0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bi yaris 210000 tl olursa.. Allah yardimcimiz olsun...(normalde yaris corolladan ucuz olmasi gerekmez mi?)
Yaris kesinlikle 210000 etmez ( B segmenti arabayı o fiyata alanın aklına şaşarım), zira bana göre o fiyata satılamayacağını bildikleri için getirmiyorlardır.
Yeni 1.5 motor hayırlı olsun.
yazık oldu bana göre, lpg takılamayan (direkt enjeksiyon sistem kitleri pahalı ve ne kadar sorunsuz dense de bana göre sorunsuz değiller) daha performansız bir araç gelmiş, kendi adıma konuşayım araç alacak olsam bu araç liste dışı kalır bende
Kesinlikle. 12.1 sn 0-100. 1.6 dan sonra 1.5 çok kötü oldu.
turbo yok. lpg avantajı yok. rakiplerine göre neden tercih edilsin?
Turbo olmaması şu an için dezavantaj gibi dursa da 10 yıl sonra arızasızlık açısından mumla aranan araçlar olacak bu corollalar.
Toyota Corolla, yeni yıla yeni 1.5 motor ve yeni güncel fiyatlarla girmiş, hayırlı olsun Tüm Yeni Corolla Versiyon FiyatlarıVersiyon Tavsiye Edilen 2021 1.5 Vision 203.6001.5 Vision Multidrive S 212.2501.5 Dream 219.5501.5 Dream Multidrive S 228.3001.5 Flame 231.2001.5 Flame Multidrive S 287.6001.5 Flame X-Pack Multidrive S 303.2001.5 Passion X-Pack Multidrive S 338.000Kaynak: Toyota Türkiye fiyat listesi: https://turkiye.toyota.com.tr/middle/fiyatl_aksesuar.html#YeniCorolla
Zaten paylaşmıştım 5-6 mesaj üstte.
Evet Mutlu Bey, şimdi gördüm ama sizin paylaşımınız giriş yapılmadan görülmediği için fark edilmiyor Ben de yeni fark ettim. Fiyatlar düşer diye bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak galiba
Foruma üye olmayanlar görmeyiversin hazıra konmayıversinler bir zahmet. Aynen öyle, neyin fiyatı düşüyor ki araç fiyatları da düşsün. Daha yeni yıla gireli 40 dakika olmamışken doğalgaz ve elektriğe zam haberleri dolaşıyordu haber sitelerinde.
Asıl bomba M15A-FKS 1.5 3 Silindirli motorda önerilen yağ 0W16.