0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen Mehmet'in dediği gibi Talat, driver olayı farklı. Signature falan oynayarak birşeyler yapıyorlar ama ya yemezse. Buralarda güvenlik kamerası işi yapanlara bir soracağım ama sanmıyorum ki böyle bir alet görsünler.Bu alet ile video kaset, kasetli kamera gibi videoları da dijital ortama atabiliyoruz. Bu işe de yarayacak olursa. Malum ehtiyar olunca bol bol vhs 8mm kasetlerimiz bol
Arkadaşlar Türkiyeden windows 10 32 ve 64 bit sistemde çalışabilen bir cihaz aldım ve denememi yaptım. Çok şahane oldu. Şimdi sıra geldi bir tane ön görüş kamerası almak. Ambleme Logoya monte kameralardan kullanan var mı içimizde? Yoksa başka bir kamera tavsiyeniz varmıdır?
Alt ızgara uygun görünüyor. İlanlardan bakabilirsin aracın ön tarafına.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-degisensiz-takasli-tup-yeni-takildi-244941126/detay
Peki nereye monte edilebilir Talat hocam? Bende hiç arabanın ön tarafının fotosu yok Neye benziyor bilmiyorum bile Logoya yapılacak kamera hem ortadan hemde tepeden bakacağı için iyi olur diye düşünmüştüm kamuflaj olarakta göze hoş gelirdi. Belli olmazdı. Izgaraların arası kaç cm ki?http://www.aliexpress.com/store/product/Mini-CCD-HD-Night-Vision-360-Degree-Car-Rear-View-Camera-Front-Camera-Front-View-Side/702778_32231767277.htmlŞu kameradan kullanıyorum arka taraf için güzel ve kaliteli ama alt tarafı tablası yani kauçuk tutturması problem, Gittim camcının birinde siyah bir yapışkan sıktırttım o bile tutmamış bir daha aynısını sıktırmıştım. Güzel kamera her türlü kullanımı mevcut opsiyonel özellikleri var ama işte ızgara içine sığar mı ?
Mehmet o amblemin altındaki şey mi kamera? Yada bu arabada kamera yok mu, on tarafa bakmam için mi sadece? Teşekkürler
Kamera yok abi alt ızgarayı gör diye attım.
Abi hayırlı olsun. Böyle hayal ürünü projeyi hayata geçirdiğin için helal olsun abi. Çok güzel olmuş eline sağlık abi.
Maşallah fabrikasyon gibi olmuş neredeyse eline saglik.Tebrikler
Abi öncelikle tebrik ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.Abi benim geri görüş kamerası çok çamurlanıyor, bu önde baya bir çamurlanır lens camını sık sık silersin artık