Gönderen Konu: Forum Üyelerimiz neden kendileri ile ilgili bilgileri tam yazmiyorlar?  (Okunma sayısı 4959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
:)))))))))))))))Supra almışsın hayırlı olsun Özcan...
Ben daha yeni polemikten çıktım, bu konuya espirik dışında bulaşmıyorum:))))))
  Benim konumda polemik olamaz asla.Polemik yapanı Tuncer'in Polikliniğine havale ederim.Dünyası kararır vallahi :rofl: :rofl:

yani formda iskenderunlu bi arkadaş var kaç sefer msj attım ne cvb ne bi selam . ben eger bi dostum formdan yani kan istesin antepte adanada maraşta gitmezsen en adi şerefsizim.formu buldum gerçekten çok güzel paylaşımlar güzel dostluklar var tabi sürmeli bu iskenderunda kaç kişiyle konuştum forma girin diye ama adam kan grubunu yazmamış msn i yazmamış neden çekiniyor veya korkuyoruz burda güzel bi ortamda hepberaber olabiliriz bence bu benim fikrimdi formu doldururken istemedi kurcalarken baktım sonra yazdım elimden gelen bişi varsada yaparım yani allahına kadar
  Sağolasın Atilla.O dediğin adam ile ben bir polem yaşadım ki hiç sorma.Aşağıdaki linkten olanları oku.Ama yorum falan yapma.Geçmişte kaldı.Sayfanın tamamnın oku.Çok şaşıracaksın.Ve bu kişi işe başlarsa topluma yaralı olması beklenen bir meslek sahibi olacaktır.
  O güzel ve ince hassasiyetin içinde teşekkürler..Bunlar ince,küçük ama bir o kadarda değerli şeylerdir.Bir insana kan vermek,hayata tutunmasına yardım etmek kadar güzel ve sevap olabilir mi ?

http://www.toyotaclubtr.com/yakit/toyotaya-lpg/20/
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye