0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi konsolun neresi beyaz Abi denizliliymişsin yeni gördüm bende denizliliyim yazları ordayım.Orda Toyota servisi pek hoşuma gitmiyor sen ne düşünüyorsun ?
Evet kral duruyor ama bakımı zor.... Beyaz olan ne ? Sen bi foto çek bakem nereleri boyatacaksın içerden? Benimde Turuncuya boyatasım vardı, belki senin boyattığın yerlerdir. Aydına gelirsem sayende birşeyler yaptıracağız anlaşılan
Aynen benimkide lpg li alırken takıldı 2. vites 100 manyak birşey eski T25 im 85-90 sondu bu uçuyor alt devirlerde ölü olması gayet normal sonuçta maks torku 4500 devirde veriyor araç zaten T25 de ve T27'de de 60-70 e kadar hantal kalıyor araç sonra o yola oturduğun an kamberini açtığı an varya istemsiz gülümse veriyor bana Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 12:07:49Aracı beyaz ızgarayı piyano black yapacak benim anladığım.
Yetkili olan mı? Valla ben 2 kere gittim herhalde memnun olmayacak bir durumum olmadı çok şükür. Çok çok teferruatlı bir işimde olmadı zaten. Sen nesinden memnun olmadın bende huylanayım bari, varmı tavsiye edeceğin bir usta yada özel servis?
Sağ olasın o senin güzelliğin Yahu ben ehtiyar bir adamım öyle piano black falan deyince aklıma arabanın içi geldi. benimde öyle içerileri boyatma düşüncelerim vardı da O zaman bu zamana kadar dediklerimi unut, dışarda toz toprak çizik olsada fark etmez o zaman bu piano black. Ben boyatacak olsam yeni kasa Aurislerin önü gibi boyatırdım aşağıya doğru samuray bakışlılardan.
Aynen abi izmir yolu tarafındaki işte ne bilim bi açıklama yapmıyolar oraki danışmadaki kadın bi asık surat cevap felan vermiyor bide denizlideki toyota sayısına göre küçük bir yer yetmiyor servisi çorumda yaşıyorum yazları 2-3 ay denizlideyim o yüzden bakımları servisleri burda yaptırıyorum bir kaç defa aciliyetten gittim yapılan muameleyi sevmedim yani kısacası...
bu şekil, süper geldi banaMesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 13:25:11Ya abim, dediğin gibi, muhtemelen sıkıntı elemanların her daim devir daim yapması. Ne zaman gitsem farklı tipler var. Özel servise kaçan, özel servisten gelen, kendi yerini açan, başka firmaya geçen ...... valla ben bile hangi usta hangi servisteydi şaşırır oldum. Kısacası bana USTA adam lazım, bir gün orda bir gün burda gezen elemanlarla iş yapasım gelmiyor.
abi dediklerini hiç düşünmemiştim aslında doğru söylüyorsun ama cidden kral duruyor ya hele hele beyaz da içimde ki deli duyguları bastıramıyorum sanırım yine de yaptırıcam sıkılırsam tekrar beyaza dönüşü var ne de olsa benim size sormak istediğim ayrıca bir konu kaput koruma çıtası var onu bulan var mı ya da bulabileceğimiz bir yer var mı onu da almaya karar verdim aradım ama bulamadım Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 11:30:24basınca gidiyor ama benim tek şikayetim alt devirde tamamen ölüyor bazen şehir içinde 2.vites 1500 devirlerde seyretmek gerekiyor hızlanayım dedin mi biraz ağır kalıyor ama benim en sevdiğim hatta arkadaşlarda şaşırıyorlar lpg li olmasına rağmen 2. viteste 100 ü görmesi de çok hoşuma gidiyor o motor sesi o devir saatinde 7000 7100 ü görmek hatta kesiciye gireceği ana kadar bastığında gelen motor sesi paha biçilemez Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 11:34:46umut sen kaput çıtasını nereden buldun kardeşim ? makyajsız içinde var mı acaba internet sitesi varsa link atabilir misin senin araçta da çok durmuş ayrıca dediğin gibi ızgara siyah şart senin aracın fotolarını buldum nette adamlar makyajlı kasaya tavana siyah kaplama ve spoileride piano black a boyatmış çok hoş olmuş aklında bulunsun
Alparslan kaput rüzgarlığını servisten almıştım 220liraydi yanlış hatırlamıyorsam.forumda beğenen tek kişisin rüzgarlığı ama bana çok hoş geliyor hatta farların üzerine doğru geliyordu bi taraf kırıldı mecbur ayni şekilde kestirdim.ızgara ve yan aynalar şart oldu siyah yapmaya bayadır oynamadıkta arabayla bakalim bu ay niyetindeyim ama arka spoiler siyah bende gördüm netten ama itici geldi gözüme..
kestirmeden önce ki hali çok daha iyi duruyor biliyorum ama ben yine de senin aracında ki kesikte olsa duruşunu beğendim garip bir hava sertlik katıyor arabaya... kardeşim siyah spoiler ise sizin kasa da daha bi asil duruyor ama tabi zevk meselesi... ben bizim makyajsız kasaya kendi renginde sipariş ettim artık gelsin de bir an önce taktırayım sonra da ilk iş ızgarayı boyatmak Sana bi fikir daha vereyim ızgarayı piano black yaptın ya farlarin altından başlayıp yukarı doğru v şekli varya orayı da piano black kaplama yap göz altına sürme gibi...
o dediğin yerleri anladım ama o biraz zor gibi orası tamponla bütün oraya boya tabancası ile biraz sıkıntı olur atamaz daha doğrusu ama oralara farları kaplatırken şerit tarzı birşeyler çekilebilir
hepiniz hakkınızı helal edin malum muhasebeciyim ve mart ayının yoğunluğunu az çok biliyorsunuzdur spoyler geldi ama işlerden daha gidip taktıramadım sabah 8 gece 12 ayrıca düzenli spor yaptığım için akşam 2 saatlik spordan sonra bile gece çalışmasına geldim ofise neyse kusura bakmayın malum konumuz bugün işlerden kurtulup firmaya gittim bakmaya gerçekten bu kadar etli ve kalın olacağını düşünmemiştim spoyler cidden çok hoş duracak ama bu seferde Aydının hava şartları şuan için uygun değil sağanak yağmur ve rüzgar var 24 saat boyunca suyun değmemesinin gerektiğin okumuştum bi kaç bi yerde ve hızlı gitmemek gerekiyormuş o yüzden taktırmaya gözüm yemedi cumartesi parçalı bulutlu sanırım cumartesi taktırır fotoları da akşamına atarım diye düşünüyorum bilginiz olsun..