Gönderen Konu: Toyota Fiyat Listeleri Ana Konusu  (Okunma sayısı 98096 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Fiyat Listeleri Ana Konusu
« Yanıtla #240 : Ocak 02, 2022, 17:36:53 »
Anıl Bey bu çok iyi bir varsayım. Bu durumda olan Türkiyede yaşayan insan sayısı azdır.

Ancak asgari ücreti göz önünde bulundurarak hesapladığımızda acı gerçeği görüyoruz. Her ay sadece 200-300 harcasa, 4000 kenara ayırsa -ki bu imkansız- 125 ayda yani 10 yıldan fazla sürede ancak 0 Corolla alabiliyor. Kaldı ki bu hesaplamada arabanın hiç zamlanmayacağını hesapladık. Şimdi bazıları gelip diyecek ki ama asgari ücreti de zamlamadın. Soğan ekmek yiyin diyen tayfaya lafım, yanlış anlamayın.

Asgari ücretle bu ülkenin yarısı geçiniyor. İnsanların hayalleri kalmadı gelecekten...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #240 : Ocak 02, 2022, 17:36:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #241 : Ocak 03, 2022, 14:25:42 »
maaşıma %25 zam gelecektir.

Benim maaşım 9000 tl olacakken , hanımın maaşı yaklaşık 7000 tl olacak.

16.000 tl eve giren para olacak. Müsaade edin de biraz cebimde para kalsın ve 6000 tl yi evim için ayırayım. kalan 10 bin tl ile araba almaya niyet edip biriktireyim.

500.000 lik bir araba almaya niyetliyim. 500.000 / 10.000 = 50 ay

yaklaşık 4 yıl sonra para birikince dükkana koşup araba alamıyorum. çünkü araç yaklaşık 1 milyon tl olmuş oluyor.
Memur olduğumdan altı ayda bir alacağım zamlara güvenip kredi işine giriyorum.

Hadi bana da 500 bin tl liik kredi versinler. Faiz de %14 nasılsa ? 
ziraat bankası hesabım olduğundan bu bankadan kredi kullanıyorum. 299.000 tl için 48 ay için aylık 9.566,39 TL ödüyorum. Kalan 200 bin tl için 203 bin tl kredi kullanıyorum. ikinci bir kredi için aylık 6.494,92 TL ödemem gerek. yani 16.060 tl aylık ödeyip 4 yılda bitirmek istiyorum.

yılın ilk altı ayı yemeden içmeden ödüyorum. sonraki 3.5 yıl kuru ekmek yeyip benzin kasko bakım yapmadan arabaya ödüyorum ve sahibi oluyorum :)

2.el bir araba aldım diyelim. araç 300.000 tl olsun. 4 yıl sonra 459.168 tl ödeyerek araca sahip oluyorum. 300 e aldığım araba 500 bin etti diye sevinirken. makasın açıldığını ve yeni modelin 1 milyon olduğunu görüyorum. sonra 500.000 tl için tekrar kredi ödemeye başlıyorum..
Tahminen 300.000 tl yi banka için ödeyip 8 yıl sonra elimde 1.300.000 tl lik aracım olacak. 8 yıl da araba alacam diye ömrümden veriyorum.

Bu hesap sadece araba için. Mantık dışı bir ödeme planı. Ödemenin parayı korumanın imkanı yok. Mala yatırmasam param pul oluyor. biriktirsem elime birşey geçmiyor. Banka yolu en mantıklısı gibi görünüyor. Mecburen !! borçlanıp ekonomiye can ! katıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #242 : Ocak 03, 2022, 16:24:24 »
maaşıma %25 zam gelecektir.

Benim maaşım 9000 tl olacakken , hanımın maaşı yaklaşık 7000 tl olacak.

16.000 tl eve giren para olacak. Müsaade edin de biraz cebimde para kalsın ve 6000 tl yi evim için ayırayım. kalan 10 bin tl ile araba almaya niyet edip biriktireyim.

500.000 lik bir araba almaya niyetliyim. 500.000 / 10.000 = 50 ay

yaklaşık 4 yıl sonra para birikince dükkana koşup araba alamıyorum. çünkü araç yaklaşık 1 milyon tl olmuş oluyor.
Memur olduğumdan altı ayda bir alacağım zamlara güvenip kredi işine giriyorum.

