0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar;Ne menem bir sey simdi bu 4 onda 5 G?Metroda cekecek telefonlar diye biliyorum. Bir de yine hat parasi odenecek. Eski telefonlar ne olacak, yarin 5,7G cikinca hat ne olacak...?
bir de bizim ülkemizin geriden gelme olayı vardır. 2007 yılında almanya üretimi bir dizüstü bilgisayar aldım, titanyum kaplama idi ve 3g vardı. o zamanlar bizim ülkemizde 3g'nin haberi bile duyulmamıştı. hiç kullanma fırsatı bulamadan başka bir bilgisayara geçtim. yurt dışında da şu anda 5g kullandıklarına eminim. kapitalizm de ayrı bir dert. eskiden yeni çıkan bir ürünü edinmesek de hayatımıza olduğu gibi devam edebiliyorduk. şimdi öyle mi ? çoğu alanda mecbur bırakılıyoruz. köprüden geçmek bile rant işi. ne kadar uzak durabilirsek o kadar iyi.
Ihale farkli paketler halinde yapilmisti hatirladigim kadari ile. Bazi paketlerin icerigine bakmak pazim, daha fazla baz istasyonu iceriyor olabilir. Eski telefonu ya da sim karti olanlar ne yapacak simdi, bu verilere gore gecmemek daha mantikli. Eski sistem ne kadar sure kalacak? Eskisi 3,5G mi bu arada, cunku bazi cihazlarda oyle yaziyor.Yeni G ile eskisinin veri aktarim hizi ve sinyal kalitesi degisecek mi acaba olumlu ya da olumsuz olarak?
O değil de ben en çok zaman makinesinin ne zaman icat olacağını merak ediyorum. Bir DeLorean ile şöyle çok değil 1 yıl ileri gidip gelsem yeter bana. Spor haberlerine bakar geri gelirim.
ışık hızına çıkan her şey enerjiye dönüşür. insanın ışınlanması, zamanda yolculuk yapması gibi eylemler bilimkurgudan ibaret. 4 boyutlu evrenimizde 3 boyutu etkin kullanacak şekilde tasarlanmışız.insan, düşünebildiği her şeyi gerçekleştirecek kudrete sahip bir yaratıktır. yeter ki düşünebilsin. bu yüzden duyular ve beyin gücü sınırlandırılmıştır. yazılım mevcut ama parça alıp takarak aktif olmuyor.
Ozellikle internet kotasi konusunda bir sure kullanicilarin dikkatli olmasinda yarar var gibi gorunuyor. Bakalim nasil isleyecek sistem.