0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla aslında ben de veremiyorum. Gazi Üniversitesinde bir defa verdim, gerçi yorgundum ama, oksijen tüpü falan bağladılar, bayıldım:))))))) Zayıflıktan sanırım, hemşire sen kan man verme istemez demişti:)))))))))))
Hassasiyetin için tekrar teşekkürler Özcan.
Kimlik bilgileri konusunda ise tüm bilgilerin sanal ortamda bir arada bulunmasına karşıyım.
Ama yeni üyeler hala eksikliklerini gidermiyorlar.Bundan böyle yeni üyelerin hiç bir sorusuna yanıt vermeyeceğim.Sizlerde vermeyin...
Yok ben fikrimi çok çok beğendim.Hatta üstüne fikir bile tanımıyorum.O derece yani...Yaşını yaşadıgı şehri belirtmek çok mu zor Melek...Esas yeni üyeler beni soğutmaya başladı...
Seni anlıyorum Özcan abi ama site bazı bilgilerin boş bırakılmasına izin vermiş.profile girilince kimlik bilgisi sekmesinde sayfanın üstünde orta kısımda bir yazı çıkıyor. Istediğiniz kısmı boş bırakabilirsiniz diye.
Tamam vazgeçtim.Kim ne yazarsa yazsın.Sorun değil benim için.Bende siliyorum artık.
Istediğiniz kısmı boş bırakabilirsiniz diye.
Bende bu hakkımı kullandım Fatih Kimseye kızmış değilim...
Peki. Sevindim o zaman. Bende kullanayım bari.
Fatih sen beni tanımıyorsun ama ben kimseye asla kin tutmam,küçük şeylere kafamı yorupta kendimide başkasınıda üzmem. üzerine bir şey alınmayasın sakın kardeşim..
Bu arada sen görmeyeli 532 yaş birden büyümüşsün...