0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet @Hasan Arslan (36607) uygulanabiliyor
Konusu değil ama makyajlılara uygulanamıyor
Arkadaşlar CC tamam..Bizim burdaki bosch servise gittim, dedim böyle böyle, usta dediki ona yazılım yüklenmesi lazım bizde yok. Dedim bu karadenizli tartışmayla laf anlatılmaz, abi biliyorum yazılımı Trabzonda yükleticem sen sadece kolu tak dedim, ikna oldu Kolu taktık ve hiç sorunsuz sıkıntısız saat gibi çalışıyor.. İlgili başlıkta yol gösteren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. Bu arada usta 30 lira aldı , dediğim gibi 70 liraya bitti..https://www.youtube.com/watch?v=vLyRH5eSpps&feature=youtu.beVideoda olduğu gibi, 3 deliğe bastırıyoruz ve Hava yastığı yerinden çıkıyor;2 yerden yastık direksiyona bağlı, biri görünen turuncu aparatla bağlı, diğeri yeşil kablo ile, bunları basitçe çıkarıyoruz ve kolun soketini resimde karanlıkta kaldığı için görünmeyen, yeşil kablonun üstteki çıkış noktasının sağındaki sokete takıyoruz. Kol ile gelen 2 vida ile vidalıyoruz. Daha önce 7,5 liraya aldığım bu aparatı kolun çıkış yerine takıyorsunuz, orjinal parça sizde kalıyor. İsterseniz videodaki gibi orjinal parçayıda delebilirsiniz.. Bu arada 77,5 lira olmuş Ve sonuç;
@Kaan Kara (29002) sen bilgilisin sanırım o yüzden etiketledimburada ki arkadaş sanırım kör nokta ayarlamayı göstermiş http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=71177.msg966764#msg966764bu kör nokta ayarı nasıl yapılır
bende böyle kullanıyorum. Aynaların açısını dışa doğru açacaksınız. ayar düğmesiyle kolaylıkla halledilebilir
dışa dogru derken anlamadım acıklayıcı olur musunuz
Aynaların iç tarafı sizin ideal sürüş pozisyonunuzda arka kapı kolunun daha dışını gösterecek. Yani aracı görmeyeceksiniz
Merhaba araçlarınız hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanın. 3 Şubat ta 1.33 life açık siyah corolla aldim celik cant krom Çitalar park sensöru sis vs gibi aksesuarlar monte ettirdim. 2006 model 1.6 terra aracimi satıp bu aracı aldım yakit konfor vs olark sözüm yok çok güzel fakat motor performansi beni çok hayal kırıklığına uğrattı afallamis durumdayim satsam ese dosta ne derim karizmayi cizmek istemiyorum dun aksam rampada şahin s beni zorladi ve cok agirima gitti ((
en can sıkıcı durum bu sanırım. Bende arka kapıyı görmeden rahat edemiyorum..Bu arada ilk kez arabaya 5 kişi bindik. Performansta bi sıkıntı yok. Sadece 70'le 6 ya atan ben 110'la 5. viteste gidiyordum
Yapmayın Serdar bey 70 km hizda vites hiç 6 ya atılır mı yazik edersin motora. 70 km hızda en fazla vites 4 de olmalıdır. 3 de olur ama ufaktan bağırır 4 iyidir tatlı tatlı gidersiniz.
Araç gitmiyor daki kasıt bence ara hızlanmalar olmalı. Benim için son hız çok önemli değil, çünkü uzun yolda bile ben 140-150 fazla geçmem. Bu açıdan bakıldığında 1.3 de 1.6 da 150 yi geçer. Bana göre önemli olan ara hızlanmalardır. Bende daha önce 1.6 astra vardı ve 103 beygirdi. şimdi corolla 1.6 ve 124 beygir. Astranın ara hızlanmaları corollaya göre daha iyiydi. Muhtemelen kilo farkından kaynaklanıyor. corollayı çok devirli kullanmak gerekiyor. Kısaca araçdan ne beklediğinize bağlı. 1.3 alıpda ben makas atayıp, zırt bırt araba sollayım derseniz elbetteki hayal kırıklığı yaşarsınız.Not: herkes yeni aracını önce kullandığı araçla kıyasladığın dan ya çok memnun, yada hayal kırıklığı yaşıyor. Geçmiş yıllarda amcam toros dan sonra brodway almıştı, bana ilk dediği yaa çok rahat bi araba iyiki almışım, demişti.