0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mazda da premiuma oynadığı için fiyatları Toyota ile benzer değil artık. Eski F/P avantajını kaybetti.
Dilekleriniz için teşekkür ederim,ailede şu anda corolla ve avensis var,küçük oğluma mazda almak istedik,2021 de gelip gelmeyeceği hb olup olmayacağı ve fiyat konusu belirsiz olunca üçüncü toyota'yı almak için corolla hb ye yönlendirdim,ortada araç yok ne zaman gelecek kaça alınır diye uğraşırken 2020 modeline 313.000 liste fiyatı belirlediler,01 Ocak 2021 de bilemiyorum fiyat ne oldu? baktım olay sürüncemeye doğru ve belirsizliğe doğru gidiyor,2020 nin son aylarında tr girmiş makul fiyatlı 0 km A 180 bulduk ve aldık.2021 Toyotanın 3 silindirli 1.5 motor olduğunu duydum,bmw 1 gibi,bu nedenle bizim gibi eski nesil insanlar çocuklarına da etki ediyor 1 serisinden vazgeçirdim.Toyota'nın şirket politikası ile bizim vergi sistemimiz,2.el hastalıklarımız bir araya gelemeyince Toyota hibrit araç alamadık,beygir gücü yeterli gelmedi,pil konusu kafa karıştırdı ve geçen gün bir siyasetçi elektrikli araç için şarj istasyonları kurulacağını ve hizmet alacak araçların elektrik maliyetine normal elektrik fiyatının üzerine ekleme yapılacağını duyunca,tıpkı tüv istasyonları gibi tüketicinin köşeye sıkışacağını düşündüm ve fazlaca öneremedim.A 180 e gelince sadece Ankara-İzmir arası geldik 136 bg -200 tork içi rahat,yakıt ilk 600 km de 6.5 lt/100 km idi.Bakımlarının corollanın veya avensisin 2-3 katı olacağını tahmin ediyorum,mtv 1400 motor olduğu için galiba yıllık 2100 tl.Not:Gönlümüz hala Mazda'da,bakalım zaman ve devir ne gösterecek ?
Mutlu bey sanki mazda3 toyota corolla ile hemen hemen aynı gibi.Neredeyse ölçüleri bile birbirine yakın.Donanım ve güvenlik olarak da hiç fena değil.Ama servis ve bayi için bir şey diyemem belki tokay bey bu konuda fikirlerini paylaşabilir.
Bir kaç bayisi ile görüştüm 5. yada 6. ayda gelme ihtimali var dedi mazda3 için.Fiyatlar ise henüz belli olmamış.Gerçekten Türkiye piyasasında böyle iddialı bir aracın çekimser kalması bana ilginç geliyor.
Mutlu bey sizce hondanın 1.5 turbolu olanı nasıl.Sizin bir tecrübeniz oldumu bu modelle.Yani yakıt tüketimi, sorunsuz luğu, yol tutuşu falan yani.Sitede aradım pek detaylı bilgi göremedim.Yada ben bulamadım.
Hayırlı olun Tokay Bey, güzel günlerde kullanın. Hb araç konusundaki düşüncelerinizi de destekliyorum. Toyota'nın ülkemize önce araç olarak, sonra üretim ile de gelmesi ile (yanlış hatırlamıyorsam ilk gelen Japon Mitsubishi idi) diğer Japon araçlar da yaygınlaştı ve özellikle 90 ların ortasında en aktif çağlarını yaşadılar Türkiye pazarında. Mazda 323, 626, hatta Rx7 ve 121 bile görmek mümkünde. Çok nadir 929 bile görünebiliyordu. Avrupalı Japon görünümü vardı Mazda'da. Ancak sonrasında gerek iç piyasadaki şekillenmeler, gerek üreticilerin tercihleri bazı markaların piyasadaki mevcutiyetini azaltırken, bazı markaların da arttırdı. Genel olarak bakarsak, iç piyasada 90'ların heyecanı bana göre kalmadı.
Toyota sitesine girince paylaşmış olduğunuz güncel fiyatları göremedim, halen eski fiyatlar görünüyor. Bu terste bir işlik var.
Toyota resmi sayfasına girdiğinize emin misiniz? Toyota resmi sayfasındaki Toyota'nı seç, yeni Corolla bölümüne tıklayın. Aşağıdaki güncel fiyat listesi karşınıza çıkacaktır.Yeni Corolla FiyatlarıVersiyon Tavsiye Edilen 2022 MY1.5 Vision 404.2501.5 Vision Multidrive S 421.7501.5 Dream 438.3501.5 Dream Multidrive S 455.8501.5 Flame Multidrive S 484.8501.5 Flame X-Pack Multidrive S 511.8501.5 Passion X-Pack Multidrive S 553.850
Evet eminim, sanırım tarayıcıda çerezlere onay verdiğim için güncellemiyor. Diğer tarayıcıdan girdiğimde güncellenmiş fiyatları görebildim. Lanetolası çerezler..