az önce bende bagaj kromajını sipariş geçtim
kapılar içinde alacaktım ama otozenit de abim gibi sevdiğim sahibi orjinal olmayanlar çok zarar veriyor kapıalr için o riske girme onlara gerek yok dedi.. senin de bilgin olsun ben işin açıkçası şuan için vazgeçtim... spoiler içinde n11.com daki spoiler falan baktık boyalı alayım mı almayayım mı diye düzgün gibi dedi sen boyalı sipariş geç dedi... senin içinde konuştum arkadaşımın aracının rengi mavi oda benim gibi kararsız boyanın tutup tutmasından kafa karışıklığı oluyor diye arkadaşın isterse astarlı sipariş etsin tanıdığı sağlam boyacı varsa orada içi rahat bir şekilde boyatabilir dedi aklında bulunsun kardeşim... ben boya kodunu söyleyip onu da sipariş geçicem ama son kez makyajlı kasaya boyalı spoiler sipariş edip memnun olan forumda bi abimiz vardı ona ulaşıp nereden aldığını sorucam.. olmazsa n11 den sipariş geçicem artık... 
Ne gibi zarar veriyormuş ? Forumda 3-4 kişi var alan hiç birinden öyle bir şey duymadım. Abi benim aracın rengine göre boyucak adam bi tek yetkili servis gerisi o kadar uğraşmaz o kodda boyaya galaksi mavi nedir ya

lacivert boyar geçerler ondan almıyorum renk farkı çıkacak sanayidede hiç boyacı tanıdığım yok hem serviste muhattap oldum şimdiye kadar.Spoiler fiyatı 200 tl mi ? Önce bi film çektireyim aracada sonra onada sıra gelir...
Ne gibi zarar veriyormuş ? Forumda 3-4 kişi var alan hiç birinden öyle bir şey duymadım. Abi benim aracın rengine göre boyucak adam bi tek yetkili servis gerisi o kadar uğraşmaz o kodda boyaya galaksi mavi nedir ya
lacivert boyar geçerler ondan almıyorum renk farkı çıkacak sanayidede hiç boyacı tanıdığım yok hem serviste muhattap oldum şimdiye kadar.Spoiler fiyatı 200 tl mi ? Önce bi film çektireyim aracada sonra onada sıra gelir...
boyaya zarar veriyormuş kardeşim ya mesela sökmek istediğinde orjinal ürünse mesela sıcak su ile yumuşatıp bi kaç taktikle iz bırakmadan boyaya zarar vermeden çıkıyormuş ama orjinal olmayan ürünün boyaya zarar verme ihtimali varmış valla ben bana dediğini söylüyorum ki kimsenin başına böyle birşey olsun istemem.. yaptırılabilir elbet kişinin tamamen kendi kararına kalmış o ayrı

