi rahat bir şekilde boyatabilir dedi aklında bulunsun kardeşim... ben boya kodunu söyleyip onu da sipariş geçicem ama son kez makyajlı kasaya boyalı spoiler sipariş edip memnun olan forumda bi abimiz vardı ona ulaşıp nereden aldığını sorucam.. olmazsa n11 den sipariş geçicem artık...
Ne gibi zarar veriyormuş ? Forumda 3-4 kişi var alan hiç birinden öyle bir şey duymadım. Abi benim aracın rengine göre boyucak adam bi tek yetkili servis gerisi o kadar uğraşmaz o kodda boyaya galaksi mavi nedir ya lacivert boyar geçerler ondan almıyorum renk farkı çıkacak sanayidede hiç boyacı tanıdığım yok hem serviste muhattap oldum şimdiye kadar.Spoiler fiyatı 200 tl mi ? Önce bi film çektireyim aracada sonra onada sıra gelir...
Arkadaşlar bagaj kromajında sıkıntı yok, güzel oluyor.Ama kapı altı çıtaları bana göre uzun ve köşede kalkık duruyor. Çünkü yapışmıyor.Ama çalışanlar ilgili ve alakalı.Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2016, 16:08:27Yapışınca kesinlikle boya kalkmaz ondan hiç şüpheniz olmasın. Yapışkanlı slikon kullanmıyorlar ve ürün paslanmaz çelik ve kaliteli.
spolier derken ne kasdettiniz anlayamadım.Orda öyle bir uygulama bilmiyorum.Ama yapılan işler kaiteli.
abi Spoiler; binek veya yarış otomobillere takılan ve belli bir hızdan sonra aracın arkasını yere bastırmak ve stabilite sağlamak amacıyla takılmış kanata benzer parçadır. bagaj üstüne takılan kanat de denilebilir...
Lip spoiler kastedilmiyor mu Kanat apayrı bir şey
Plastik yaptırabilirsek çok iyi olacak. 150-200 liraya corolla plastik spoileri varken biz 200 liraya fiberini alıyoruz.2-3 gün sonra karda kışta yolda kalsak, biri spoilerden tutup arabayı itmeye kalksa... Çıt diye kırılıp gider, youtubeden fiber spoiler yapımını izleyin
Müdür nerelerdesin sen yav
Kapı eşikleri için başkent otodan verilen cevap plâstik orjinal eşiği çıkartın oldu bende boyaya zarar vermeden o kazınmaz diye bir mail attım cevap yok.
Orjinal eşikleri çıkartmayın bence. Özel geçmeli yapısı var allah korusun su fln alırBaşta söylediğiniz gibi yazı fontu çok iyi değildi, iade edilebilir. Tabi siz bilirsiniz
Buradayım Talat hocam. Arabayı vurduğumdan beri binesim de gelmiyor foruma giresim de.. Spoiler konusuna gelince, tipsizlikte çığır açmış makyajsız T27'nin arka tarafının biraz olsun hoş görünmesini sağlıyor. Uzun süredir spoiler bakıyorum, ilanı olan tüm firma/satıcılar ile iletişime geçtim, plastik yapamadıklarını söylediler. Murphy yasaları zaten benim için var. Fiber spoileri alır, boyatır silikonla güzelce yapıştırırm. Bir kaç saate sert bir top çarpar, ortadan ikiye bölünür spoyler.
Benim bagaj altı orjinal krom çıtalarım var fakat bu çıtaları makyajlı kasada arka sis farı arasındaki siyah bölğelerede yapıştırıyorlar ve çok şık duruyor.Başkent otodaki kromların kalitesi nasıl acaba bu bölgeyede uyğulasak araç gümüş gri olduğundan çokmu boğar