0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi Şu tableti değiştir daha kibar bir şey koy. Phtalet alsan. Daha kibar 6.0 inclik.gpsi de olur.daha güzel olur.
Hayırlı olsun abi. Arabayı elegant extra extra yaptın haa
Barış o beleş parayla alacak olsaydım zaten bu işe girmezdim ki. Eldeki imkanları maksimum fayda ile kullanmaktı amacım. İlerde belki nasip ama muhtemelen bozulana kadar böyle devam eder. Çinden beyaz kabloların siyahından aldım, beyaz çok göze batıyor.
Barış şu anda bende arka kamera var, aynaya takılan DVR lı arka kameralı ayna almıştım onu kullanıyorum zaten arka için. Ama bak bu olay muhteşem. Bu olay daha önceden aklıma gelseydi ayna mayna almazdım. Bu kullandığım sisteme 4 adet kamera bağlanabiliyor ve aynı anda ekranda izleyebiliyor ve kayıt edebiliyorsun. Hem geri kamera, hem on kamera hemde araç kayıt olayını ayna anda çözebiliyorsun. Gps modülde olursa navigasyon olayınıda halledersin, zaten BT ile yada Aux tan arabaya bağlanıp müzik dinle video izle, telefondan internet paylaş internete gir. Sonrada arabadan çıkarken sök tableti dışarda işini yap. Bir taşla çok kuş vurulabilir
Murat abi maşallah elinden her iş geliyor.Yalnız bazı eleştirilerim olacak. O tablet sanki oraya çok büyük geliyor, hem klima, radyo kontrollerine erişim zor, hem de hava menfezlerinin çıkışını kapatıyor. Daha küçük bir şey olabilirdi sanki? Bu söylediğim kısımlara ulaşımı engellemeyecek bir yer yok mu, mesela sol ön konsol köşesi gibi.Ön kamerayı nasıl bağladın abi? İleri geri park yaparken sen mi ön kamera gözükecek şekilde ayar yapıyorsun? Yoksa vitesi geriye alınca arka, geride değilken önü gösterecek şekilde mi ayarladın?
hıı o zaman aynada geri görüntü, tablette ön görüntü kombinasyonu çok güzel abi. unutmuşum aynanda da ekran olduğunu.
Murat abi geri kamera görüntüsü nasıl? Ben park sensörü takacaktım tamponu delmeye kıyamadım. Büyük aynaya alışkın olduğumdan bununla park biraz sıkıntılı. Kamera hangisini tavsiye edersin?
Murat bey, bir kaç gün forumdan uzak kaldım, döktürmüşsün yine. Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Gerçi işi bitirmişsin ama, ilerki zamanlara dönük bir proje düşünürsen ön tampona sağdan ve soldan bakan kameradan bahsetmiştin ya hani, 5 yada 7 mm genişliğinde endoskopi kameraları var, çok kibar ve küçükler, hem android hem de windowsta çalışıyorlar onları bir incele derim. Örnek: http://www.aliexpress.com/item/Endoscope-5-5MM-2M-Waterproof-HD-720P-1-6-CMOS-Super-Mini-USB-Endoscope-Camera-with/32313915481.html?spm=2114.01020208.3.66.AMxzCm&ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_10Ayrıca tablete takılan beyaz usb kablosunu zaten siyahla değiştireceğim demiştin, keşke birde 90 derece dirsek şeklinde olanlardan alsaydın, sanki daha göze hoş gelirdi. Güle güle kullan arkadaşım.