spoiler konusuna gelecek olursak ottozenit, RS servis, auto king gibi hasarlı araçları yapan yerlere bi uğra sen bi sor adam yaparlar dedi tutturmak zorundalar ki düşün Allah göstermesin senin araç hazar gördü sigorta ile yaptırmak istedin anlaşmalı servis olarak bu tarz yerlere gönderebiliyorlar onlarda boya koduna göre boyuyorlar.. bana kalırsa dediğin gibi bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum... sormakta fayda var.. İnternet sitesinde 200 e spoileri buldum ama Aydında bi firma ben getiririm 220 ye ayrıca takarım da beğenmezsen takmayız dedi garanti olsun diye 20 tl daha fazla verip sanırım onların getirtmesini beklicem kardeşim... filmi iyi birşey çektir derim mesela 3m gibi vb.. bende 3m var ve 5 sene oldu gram renk değişmedi bilgin olsun...
Arkadaşlar bagaj kromajında sıkıntı yok, güzel oluyor.Ama kapı altı çıtaları bana göre uzun ve köşede kalkık duruyor. Çünkü yapışmıyor.Ama çalışanlar ilgili ve alakalı.
Mesaj Birleştirildi: 03 Mar, 2016 16:08
Yapışınca kesinlikle boya kalkmaz ondan hiç şüpheniz olmasın. Yapışkanlı slikon kullanmıyorlar ve ürün paslanmaz çelik ve kaliteli.
Arkadaşlar bagaj kromajında sıkıntı yok, güzel oluyor.Ama kapı altı çıtaları bana göre uzun ve köşede kalkık duruyor. Çünkü yapışmıyor.Ama çalışanlar ilgili ve alakalı.
Mesaj Birleştirildi: 03 Mar, 2016 16:08
Yapışınca kesinlikle boya kalkmaz ondan hiç şüpheniz olmasın. Yapışkanlı slikon kullanmıyorlar ve ürün paslanmaz çelik ve kaliteli.
sizin uygulama varsa fotosunu paylaşabilir misiniz acaba ? ayrıca spoiler hakkında bi bilginiz var mı öneriniz falan
spolier derken ne kasdettiniz anlayamadım.Orda öyle bir uygulama bilmiyorum.Ama yapılan işler kaiteli.
spolier derken ne kasdettiniz anlayamadım.Orda öyle bir uygulama bilmiyorum.Ama yapılan işler kaiteli.
abi Spoiler; binek veya yarış otomobillere takılan ve belli bir hızdan sonra aracın arkasını yere bastırmak ve stabilite sağlamak amacıyla takılmış kanata benzer parçadır. bagaj üstüne takılan kanat de denilebilir...
abi Spoiler; binek veya yarış otomobillere takılan ve belli bir hızdan sonra aracın arkasını yere bastırmak ve stabilite sağlamak amacıyla takılmış kanata benzer parçadır. bagaj üstüne takılan kanat de denilebilir...
Lip spoiler kastedilmiyor mu

Kanat apayrı bir şey
az önce bende bagaj kromajını sipariş geçtim
kapılar içinde alacaktım ama otozenit de abim gibi sevdiğim sahibi orjinal olmayanlar çok zarar veriyor kapıalr için o riske girme onlara gerek yok dedi.. senin de bilgin olsun ben işin açıkçası şuan için vazgeçtim... spoiler içinde n11.com daki spoiler falan baktık boyalı alayım mı almayayım mı diye düzgün gibi dedi sen boyalı sipariş geç dedi... senin içinde konuştum arkadaşımın aracının rengi mavi oda benim gibi kararsız boyanın tutup tutmasından kafa karışıklığı oluyor diye arkadaşın isterse astarlı sipariş etsin tanıdığı sağlam boyacı varsa orada içi rahat bir şekilde boyatabilir dedi aklında bulunsun kardeşim... ben boya kodunu söyleyip onu da sipariş geçicem ama son kez makyajlı kasaya boyalı spoiler sipariş edip memnun olan forumda bi abimiz vardı ona ulaşıp nereden aldığını sorucam.. olmazsa n11 den sipariş geçicem artık... 
Aldığınız yer ürün fotoları ve montaj nasıl yapıldı bu bilgileri heyecanla bekliyoruz. Avensiscilerden spoiler taktiracak bayağı kişi var çünkü [emoji4]
Kapı eşikleri için başkent otodan verilen cevap plâstik orjinal eşiği çıkartın oldu bende boyaya zarar vermeden o kazınmaz diye bir mail attım cevap yok. Kapı kromajini direkt ankarada yaptiricam böyle giderse gözümle görüp yapayım. Autoking çorumda berbat boya atıyor kesinlikle ton farkı oluyor ve bi kaç yıla boya çatlıyor rezaletler yani. Otozenit varmı bilmiyorum olmadı yaza senin oraya gelirim taktırırız
Plastik yaptırabilirsek çok iyi olacak. 150-200 liraya corolla plastik spoileri varken biz 200 liraya fiberini alıyoruz.
2-3 gün sonra karda kışta yolda kalsak, biri spoilerden tutup arabayı itmeye kalksa...