Hadi bana da 500 bin tl liik kredi versinler. Faiz de %14 nasılsa ? 
ziraat bankası hesabım olduğundan bu bankadan kredi kullanıyorum. 299.000 tl için 48 ay için aylık 9.566,39 TL ödüyorum. Kalan 200 bin tl için 203 bin tl kredi kullanıyorum. ikinci bir kredi için aylık 6.494,92 TL ödemem gerek. yani 16.060 tl aylık ödeyip 4 yılda bitirmek istiyorum.

yılın ilk altı ayı yemeden içmeden ödüyorum. sonraki 3.5 yıl kuru ekmek yeyip benzin kasko bakım yapmadan arabaya ödüyorum ve sahibi oluyorum :)

2.el bir araba aldım diyelim. araç 300.000 tl olsun. 4 yıl sonra 459.168 tl ödeyerek araca sahip oluyorum. 300 e aldığım araba 500 bin etti diye sevinirken. makasın açıldığını ve yeni modelin 1 milyon olduğunu görüyorum. sonra 500.000 tl için tekrar kredi ödemeye başlıyorum..
Tahminen 300.000 tl yi banka için ödeyip 8 yıl sonra elimde 1.300.000 tl lik aracım olacak. 8 yıl da araba alacam diye ömrümden veriyorum.

Bu hesap sadece araba için. Mantık dışı bir ödeme planı. Ödemenin parayı korumanın imkanı yok. Mala yatırmasam param pul oluyor. biriktirsem elime birşey geçmiyor. Banka yolu en mantıklısı gibi görünüyor. Mecburen !! borçlanıp ekonomiye can ! katıyoruz.

Şu an yaktım bi sigara :) 20 yılda geldiğimiz nokta yine aynı... Ama bu sefer bir sorun olduğunu kabul etmiyoruz... O zaman en azından bir sorun olduğu kabul ediliyordu. Derwish filan gelmişti. Şimdi her şey mükemmel deniliyor ama her şeye ekstrem zamlar geliyor. Muhtelemelen bir çoğumuz son 0 km arabalarını aldı. Son oyun bilgisayarlarımızı, konsollarımızı, iphonelarımızı aldık muhtemelen. Bir daha yenilerini alabileceğimi sanmıyorum...

İşin kötü tarafı z kuşağı denilen yeni nesilin hiç umudu yok. Parlak olanları yurtdışına kaçma derdinde haklı olarak. Geri kalanları kaybedecek bir şeyi olmayan, hayal kuramayanlar ne yazık ki... Mesleğe yeni başladığımda, 2013 yılında bir meslek büyüğüm 45 yaşında emekli olduğunu, 65 yaşında emekli olacağımız için bize üzüldüğünü söylemişti. Üstelik 50li yaşlardaydı. Onun bunu derken ne hissettiğini şimdi anlıyorum. Z kuşağı yitik resmen, ki daha sesleri çıkmıyor.

Bu hale nasıl geldiğimiz de ortada, hepimiz biliyoruz. Hepimiz oradaydık be!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #243 : Mayıs 02, 2022, 21:22:51 »
2 Mayıs 2022 itibariyle güncel Toyota Corolla Fiyatları:

Versiyon    Eski Fiyat                    Yeni Fiyat

1.5 Vision   391.450                    432.650

1.5 Vision cvt 432.250                  451.750

1.5 Dream   449.350                     478.500

1.5 Dream cvt 467.250                  497.600

1.5 Flame cvt   496.950                529.250

1.5 Flame X-Pack cvt   524.650      558.700

1.5 Passion x- pack cvt 567.700       604.550

Corolla Hybrid Fiyatları

Versiyon   Tavsiye Edilen 2022 MY Hybrid'e Özel

ÖTV Oranı ile Liste Fiyatları (TL)

Hybrid Dream e-CVT   578.050

Hybrid Flame e-CVT   589.250

Hybrid Flame X-Pack e-CVT   608.900

Hybrid Passion X-Pack e-CVT   654.750

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #244 : Haziran 01, 2022, 10:14:17 »
Ucuz, çok ucuz..
Corolla sahibi olduğum için gittikçe pişman ediyorlar, piyasa 10 artıyorsa Corolla 5 artıyor. Satın almayı düşünenler, benim gibi Corolla sahibi olanların bu sitemlerini göz önünde bulundursun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2020 Corolla Hybrid Dream
  • 174 kere teşekkür etti
  • 204 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #245 : Haziran 05, 2022, 13:26:41 »
Ucuz, çok ucuz..
Corolla sahibi olduğum için gittikçe pişman ediyorlar, piyasa 10 artıyorsa Corolla 5 artıyor. Satın almayı düşünenler, benim gibi Corolla sahibi olanların bu sitemlerini göz önünde bulundursun..

Siz satın alırken corolla diğerlerinden pahalı mıydı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #246 : Haziran 05, 2022, 13:35:35 »
Corolla'ya yeni zam gelmesine rağmen Corolla'nın en dolu paketi ile Civic'in en dolu paketi arasında 175 bin lira fark var. Civic daha pahalı. Hatta Corolla'nın en dolu hibrit versiyonu bile en dolu benzinli Civic'ten 122 bin lira daha ucuz. Her ne kadar Toyota Türkiye'de üretilse de aradaki fark çok ciddi bir rakam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #247 : Haziran 05, 2022, 18:13:20 »
Corolla'ya yeni zam gelmesine rağmen Corolla'nın en dolu paketi ile Civic'in en dolu paketi arasında 175 bin lira fark var. Civic daha pahalı. Hatta Corolla'nın en dolu hibrit versiyonu bile en dolu benzinli Civic'ten 122 bin lira daha ucuz. Her ne kadar Toyota Türkiye'de üretilse de aradaki fark çok ciddi bir rakam.

2015-2016 yıllarında Brezilya'da çalışıyordum, oradayken arabam olmadı ama Brezilya'da Toyota'nın her modelinin (sıfır veya 2.el fark etmeksizin) hondadan daha pahalı olduğu dikkatimi cekmisti (iki markanın da Brezilya'da fabrikası var). Ayrıca, çok sevdiğim bir japon arkadaşım Toyota ile hondanin kalite olarak çok yakın olduğunu ama Toyota'nın hondadan azıcık daha kaliteli olduğunu söylerdi (aynı zamanda, japon iş gücü kalitesi ve üstün çalışma kültüründen dolayı, Japonya'da üretilen toyotalarin yurtdışında üretilen toyotalardan daha kaliteli olduğunu da söylerdi). Ama nedense, Türkiye'de hondanin fabrikası varken bile (şuan ithal ediliyor olsa gerek), Honda toyotadan daha pahalıydı genellikle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #248 : Haziran 05, 2022, 22:22:30 »
2015-2016 yıllarında Brezilya'da çalışıyordum, oradayken arabam olmadı ama Brezilya'da Toyota'nın her modelinin (sıfır veya 2.el fark etmeksizin) hondadan daha pahalı olduğu dikkatimi cekmisti (iki markanın da Brezilya'da fabrikası var). Ayrıca, çok sevdiğim bir japon arkadaşım Toyota ile hondanin kalite olarak çok yakın olduğunu ama Toyota'nın hondadan azıcık daha kaliteli olduğunu söylerdi (aynı zamanda, japon iş gücü kalitesi ve üstün çalışma kültüründen dolayı, Japonya'da üretilen toyotalarin yurtdışında üretilen toyotalardan daha kaliteli olduğunu da söylerdi). Ama nedense, Türkiye'de hondanin fabrikası varken bile (şuan ithal ediliyor olsa gerek), Honda toyotadan daha pahalıydı genellikle.
Hondanın Civic modeli gerçektende gereksiz pahalı heleki elegance pakketi boş bir araç,bir arkadaşım 2019 da sıfır aldı adam aldıktan sonra pişman oldu,komşum 2021 model aldı geçenlerde kullandım hiç hoş değil kuzenimdeki 2020 flame x pack Corolla çok daha konforlu Civic'e göre donanım zengini bir araç Civic elegance paketinde anahtarsız giriş bile yok gerisini siz düşünün artık.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #249 : Haziran 06, 2022, 00:05:09 »
Siz satın alırken corolla diğerlerinden pahalı mıydı?

