Gönderen Konu: Windows tablet-Ön amblem kamera-GPS Dongle  (Okunma sayısı 14066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Windowsta Çalışabilen Kamera
« Yanıtla #40 : Kasım 17, 2015, 18:31:36 »
Aynen Mehmet'in dediği gibi Talat, driver olayı farklı. Signature falan oynayarak birşeyler yapıyorlar ama ya yemezse. Buralarda güvenlik kamerası işi yapanlara bir soracağım ama sanmıyorum ki böyle bir alet görsünler.
Bu alet ile video kaset, kasetli kamera gibi videoları da dijital ortama atabiliyoruz. Bu işe de yarayacak olursa. Malum ehtiyar olunca bol bol vhs 8mm kasetlerimiz bol  :islik:
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 17, 2015, 18:31:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 17, 2015, 18:33:13 »
Aynen Mehmet'in dediği gibi Talat, driver olayı farklı. Signature falan oynayarak birşeyler yapıyorlar ama ya yemezse. Buralarda güvenlik kamerası işi yapanlara bir soracağım ama sanmıyorum ki böyle bir alet görsünler.
Bu alet ile video kaset, kasetli kamera gibi videoları da dijital ortama atabiliyoruz. Bu işe de yarayacak olursa. Malum ehtiyar olunca bol bol vhs 8mm kasetlerimiz bol  :islik:

Yapma ya iyimiş abi vhs de benim sünnet videoları var onu da atar mısın göndersem :rofl: :rofl: :rofl:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #42 : Kasım 17, 2015, 18:43:25 »
Zaten olsa ben sana alır gönderirim sen tüm sülalenin sünnet videolarını dijitale aktarırsın Talatım. Sünnet -düğün videoları dijitale aktarılır deyip dukkanıda açarız burada. Maksat adımız YEŞİL yazsın :D
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #43 : Kasım 21, 2015, 15:16:00 »
Arkadaşlar Türkiyeden windows 10 32 ve 64 bit sistemde çalışabilen bir cihaz aldım ve denememi yaptım. Çok şahane oldu. Şimdi sıra geldi bir tane ön görüş kamerası almak.
Ambleme Logoya monte kameralardan kullanan var mı içimizde? Yoksa başka bir kamera tavsiyeniz varmıdır?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #44 : Kasım 21, 2015, 15:32:49 »
Arkadaşlar Türkiyeden windows 10 32 ve 64 bit sistemde çalışabilen bir cihaz aldım ve denememi yaptım. Çok şahane oldu. Şimdi sıra geldi bir tane ön görüş kamerası almak.
Ambleme Logoya monte kameralardan kullanan var mı içimizde? Yoksa başka bir kamera tavsiyeniz varmıdır?
Logoya monte uzun iş gibi on ızgaralar iyi olur bence. Hem pahalı olur logolu kameralar
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Kasım 21, 2015, 16:41:43 »
Peki nereye monte edilebilir Talat hocam? Bende hiç arabanın ön tarafının fotosu yok :) Neye benziyor bilmiyorum bile  :rofl: Logoya yapılacak kamera hem ortadan hemde tepeden bakacağı için iyi olur diye düşünmüştüm kamuflaj olarakta göze hoş gelirdi. Belli olmazdı. Izgaraların arası kaç cm ki?

http://www.aliexpress.com/store/product/Mini-CCD-HD-Night-Vision-360-Degree-Car-Rear-View-Camera-Front-Camera-Front-View-Side/702778_32231767277.html

Şu kameradan kullanıyorum arka taraf için güzel ve kaliteli ama alt tarafı tablası yani kauçuk tutturması problem, Gittim camcının birinde siyah bir yapışkan sıktırttım o bile tutmamış bir daha aynısını sıktırmıştım. Güzel kamera her türlü kullanımı mevcut opsiyonel özellikleri var ama işte ızgara içine sığar mı ?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Kasım 21, 2015, 17:34:05 »
Alt ızgara uygun görünüyor. İlanlardan bakabilirsin aracın ön tarafına.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-degisensiz-takasli-tup-yeni-takildi-244941126/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #47 : Kasım 21, 2015, 18:28:36 »
Alt ızgara uygun görünüyor. İlanlardan bakabilirsin aracın ön tarafına.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-degisensiz-takasli-tup-yeni-takildi-244941126/detay

