0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki araç var mı? yakın zamanda bayi ile görüşen oldu mu? 2. el fiyatlarına bakarsanız 0 km vision hala tercih edilebilir bir seçenek.
Maşallah nazar değmesin fiyatlara: Bir sonraki listede Milyoncuğu göreceğiz inşallah. Az kalmış
Gecen yil bu zamanlar 1.5 Vision Multidrive S 250000 TL idi galiba..
Geçen yıl 2020 model 1.6 Dream MDS 1.500 kmdeki corollamı 275 bine almıştım. Şuan 600 verseler satmam.
Aman Selman bey sakın satmk gibi bir hata yapmayın,elinizdeki aracın bir benzeri daha yok piyasada son altın kırığı,şuan piyasada binilecek en mantıklı araç sizde en azından kroniği vs hepsi öğrenilmiş bir motora ve şanzımana sahip LPG yönünden diğerlerinden çok daha iyi durumda,şuanda piyasaya bakıyoruz şunumu alsak bunumu derken hepsi bir tarafından eksi çıkıyor,1.6 Corolla alalım desek millet uçuk fiyatlar çekiyor,sizler iyi zamanda aldınız,kıymetini bilin şuan 1 milyondan aşağı binilecek araç kalmadı desem yeridir.
10 gün önce kız arkadaşıma 660 bine seramik+cam filmi+kaput filmi olan 0 km dream corolla aldık. Bayilerde araç bulunabiliyor. Biz aldıktan sonra dahi bir çok araç vardı. Geçen perşembe günü 2. aracım olan ye (2016 yılında 0 km olarak 80 bine almıştım) 1.6 dizel Versomu 470 bin TL'ye vavacarsa sattım. Bugün 2020 model 10 bin km de boyasız/tramersiz/çiziksiz ve ekstra olarak ful orjinal aksesuarlı 1.6 corolla için 580 bine anlaştık ve inşallah bir aksilik çıkmazsa yarın aracı teslim alacağım.Malesef alınmayan her gün için araçların fiyatı artıyor. Yeni araç alacak arkadaşlar için şimdiden hayırlı olsun diyorum
Ötv cikacak fiyatlar düşecek deniyor ama fiyatlar aldi başını gidiyor..Anlamadim bu işi..
Ümit bey açıkçası satmaya zaten kıyamıyorum. Araçtan çok memnunum yakıtı gidişi vs. bildiğimiz araba. Ah birde yerden azıcık daha yüksek olaydı tadından yenmezdi. Ama inşaatten bir eve girdim, taksit taksit ödeme yapıyorum, şimdi değilse bile 8-9 ay sonra mecburen satmak durumundayım, bende şuan ilana koydum değerinin üzerinde istediğimi biliyorum ama alan çıkarsa satacağım. Biraz model düşürmek zorundayım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bakanlik-personelinden-hatasiz-boyasiz-prins-lpgli-1046439377/detay/
Selman Hocam malum sitede model yükseltmek isteyen takaslı araçlar var onlara bak derim. Yerinde olsam 2004-2005 Corolla sol, Honda City veya Jazz'la takas yaparım.
Sandero stepway'e, Duster'a doğru gel abi.
bendeki corolla ile takasa girerdim ama o kadar param yok gerçi bizim kasaların genişliğine ve ferahlığına alıştıktan sonra bu araçlar basık ve küçük gelir ...