0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Açıköğretim sınavı sabah kaçta oluyor?
31 ocak'da nişanım var allah'ın izniyle. o sebepten bursa'da olacağım. bu vesileyle de duyurmuş olalım. 22 mayıs pazar da inşallah düğünüm var
Herkes fikrini söylemiş güzel bir olay tabiki ama Çekmeköy tarafında deniz hariç her türlü imkan mevcut. Trafik, otopark v.b sıkıntıların Maltape sahile nazaran daha az olduğu bir bölge. Şahsen Avrupa yakasından geleceğim için ve pazar günü olması sebebi ile mesafe en az 50 km, dönüş trafiğini Maltepe'den başladığını var sayarsam öğlende çıkmam gerekir demektir. Havada aynen bugün ki gibi olursa sahil ana baba gününe dönecektir. 24 ocak şuan için uygun görünüyor, ay sonu mümkün değil.Yinede alternatiflerin değerlendirilmesini rica ederim. Amacımız denizi seyretmek değil sonuçta, bir arada olmanın tadını çıkarmak...
Gelmeyi çok isterdim vallahi. Tanışmak istediğim insanlarla tanışırdım Güzel bir buluşma olacağa benziyor.Bol bol fotoğraf atın olur mu ?
İlla arabayla gitmeye gerek yok vapurla hooop karşıdasın Yalnız büte kalmazsam inşallah , @Yasin Yılmaz Fidan (23089) sen ben toplaşıp gitsek mi ya
Alternatif Trabzon Park belki olabilir ama trafik konusu büyütmeyelim o kadar Pazar günü Maltepe GOP 45-1 saat arası sürer sürmez hele ki dönüş yönünde, o günün akşam trafiği Anadolu yakasına geçiş yönünde olur genellikle
Emin ol o sahil hava güzel dahi olsa Bakırköy sahili kadar yoğun olmuyor bu aylarda. Ve bahsettiğim yerde otopark sorunu hiç yaşanmıyor. Çünkü geniş bir dolgu yaptılar 2 yıl önce ve büyük de bir otopark'ı var.
1- Burak Atılgan2- Tekin Bozbey3- Bülent Sertkol4- Fatih Ayran5- İrfan ACAR6- Mesut AKIN7- ? ? ? ?
Ön hazırlık için teşekkürler Burak, güzel ve bizim hırbolar için de rahat bi mekan.Biz 23 akşamı geleceğimiz için çocuklar gelemeyecek, ben tek katılıcam, arabam kirli olabilir..