0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hem niye yazmıyorlar ki.Korktukları yada çekindikleri bir şeyleri mi var..
ben her turlu bilginin internet ortamında paylaşılması taraftarı değilim.
ben her bilgimi verebilirim benim açımdan bir sakınca yok ama vermeyen kişilere de saygı duyarım vardır bir bildikleri, görünmek istememe nedenleri vardır
İsim soyisim için bile"Gerek" "Yok" diye kayıt açanlar var,.
Burada adınızın yazılması google da çıkmayacagı anlamına gelmez.Yasını yada aracının modelini,kan gurubunu yazmanın ne sakıncası olabilir ki:Atıyorum A- kan lazım oldu.GElsede gelmesede araya bileceğim bir Türkay'ın oldugun bilebilirim en azından.Kimlik bilgilerim görünmüyor,nereli oldugum bilinmiyor.Sadec ad-soyad arac modeli yaş ve yaşanılan şehir var.Daha detaylısı istenmiyor ki...
bu arada kan lazım olursa veririm ben seve seve yeter ki işe yarasın
Düşünmüş olman bile yeterli.Ben örnek babında yazmıştım.Hani madem sanal ortamda bir topluluğuz bu herkesler için bir işe yaramalı diye düşündüm.Başka şehirde bulunan arkadaşların ihtiyaçları doğrultusunda sanayiye yada yedek parçacı az dolaşmadım..Maksat iyilik olsun,insanlara yardımcı olup mutlu etmek adına..
Türkay ve Umut'a katılıyorum, ayrıca;İlk önce insanın içinde paylaşma isteği olmalı diye düşünüyorum, eni konu iki üç aylık bir üyeyim ama gördüğüm kadarıyla tanışma bölümünde ilk mesajlarında kendinden ve aracından bahseden kişiler zaman içinde forumun çeşitli bölümlerinde hep aktif oluyorlar. İkincisi; illaki burada paylaşacak teknik bilgileriniz ya da malzemeleriniz olmayabilir, olay sadece bir marka bir araba konusu değil, insanların biraraya gelmesine vesiledir, bir çok değişik konular oluyor bir fikir söylersin bir yorum yaparsın bu da bir paylaşımdır. Yanılıyor muyum?
Evet doğru söylüyorsun buluşma konusu ayrı bir sorun bulunduğum ildeki üyelere bir kaç gün önce özel mesaj yazdım, hala cevap bekliyorum