0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk özelliğini söyleyeyim. Servislerde olmaması. Kitapçıkta yazanlar toyota türkiye’nin umrunda değil. Onlar için önemli olan kâr. Yağı iki katı fiyatına satarak yağı üretenden daha fazla kazanıyorlar. 0w16 yağ yerine size 0w20 yeter diyorlar. Öncelikle bu sorun aşılmalı.
VW ve diğer çift kavramalı aktarma kullanan üreticiler, tahminim 5-6 yıl içinde tekrar tork konvertörlü otomatik aktarmaya geçeceklerdir. Çift kavramada malum balataların ömrü var ve çok pahalı. Şu an için iyi bir çözüm gibi durmasına rağmen, uzun vadede problemli.
Dün ya da önceki gün tesadüfen girip fiyat listesine bakmıştım. C-HR Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT 310.000 TL idi.. Bugün konuyu okuyunca tekrar bakayım dedim, 328.000 TL1 günde 18.000 TL zam yemiş araç
Yeni yıl zammı ile 383.00 TL olmuş liste fiyatı..
Hakikaten insanlarla alay etmekten başka bir şey değil, döviz kuru düşerken sen git gide fiyat yükseltiyorsun.Aynı şeyi 1.5 motor içinde yapmış.Hem motor küçülüyorsun ister istemez daha az maliyet oluyor, hem her yıl satış kotanı düşürüyorsun, hem de döviz kuru düşüyor ama gel gör ki bütün bunlara tezat olacak şekilde sen fiyatını sürekli artırıyorsun. Demem o ki rahmetli ( toyota) iyi adamdı Bu arada eğer honda bu boşluğu yada toyotanın bu saçmalıklarını iyi değerlendirirse onun yerine oturur bence.Şahsen hondayı ciddi ciddi düşünmüyor değilim yani.
0w-20 isteyen 1.6 motora 5w-30 koyan servis, 0w-16 isteyen 1.5 motora da 0w-20 koyar nolacak
Toyota artık bizleri ve ona olan sevgimizi umursamıyor,yerli yapım diye üzerine düşüyoruz ama ne ülke koşullarına ne de eskisi gibi müşteri memnuniyetine önem veriyor wv yolunda hızla ilerliyor,fiyat politikaları,motor seçimleri ,kasa rahatlığı olsun giderek aleyhimize oluyor,fiyat listelerine ve araç temin zamanına bakarak kaybımız olacağını düşünerek geçtiğimiz hafta üzerine bir kaç bin lira ekleyerek premium başka araç aldık.
Dilekleriniz için teşekkür ederim,ailede şu anda corolla ve avensis var,küçük oğluma mazda almak istedik,2021 de gelip gelmeyeceği hb olup olmayacağı ve fiyat konusu belirsiz olunca üçüncü toyota'yı almak için corolla hb ye yönlendirdim,ortada araç yok ne zaman gelecek kaça alınır diye uğraşırken 2020 modeline 313.000 liste fiyatı belirlediler,01 Ocak 2021 de bilemiyorum fiyat ne oldu? baktım olay sürüncemeye doğru ve belirsizliğe doğru gidiyor,2020 nin son aylarında tr girmiş makul fiyatlı 0 km A 180 bulduk ve aldık.2021 Toyotanın 3 silindirli 1.5 motor olduğunu duydum,bmw 1 gibi,bu nedenle bizim gibi eski nesil insanlar çocuklarına da etki ediyor 1 serisinden vazgeçirdim.Toyota'nın şirket politikası ile bizim vergi sistemimiz,2.el hastalıklarımız bir araya gelemeyince Toyota hibrit araç alamadık,beygir gücü yeterli gelmedi,pil konusu kafa karıştırdı ve geçen gün bir siyasetçi elektrikli araç için şarj istasyonları kurulacağını ve hizmet alacak araçların elektrik maliyetine normal elektrik fiyatının üzerine ekleme yapılacağını duyunca,tıpkı tüv istasyonları gibi tüketicinin köşeye sıkışacağını düşündüm ve fazlaca öneremedim.A 180 e gelince sadece Ankara-İzmir arası geldik 136 bg -200 tork içi rahat,yakıt ilk 600 km de 6.5 lt/100 km idi.Bakımlarının corollanın veya avensisin 2-3 katı olacağını tahmin ediyorum,mtv 1400 motor olduğu için galiba yıllık 2100 tl.Not:Gönlümüz hala Mazda'da,bakalım zaman ve devir ne gösterecek ?
Tokay bey aracınız hayırlı olsun öncelikle.Sormamda bir sakınca yoksa eğer mazdanın hangi modelini düşünüyorsunuz acaba? Ben artık Toyota düşünmediğim için onun yerine hangi araç olabilir diye araştırmadayım şu an.
Bu konuları Otomobil tavsiye konusunda konuşabiliriz konunun dağılmaması için. 2. el düşünüyorsanız Mazda'nın alıcısı yine olsa da Toyota kadar hızlı değil. Alman araçlarına kayılabilir.
Sadece fikir edinmek açısından birde fiyatlarla alakası devam ettiği için buradan sordum.İsterseniz taşıyabilirsiniz.Sorunuza gelecek olursam, sıfır düşünmüyorum, alman araçlar hoşuma gitsede biraz pahalı japona göre