0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Bey, gps kablo şekilde olacak galiba. Bu kablo mevzusu çok olmadı mı Murat bey?
Anlamadım Barış BEY
Yok Barış USB şeklindeBende zaten şu anda direksiyon altına giden USB çoklayıcı var, kamera bağlantısı-usb flash disk-lpg kablosu vede bunu takacağım 4 lü bir çoklayıcı.
Murat Bey, peki windows tablet araç çalışınca açılıyor mu? Yada şöyle söyleyeyim şarj soketine güç gelince açılma seçeneği var mı ?
Daha onu çözemedi galiba ama bence o işi de çözer murat abi. Ufak bi yazılım bulursa bir de root türü bir şey ile halleder sanki. Aklıma geldi cihazın BIOS ayarlarında acaba böyle bir seçenek var mıdır ben bu konuda umutlu gibiyim
Çünkü bu sorunu android tablette yaşıyorum. Ve hala aşamadım. Acaba android tableti rootlasak böyle bir yazılım var mı bileniniz var mı ?
Bence vardır Android root yapınca her şeyi kurcalaniyor
android cihazlar için "tasker automate" diye bir program var. onda bu iş için bir komut çalıştırmayı deneyebilirsiniz. linkteki konuyu incelemenizi tavsiye ederim.http://yesilcin.com/taskerautomate-uygulamasi-videolu-anlatimlar-t23392.0.html
Bildiğim kadarı ile bunlar açık cihazlarda geçerli. Kapalı cihaz zaten bu programı çalıştırmadığı için program anlayamaz.
Açık cihazlar için sorun yok, yani standby modunda iken şarja bağlayınca açılıyor sorun yok, amaç tam kapalıyken. Onunla ilgili de bir çalışmam var ama bir yerde tıkandım. Yapılacak işlem şu:system/bin/plmdosya binary ile yazılmış, içindeki bütün yazılanları siliyorsunuz ve yerine aşağıdaki kodu ekliyorsunuz.#!/system/bin/sh/system/bin/reboot"Cihazı rootladım o dosyaya ulaştım. Ancak o dosyayı hangi programla açarak düzenleyeceğimi bulamadım. Alıntıyı yaptığım yere de yazdım ama bakalım cevap bekliyorum.
Oooo iş maşallah ciddiye binmiş Nerede dosya? Sizin dosya yani