0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sim tamam da Telefonları 4G yi desteklemeyenler?
Ama ben öyle demiştim 2G ye ve 3G ye geçmek için uygulama var, basıyorum geçiyor istediğim şeye. 2G= GSM 3G= WCDMA kastım. Hatta otomatiğe bindirdim, youtube açınca 3G ye geçiyor direk
uygulamanın ismini söylede bir bakalım. 4gde 3g bandı hizmeti verecek mi ? Oda var.
Bu konuyu acmakta yarar var.Lte ayarina nereden girdin Murat?
AYARLAR -DİĞER- MOBİL ŞEBEKELER- TERCİH EDİLEN AĞ TÜRÜ şeklinde [attach=1]bana böyle bir SMS geldi, anlayamadım bende zaten sim kart değişimi yok bu ne iş?1 Nisan itibariyle mobil internete Vodafone Supernet 4.5G teknolojisiyle baglanmak icin cihazinizin ayarlar bolumunden (mobil sebeke, data) LTE,4G veya 4.5G seceneklerinden birini secmeniz gerekmektedir. Baglantinizda sorun yasarsanız telefonunuzu en guncel surume getirip tekrar baslatmanizi tavsiye ederiz. Ucretsiz 4.5G aboneliginizi iptal icin 4.5G IPTAL yazarak 4545'e gonderebilirsiniz. Detayli bilgi 4bucakg.com
Değişim yok derken sen uyumlu simkart mı aldın abi. Vodafone sitede ücretsiz simkart değişikliğinden bahsetmiş.
Yok ya Barış, bende eskiden kalma sim kart var hatta yeni telefon nano sim kart kullanıyordu onu bile keserek kendim yaptım. Türkiye'de kimse hayrına birşey yapmaz diyerek ben hiç bir şeyi kabul etmem zaten bu 4.5 G denen dayatmanın da altından bir çapanoğlu çıkar kesin deyip temkinli duruyorum.
Buralar 4.5 G mi şimdi
7 saattir hatlar yok. Vodafone çok kızdım şu an. Nasıl 4.5 g ye geciyirsak!