allah allah buluşma konusunu okuyordum

Kaanın görsel ile alakalı fkirlerinden anahtarsız çalıştırmaya döndü yanlışlıkla başka konuyamı geçtim dedim
Kaan merak etme o iş bende abisi
@Burak Atılgan (32862) ,
Son durum nedir kardeşim var mı sıkıntı, listeye kendini eklemeyen varsa eklesin diyelim

İnşallah haftasonu iyi bir hava bekliyoruz, kar,fırtına,buz olmaz demek istedim

Muhabbetimiz daim olsun arkadaşlar..
@Bülent Sertkol (1829) Tahminlerde kar görünüyor ama engel teşkil edecek kadar olmaz inşallah..
İnşallah toprağım

Sen de özlettin bak istanbula gelince haber ver

Daha arabayı ıslamadık bea
İstanbulda bulunsaydım katılırdım.
Bursadan feribotla 1.5-2 saat İstanbul
Benim 25 inde bütünleme sınavlarım başlayacak. Daha finaller yarın bitiyor okunması vs derken ne olacağı belirsiz olduğu için şehir dışına çıkmak istemiyorum
Eger kar yagarsa benim gelme ihtimalim duser. Anadolu yakasina ilk kar kurtkoy aydos ve kartalin ust dag kisimlarina yagiyor.
Benim evimin etrafinda tum yollar kapaniyor
Zaten kar yağarsa iptal olur herhalde. Umarım yağmaz. Çünkü kimi yer sadece cumartesiye sulu kar koymuş, pazara güneş var. Hatta cumaya kadar kar yok.
Sürpriz aksilikler oluyor ama herşeye rağmen geri sayım devam ediyor.. 106 saat
24 ü kdvlerin son günü ve gelmem çok zor ama şartları zorlayacağım zira sizlerden baya ayrı düştüm.
24 ü kdvlerin son günü ve gelmem çok zor ama şartları zorlayacağım zira sizlerden baya ayrı düştüm.
Eskiden kdv'mi vardı abi.. Attırma makedonun kafasını

Uzun zaman oldu
Maviş Almanla gelirsin herhalde..!?
Maviş Almanla gelirsin herhalde..!?
Mali abi Fabiayla gelir

.O da gelirse kdv falan diyo ..
chrysler 300 m yada maviş

)))))))
chrysler 300 m yada maviş
)))))))
Gelirsen sen bence gelir. 300 M ile gelsen harika olur. MAviş de nefis olur
Mehmet abi ben kdv/kdv-2 yi yolluyorum
Benim sorduğum buluşma yazısı işi pek önemsenmedi anlaşılan... Kimse herhangi bir cevap vermedi.