0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada İstanbul şehir içi yolları nasıl.? Kar fotoğrafı var mı? Yoksa Yazlık lastiklerle gelelim..
Kar yok valla abi şu an Kozyatağı / Göztepe arasında. Atıştırdı ama tutmadı. Diğer yerleri bilemem. Yarın ne olur bilemem. Pazar özellikle ne olur göreceğiz. Kışlıkların varsa taktır bence abi.
Şu an için istanbul'da kar yağışı çok etkili olmadı.Yarın için sıkıntı yok gibi. Yarın görüşürüz gibi geliyor bana ,acil birşey olursa dediğimiz gibi buradan konuşalım..Yarın görüşmek üzere o zaman..Burak, herhalde 10:30 gibi buluşuyoruz değil mi ?? Otopark'ta görüşüyorduk herhalde
Saat 15.30'da vardık, ya burası Antalyadan sıcak.. Yarında Kar yok gibi, sabah belli olur, 10.30 gibi görüşürüz..
hoş geldiniz. Geçmiş olsun.
Hoşgeldin abi Yarın görüşmek üzere
Arkadaşlar.Yarin kaç gibi buluşacağız. Saat verirmisiniz. Ben öğlen namazına cenazeye yetişmem gerek o yüzden en erken ben gelip en erken ben kalkacağım gibi.
İrfan 10 - 10:30 gibi orada olmak hedefimiz. Tabi sabah uyandığımız da yerler beyaza bürünmemişse orada olacağız inşallah. Zaten beyaz olmuşsa yerler yapacak bir şey yok. Mesaj Birleştirildi: Ocak 23, 2016, 19:16:40Aynen öyle Bülent, zaten kar vs. yağmazsa ben oraya ilk gidenlerden olur beklerim. Mesaj Birleştirildi: Ocak 23, 2016, 19:17:15Abi hoş geldin, yarın inşallah oradayız