Benim satın almış olduğum döneme göre kıyas yapınca, aracımdan daha pahalı birçok araca göre yüzdesel fark arttı. Oran orantıyı koruyamadı.. Aracımdan daha ucuz araçlara göre de, aradaki fark kapandı. Yarın bir gün arabamı satacak olursam üzüleceğim, çünkü Corolla diğer araçlara göre daha az değerlendiğinden artık başka herhangi bir arabaya olması gerekenden daha fazla para ödeyeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2020 Corolla Hybrid Dream
  • 174 kere teşekkür etti
  • 204 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #250 : Haziran 06, 2022, 07:33:01 »
Benim satın almış olduğum döneme göre kıyas yapınca, aracımdan daha pahalı birçok araca göre yüzdesel fark arttı. Oran orantıyı koruyamadı.. Aracımdan daha ucuz araçlara göre de, aradaki fark kapandı. Yarın bir gün arabamı satacak olursam üzüleceğim, çünkü Corolla diğer araçlara göre daha az değerlendiğinden artık başka herhangi bir arabaya olması gerekenden daha fazla para ödeyeceğim.

Oranlara bakmak lazım. Corolla hep ucuzdu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #251 : Haziran 06, 2022, 09:26:48 »
Oranlara bakmak lazım. Corolla hep ucuzdu

Oranların farkında olarak söylüyorum zaten bunu, yoksa Corolla şu anda kullanmakta olduğum araç neden kötüleyeyim? Toyota Türkiye sebebini anlamadığım şekilde Corolla'ya piyasanın altında kalacak düzeyde zam yapıyor. Corolla satın almak isteyen için müthiş bir fırsat oluşurken, elinde Corolla bulunduran için ise tam tersi büyük bir zarar oluşturuyor bu durum.. Ucuza alıyorsun evet ama satarken piyasaya göre hareket etmek durumunda kaldığın için anlıyorsun tüm bu dediklerimi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #252 : Haziran 06, 2022, 10:45:03 »
Bazen her şey kalite demek değildir.

Yıllardır corolla kullanırım ama Hondanın yıllardır hitap ettiği bir kitle var. Civic'in tasarımı hem genç kullanıcılar hemde orta yaş kullanıcıları için göze daha hoş geliyor. Güzellik göreceli birşeydir demeyin lütfen, büyük bir kitlenin tercihi hep görsellikle alakalı olmuştur. Corolla daha yumuşak konforlu ve motor olarak daha güçlüde olsa, civicin modifiyeye uygun yapısı, vtec motorunun vermiş olduğu ses doygunluğu piyasada civicin daha çok tercih sebepleri arasında. Talep çok oldukça fiyatları da ona göre yükseliyor. Corolla tercih edenlere baktığınız da daha çok sade kullanıcılardır, dinlediği müzikten tutun giyim kuşamına kadar sadelik akar corolla kullanıcılarının, o yüzden dış tasarımdan çok sunduğu konfor daha önemlidir.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '19
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #253 : Haziran 06, 2022, 11:17:37 »
Bir ekleme de ben yapayım. Özellikle Honda'da son bir iki yıldaki fiyat artışının bir sebebi de buradaki fabrikayı kapatması. Çünkü yerli üretim araca sağlanan gümrük vergisi avantajı Honda'da ortadan kalktı. Honda ülkemize girerken uygulanan gümrük vergisi tüketiciye direk yansıyor. Ama ülkemizde üretimine devam eden Toyota modellerinde bu fiyat farkı yok. Corolla HB modelinin fiyatının sedana göre fazla olma sebebi de bundan. Çünkü Corolla HB ithal ediliyor ve gümrük vergisi uygulanıyor. Toyota burada fabrikayı kapatsın, fiyatı en az 100-150 bin artar.

Mesaj Birleştirildi: [time]Haziran 06, 2022, 11:29:25[/time]
Corolla HB Dream otomatik 629 bin. Corolla sedan Dream otomatik 476 bin. Aradaki 150 binlik fark HB Corollanın daha çok tutulması değil,  büyük kısmı hatta tamamı gümrük vergisi farkıdır.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2022, 11:34:19
Bu duruma göre tüm modellerde her zaman sedanlar HB'ten daha pahalıdır. Corolla sedanın HB' e göre ucuz olmasının tek nedeni, gümrük vergisinin olmaması.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #254 : Haziran 06, 2022, 12:34:41 »
Oranların farkında olarak söylüyorum zaten bunu, yoksa Corolla şu anda kullanmakta olduğum araç neden kötüleyeyim? Toyota Türkiye sebebini anlamadığım şekilde Corolla'ya piyasanın altında kalacak düzeyde zam yapıyor. Corolla satın almak isteyen için müthiş bir fırsat oluşurken, elinde Corolla bulunduran için ise tam tersi büyük bir zarar oluşturuyor bu durum.. Ucuza alıyorsun evet ama satarken piyasaya göre hareket etmek durumunda kaldığın için anlıyorsun tüm bu dediklerimi..

