0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araçlar bahane, gönüller temiz olsun, bolca foto bekliyoruz katılamıyorum en azından oradaki ambiyansı biraz yaşamış olurum.
Benim gibi hizlisi yoktur bulusmada 24 unde hem istanbulda bulusmaya katilacagim. Hemde kibrista bulusacagim:D
İlke Antalya'yıda sıkıştır araya az oldu
Bu otoparkın bir çok girişide var galiba, o parka henüz girmedim.O üst geçidi geçtikten sonraki ilk girişten mi gireceğiz.Eğer açık bi yerler bulursam yinede yıkatırım, tabii o günü hava yağışlı olmazsa.
Araçlar bahane, gönüller temiz olsun, bolca foto bekliyoruz katılamıyorum en azından oradaki ambiyansı biraz yaşamış olurum. İyi bir seçim yapmışsınız, kış döneminde oarada park sorunu olmaz, karşı tarafta da takılabileceğiniz yerler mevcut zaten.Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2016, 11:50:53Şu Antalya grubu da hareketlense biraz İstanbul'a nazire yapardık.
Vay be buluşmayı filme kadar götürdün Kaan..
Abi ben başka markaların MODELLERİNİN buluşmalarına bakıyorum videolar resimler ooo neler neler. Çok güzeller Bir kamera yada telefon ve bir selfie çubuğu ile bunlar yapılır
aynısı citroen'de de yaşandı. bence kapıya parmak izi sensörü gibi bir çözüm ile anahtar tarih olmalı. zaten bir tek açıp kapamaya yarıyor. hatta artık sadece yanınıza almak zorundasınız. etkin olarak kullanılmayan bir parça.
Hem parmaklar hemde Göz sensör yağsız,temiz ve kuru olmalı aksi halde giriş ve çalıştırma yapılamaz diye düşünüyorum.Bazı temizlik ürünleri parmak izini incelttiğinden, göz tarafından yeterince okunamıyorda.Dış ortamlarda Parmak iziyle giriş yapılan yerlerde en çok yaşanan sorunlardan.
Bugün @Aytaç Hut (27127) ile Antalya-Lara TerraCity'de mini buluşma gerçekleştirdik ve Toyota Start-Stop düğmesinin testini gerçekleştirdik.Önce sohbet sırasında kavramsal olarak fikirler ortaya çıkardık..Anahtarsız çalıştırılan Start sonrasında kumanda herhangi bir yerde unutulursa, düşürülüp kaybedilirse ne olacaktı?Motor çalışmaya devam edecekmiydi?Ne kadar süre çalışmaya devam edecekti?Kumandanın araçla irtibatı koptuğu andamı stop edecekti,Yoksa Vitese takıp hareket etmeye karar verildiğindemi hemen stop edecekti?Yoksa belli bir mesafe ilerledikten sonra yolun ortasında mı kalacaktı?Yada belli bir zaman sonra mı stop edecekti.?Benim araçla teste başladık.Arabamı start yaptımKumandayı arabanın dışında güvenli ortamda bekleyen Aytaça verdim ve arabamla oradan uzaklaştım.Göstergede, ilk metrede hemen anahtar işareti çıktı ama araç çalışmaya devam etti.İlerden bir tur atıp döndüm.Sonuç olarak, motor stop edilene kadar çalışmaya devam ediyormuş. Hatta motoru stop etmeden yakıt takviyesi yaparak dünya turu bile atılabilir, sonucuna varmış olduk.