0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zaten paylasacak kisi uygun sekilde yazar. +3000 üyemiz var. Bir kismi uzun süredir foruma da girmemis. Aslinda iyi bir temizlik zamani geldi.
Bu günkü olaydan sonra ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. Bu arada çürük elmaları ayıklamak lazım.
ben her turlu bilginin internet ortamında paylaşılması taraftarı değilim.
Bu konuyu dile getirme gereği duydum.Peki neden ? Arkadaşın biri konu açıyor durum böyleyken böyle diye.ÖRnek fiyat yada servis yada parça lazım.Arkadasın ne yaşadıgı yer,ne aracı nede yası belli değil.Kan gurubu belli değil,Bu durumda kendisine yardımcı olunmuyor.Sonrada bu forumda bu soruyu cevaplayacak kimse yokmu.Falanda filan işte.. Evet yorumlarınızı bekliyorum.Yazmayan arkadaşlarda niye yazmadıklarını belirte bilirler.BElkide forumun bir eksikliğide olabilir.Yöneticilerimizde var olan eksikliği giderirler....
arabam yok benim
Kan grubun da mı yok?
Ve ayrıca memleketinde mi yok senin Melek...Aslında araban kısmına Türkay yazabilirsin..
umut abi yazayım isterseniz ama ben kan veremem, kansızlık sorunum var, demir eksikliği, o yüzden yazmadım
bilgilerinizi yazmaktan korkmayın, birşey olmaz, anne kızlık soyadı yoksa sıkıntı olmaz
Ben yazmıştım, özellikle kan grubu kısmını isteyerek ve bilerek doldurmuştum, ihtiyacı olan olursa gönüllü olarak verebilirim diye. Buradaki bilgilerin doğru olması hem büyüklerimize saygısızlık yapmadan ağbi hitabını kullanmamıza yardımcı oluyor, hemde aynı şehirde yaşayanların birbirleri ile tanışmasına imkan sağlıyor. Bir yere gidecek olsam önce oradaki arkadaşlardan fikir almak isterim, eğer şehirler doğru yazılsa kime soracağımı bilirim. İyi bir hatırlatma olmuş Özcan, sağolasın.