Bu sene nasıldır bilmiyorum ama geçen yıl biradere sıfır (mümkünse otomatik) Corolla almaya karar vermistik zira dediğiniz gibi Toyota Türkiye nin fiyatları diğer markalara gore geçen yıl da gayet makuldu. Ancak, gittiğimiz veya görüştüğümüz hiçbir bayide Corolla bulamadik. Bayilerde hiçbir şekilde bulamadığımız araç sahibinden.comdaki al-satcilarda Toyota Türkiyenin açıkladığı bayi fiyatindan 90000₺ kadar daha pahalıydı. Bu itibarla, Toyota Türkiye'nin fiyatlarından ziyade biraz da piyasada oluşan gerçek fiyata bakmak lazım diye düşünüyorum (bu sene de hala geçen yılki gibimidir bilmiyorum, belki bayilerde araba bollasmistir).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #255 : Haziran 06, 2022, 16:26:51 »
Fiyatı uçuk düzeyde artsa ne olacak ki satmak isteseniz o fiyatlara 2. El araç alacak birini bulabilecek misiniz?
Diğer araçların fiyatlarının balon gibi şişmesi neyi değiştiriyorki almak isteyenler o fiyata 2.el alacağıma gider makul fiyatlara sıfır araç alırım diyor,Corolla nın piyasası olması gerektiği kadar artıyor,hak ettiğinden fazla artmıyor.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #256 : Haziran 07, 2022, 10:17:49 »
Fiyatı uçuk düzeyde artsa ne olacak ki satmak isteseniz o fiyatlara 2. El araç alacak birini bulabilecek misiniz?
Diğer araçların fiyatlarının balon gibi şişmesi neyi değiştiriyorki almak isteyenler o fiyata 2.el alacağıma gider makul fiyatlara sıfır araç alırım diyor,Corolla nın piyasası olması gerektiği kadar artıyor,hak ettiğinden fazla artmıyor.

Yanlış anlaşılmak istemem, fiyat artışı heveslisi biri değilim böyle bir beklentim de yok. Keşke her şey ucuzlasa da refahımız artsa..

Bahsetmek istediğim, piyasaya yenilmek sadece. Genel bir piyasa durumu var ise, ona karşı gün be gün güçsüzleşmek istemem.. Yoksa keşke 10 bin liraya otomobil alabilsek.
Benim demek istediğimi, aracını satmak isteyenler satacakları zaman anlayacaklar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #257 : Haziran 09, 2022, 17:39:03 »
Yanlış anlaşılmak istemem, fiyat artışı heveslisi biri değilim böyle bir beklentim de yok. Keşke her şey ucuzlasa da refahımız artsa..

Bahsetmek istediğim, piyasaya yenilmek sadece. Genel bir piyasa durumu var ise, ona karşı gün be gün güçsüzleşmek istemem.. Yoksa keşke 10 bin liraya otomobil alabilsek.
Benim demek istediğimi, aracını satmak isteyenler satacakları zaman anlayacaklar.
Hocam benim aracıda şuanda satmak istiyorum ama piyasa çok kötü ve açık söylüyorum aracımın piyasa değeri olması gerekenden çok çok üstte ama millet istiyor,ne yazıkkide satılmıyor.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 28000
  • Model Yılı: '24
  • 11 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #258 : Haziran 09, 2022, 19:59:11 »
Toyota tarafından bugün yeniden fiyat güncellemesine gidilmiş.
Corolla için fiyat listesi ekte.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '19
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #259 : Haziran 09, 2022, 21:28:37 »
Doların 17 küsür, euronun 18 küsür olduğu bir ortamda gelen zamlar gayet normal. Ne yazık ki alıştık artık.
O