Çıt diye kırılıp gider, youtubeden fiber spoiler yapımını izleyin
Plastik yaptırabilirsek çok iyi olacak. 150-200 liraya corolla plastik spoileri varken biz 200 liraya fiberini alıyoruz.
2-3 gün sonra karda kışta yolda kalsak, biri spoilerden tutup arabayı itmeye kalksa...
Çıt diye kırılıp gider, youtubeden fiber spoiler yapımını izleyin 
Müdür nerelerdesin sen yav
Müdür nerelerdesin sen yav
Buradayım Talat hocam. Arabayı vurduğumdan beri binesim de gelmiyor foruma giresim de..
Spoiler konusuna gelince, tipsizlikte çığır açmış makyajsız T27'nin arka tarafının biraz olsun hoş görünmesini sağlıyor. Uzun süredir spoiler bakıyorum, ilanı olan tüm firma/satıcılar ile iletişime geçtim, plastik yapamadıklarını söylediler.
Murphy yasaları zaten benim için var. Fiber spoileri alır, boyatır silikonla güzelce yapıştırırm. Bir kaç saate sert bir top çarpar, ortadan ikiye bölünür spoyler.
Kapı eşikleri için başkent otodan verilen cevap plâstik orjinal eşiği çıkartın oldu bende boyaya zarar vermeden o kazınmaz diye bir mail attım cevap yok.
Orjinal eşikleri çıkartmayın bence. Özel geçmeli yapısı var allah korusun su fln alır
Başta söylediğiniz gibi yazı fontu çok iyi değildi, iade edilebilir. Tabi siz bilirsiniz
Orjinal eşikleri çıkartmayın bence. Özel geçmeli yapısı var allah korusun su fln alır
Başta söylediğiniz gibi yazı fontu çok iyi değildi, iade edilebilir. Tabi siz bilirsiniz
200 TL olsa anlarımda 40 tl önlere yapıştırdım zaten sökmeden üzerlerine arkayıda sökmem zaten ben böyle mutluyum

zaten bir iki yıla sökülür gider. Bunlarıda gündüz çektim bacağımı sakatladım iki gündür evden çıkamıyordum yeni bindim daha hemen çektim fotoğraflarıda unutmadan.
Mesaj Birleştirildi: 05 Mar, 2016 14:55
Buradayım Talat hocam. Arabayı vurduğumdan beri binesim de gelmiyor foruma giresim de..
Spoiler konusuna gelince, tipsizlikte çığır açmış makyajsız T27'nin arka tarafının biraz olsun hoş görünmesini sağlıyor. Uzun süredir spoiler bakıyorum, ilanı olan tüm firma/satıcılar ile iletişime geçtim, plastik yapamadıklarını söylediler.
Murphy yasaları zaten benim için var. Fiber spoileri alır, boyatır silikonla güzelce yapıştırırm. Bir kaç saate sert bir top çarpar, ortadan ikiye bölünür spoyler. 
O kadar kalitesiz mi ya vallahi böyle fikri sildiniz kafamdan...
Benim bagaj altı orjinal krom çıtalarım var fakat bu çıtaları makyajlı kasada arka sis farı arasındaki siyah bölğelerede yapıştırıyorlar ve çok şık duruyor.
Başkent otodaki kromların kalitesi nasıl acaba bu bölgeyede uyğulasak araç gümüş gri olduğundan çokmu boğar
Benim bagaj altı orjinal krom çıtalarım var fakat bu çıtaları makyajlı kasada arka sis farı arasındaki siyah bölğelerede yapıştırıyorlar ve çok şık duruyor.
Başkent otodaki kromların kalitesi nasıl acaba bu bölgeyede uyğulasak araç gümüş gri olduğundan çokmu boğar
Kalite çok anlı şanlı birşey değil idare eder parlak çelik krom gibi değil tabiki ama dediğiniz yeri anlayamadım.
Cavit abinin dediği yer makyajlılarda arka tamponun alt kısmında bir yer var siyah yer, orası.
Bence orası için ideal olur diyebilirim. Uyar bence
Hayırdır geçmiş olsun ya benim haberim yok sende bir şey var mı?