0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aytac, sanirim telefonun uyum mesajini almak icin eski sim kartini yeni telefona takmak istiyorlar ama tam ironi, ucretsiz! sonucta.Burada fosil olmayanimiz var mi Murat. Duzenden zarar gelmez, yanlis miyim. Gerci yanlisa da yanlis der burada herkes.Bu arada telefinda 3,5G yazisinin yaninda bende 4,5G yaziyor, bilginize.
Düzen tertip her zaman iyidir hocam.Eski sim kartı neden takmak istiyorlar hala daha anlayabilmiş değilim, ver nano sim kartlı yeni simkartı tak, sonra sms at madem. Baktın olmadı alırsın parasını Valla hocam orada 3,5G 4,5G 10G her türlü şeyi yazdırabilirsiniz. O kısım Resim şeklinde oluyor ve o kısmı aktive ediyor.
Murat, biz de burada ogreniyoruz iste o detaylari. Ben de anlam veremiyorum o eski sim karti takmak istemelerine. Acaba Antika olarak mi geciyor artik? O kadar yillik kullanicilara da artik bazi seyleri daha kolay yapsinlar, PR denen seyi biraz bilseler.
Eski sim kartlarda 18 Ayar altın var deyip sosyal medyada yaysak acaba piyasadaki 4.5 G çılgınlığının önüne geçebilirmiyiz ki
Sd karta kopyalamak varken sime filan uğraşmıyorum. Zaten hepsini kopyalayamıyor. En güzeli sd karta yüklemek daha sağlam oluyor
Hiçte bile en güzeli direk google a aktarmak Android için
Pc 'de de yedegini almak iyi olur. Sd kartlara da cok guvenmemek lazim Baris.
Ben diğer telefon hafızası ve simede aynı numaraları yedekledim. Buna kopyalarken tek sıkıntı aynı isimli olanların soyadlarını yazmama ve 2. Telefon numaralarını almaması oldu,o biraz uğraştırdı.
Yaşar böyle durumlarda hiç uğraşma Android kullanıyorsan yolla google a sonra pcden aç google kişileri tekrar kayıt varsa hepsini temizliyor ve numaraları birleştiriyor. Hiç ios kullammadım onda nasıl bilmiyorum ama Windows ve androidde birbirine aktarmak çok kolay. Ama internet lazım tabii