Mehmet o amblemin altındaki şey mi kamera? Yada bu arabada kamera yok mu, on tarafa bakmam için mi sadece? Teşekkürler
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #48 : Kasım 21, 2015, 18:46:25 »
Peki nereye monte edilebilir Talat hocam? Bende hiç arabanın ön tarafının fotosu yok :) Neye benziyor bilmiyorum bile  :rofl: Logoya yapılacak kamera hem ortadan hemde tepeden bakacağı için iyi olur diye düşünmüştüm kamuflaj olarakta göze hoş gelirdi. Belli olmazdı. Izgaraların arası kaç cm ki?

http://www.aliexpress.com/store/product/Mini-CCD-HD-Night-Vision-360-Degree-Car-Rear-View-Camera-Front-Camera-Front-View-Side/702778_32231767277.html

Şu kameradan kullanıyorum arka taraf için güzel ve kaliteli ama alt tarafı tablası yani kauçuk tutturması problem, Gittim camcının birinde siyah bir yapışkan sıktırttım o bile tutmamış bir daha aynısını sıktırmıştım. Güzel kamera her türlü kullanımı mevcut opsiyonel özellikleri var ama işte ızgara içine sığar mı ?
En kolay şey onu tutturmak. Zaten aracın on kısmı plastik hiç birşey olmadı. 2 damla japon sür deli gibi yapışır ya dert ettiğin şeye bak ben ön radyatör karşısındaki büyük havalandırma ızgaralari arasına düşünürdüm be oraya taş falan sıçrayip zarar vermez iç tarafta kalır çünkü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Kasım 21, 2015, 18:57:10 »
Bende yukarda olsun istiyorum Talat, tamponu daha geniş görebilirim oradan. Arkaya koyduğum tamponu gösteriyor ama kenarları zor göreceğim yine de  :argh: olmadı kafasını sağ tarafa doğru döndürüp sağ köşeyi kontrol altında tutarım kafası ayarlanabilen bir kamera almak lazım
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Kasım 21, 2015, 19:30:26 »
Mehmet o amblemin altındaki şey mi kamera? Yada bu arabada kamera yok mu, on tarafa bakmam için mi sadece? Teşekkürler

Kamera yok abi alt ızgarayı gör diye attım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Kasım 21, 2015, 21:10:12 »
Kamera yok abi alt ızgarayı gör diye attım.

Mehmet gittim arabaya baktım geldim :) Benim logo altındaki kameramı yahu dediğim yer kapalı yermiş :) Orası komple kapalı yahu, oraya kamera falan konmazmış.

Neyse üst ızgara aralarını ölçtüm oradan bize ekmek çıkmaz 1,5-2 cm yüksekliği var ve yukarıya doğru kavisli. :olu: Yine dönüp dolaşıp AMBLEM kameraya geçeceğim herhalde. yada iyi bir araştırma yapmam lazım. Yarın nasipse hava iyi olursa arabayı apartmanın bahçesine çekip, sağına soluna bakayım bir diyorum. Bu arada TALAT hocadan gaza gelip benim neyim eksik moduna geçip AMBİYANS ları takacağım, ama ben her yere takacağım oldumu TR NİN KARA İNCİSİ modunda olsun   :rofl: :rofl: :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Kasım 25, 2015, 19:44:10 »
Bugün logoya aldığım kamera geldi. Burak Murat arkadaşımıza teşekkürler N11 den 75/11 olayını kullanarak aldım. Çinden daha ucuza geldi ve kaliteli bir ürün. Tablete bağlayıp görüntüyü aldım. Şimdi sıradaki zorluklar montaj işleri.
Öndeki logo inşallah kolay sökülüp takılan birşeydir, ve inşallah kabloyu arabanın içine alabilirim. Lpg için dışardan içeriye kablo aldığım bir yer vardı fren gaz pedalının üstünde. Yine oradan kabloyu içeri sokmaya çalışacağım ama daha kolay bir yer varsa montaj için yardımlarınızı bekliyorum  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #53 : Kasım 28, 2015, 15:18:47 »
Ve bittiiiiiiii
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Kasım 28, 2015, 15:28:01 »
Hocam elinize sağlık güzel olmuş. Güle güle kullanın. Tampon görünmüyor herhalde ama zamanla alışırsınız mesafeye.
Varsa eğer kameranın fotoğrafını da ekler misiniz?
Son olarak, kabloları nereden geçirdiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Kasım 28, 2015, 16:38:04 »
Tüm montaj yağmur altında 2 saatimi aldı, en zor kısmı kabloyu içeri almaktı. Gaz pedalının tam üstünde bir tampon var. Oradan içeriye aldım. Kamera bizim logoya uygun ama bizimkinin arkası pek uygun değilmiş  :lol: Siyah plastik bir kaplama var ve onunda arkasında arabada kalan krom bir taban var. Allahtan orada delik varmış yoksa matkapla falan delmek lazımdı o krom saçı. Neyse eve çıktım logo ve arkasındaki siyah plastikle. Kalem havya vardı, onunla logo plastiğini deldim.Kameranın arkasında da montaj için demir somunlu kısım var, onu delikten geçirip somunu sıkacaktım ama demir uzun geldi nasıl ederim falan diye sökerken demir kameradan ayrılmasınmı  :lol: Tam isabet oldu yani, sonra kameranın gireceği yere sıcak silikonu bastım ve kamerayı yuvaya oturttum. Kablo içinde bir miktar plastiği erittim.çünkü arkadaki krom saç kaideye tam oturuyor kabloyu gömmezsek oturmuyor. O işide hallettim Allah'a şükür. Ve kabloyu içeriye aldım bu iş tam sıkıntı helede hafif yağmur altında. Şükür işte herşey bitti elhamdülillah. Bu fotolarıda demin çektim. Maşallah deyin nazar etmeyin sakın :lol:

Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2015, 16:51:13
Aboooo salaklığa bak :argh: :argh: :argh: Ben kamera artı ucu benim DRL lerden almıştım  :argh: Şimdi aklıma geldi iyimi ben drl leri gece kapatıyordum  :rofl: Neyse yarın hava güzel olursa nasipse başka yerden hat çekeyim, akşamları benim kısalar yanınca hatta elektrik olmayacak ve benim on kamera çalışmayacak :olu:

Bu arada benim DRL şerde maşallah iyi parlamış fotolarda
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Kasım 28, 2015, 17:02:48 »
Abi  hayırlı olsun. Böyle hayal ürünü projeyi hayata geçirdiğin için helal olsun abi. Çok güzel olmuş eline sağlık abi.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 72000
  • 12 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Kasım 28, 2015, 17:15:06 »
Maşallah fabrikasyon gibi olmuş neredeyse eline saglik.
Tebrikler
Güzel gören güzel düşünür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 180000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Kasım 28, 2015, 17:15:34 »
Abi öncelikle tebrik ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.
Abi benim geri görüş kamerası çok çamurlanıyor, bu önde baya bir çamurlanır lens camını sık sık silersin artık :)
2011 Corolla D4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #59 : Kasım 28, 2015, 17:28:30 »
Abi  hayırlı olsun. Böyle hayal ürünü projeyi hayata geçirdiğin için helal olsun abi. Çok güzel olmuş eline sağlık abi.

Hakikatten hayal ürünüydü yaaa :) Nasıl başladım nasıl bitti :) Elhamdulillah şükür, çalışır mı çalışmaz mı diye konu açtık ve sonuç  :tamam: Nasipse bakalım şimdi GPS USB alıcı almıştım çinden oda çalışırsa Tablette Navigasyonda yapmayı düşünüyorum. :tamam:

Maşallah fabrikasyon gibi olmuş neredeyse eline saglik.
Tebrikler

:saygi: Teşekkürler, evet ya cuk oturdu kamera oraya, dışardan çokta belli olmuyor dikkatli bakmak lazım gibi artık Allah muhafaza etsin hayırsız insanlardan :)

Abi öncelikle tebrik ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.
Abi benim geri görüş kamerası çok çamurlanıyor, bu önde baya bir çamurlanır lens camını sık sık silersin artık :)

Teşekkürler  :saygi: Geri kamera da var bende ama hiç çamurlanma problemi yaşamadım. Bu önde çamur olursada ne yapalım artık elden bir şey gelmez. Park ederken yada park edilmiş yerden çıkarken işe yarayacak kadar göstersin yeter :saygi:
THE END