Gönderen Konu: Windows tablet-Ön amblem kamera-GPS Dongle  (Okunma sayısı 14069 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Windowsta Çalışabilen Kamera
« Yanıtla #20 : Kasım 14, 2015, 19:08:29 »
Aynadan2 görüntü birden gösteriliyor demişsin de bu nasıl olacak 2 girişld olmayacak mi

Evet 2 görüntü birden görünüyor. Yazdım ya zaten DVR işi için aynanın önünde kamera var zaten, bir onun görüntüsü birde arkadaki kamera görüntüsü geliyor ekrana.  :tamam:

Arabanın ön tarafını görmeme sıkıntım vardı, park sensörümü taksam ne yapsam diye düşünürken aklıma bu yukarıdaki dediğim tableti kullanma fikri geldi.
Murat Bey,ön tarafını herkes görmüyor sadece siz değil onu kastettim. :)

Peki ne yapabliriz abi? Ben arabayı çok sık şehiriçinde de kullanmadığımdan pratiklikte gelişmedi :)
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 14, 2015, 19:08:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 14, 2015, 20:39:59 »
Öne çok yanasmamak lâzım. Yoksa tampon altlari ciziliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Kasım 14, 2015, 22:50:21 »
Galiba aradığım ürünü buldum :tamam:

http://www.aliexpress.com/item/Hot-sales-USB-2-0-to-3-RCA-Audio-S-Video-PC-Adapter-Cable-TV-VHS/1959350545.html

4 kameraya kadar bağlantı sağlıyor, DVR cihazı olarak geçiyor. Güvenlik kamerası falan filan diye buldum. Birde buna normal üstünde geri vites yol çizgisi olmayan küçük kameralardan da aldım mı , zaten bu RCA kablosu ile geliyor ucuz olanları herhalde işimi göreceğim :) Bu şekilde aslında daha önceden aldığım Aynalı DVR cihazına bile gerek kalmayacakmış. Düşünenlare duyurulur.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 14, 2015, 22:53:54 »
Alırsan montaj vs görüntüleri bekleriz abi. Güzel bir şey ortaya çıkacağa benziyor
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 14, 2015, 23:00:08 »
Siz bu işleri baya ilerlettiniz vallahi.Yakında avensis elegant extra premium olacak araçlarınız. :rofl: :D :alkis:
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Kasım 14, 2015, 23:12:29 »
Valla Talat, cidden böyle bir şeyi düşünen varsa hiç durmasın. Bir tane Windows Tablet, ucuz olsa bile farketmez :) Usb girişini bir yere uzatarak bu yukarda dediğim ürünü kullanarak arabanın her tarafına kamera konulabilir :) Yukarıda da dedim eğer böyle bir ürünü bilseydim bu AYNA DVR ve geri vites olayını almazdım. Boşuna para vermişim. :argh: :argh:

Ayna olayı babamın hoşuna gitmişti olmazsa onu babama veririm :) Arabanın ön tampon sağ ve sol sonra da direk önüne birde geriye kamera takarsak istediğin yere gir çık :) Hem bu ara yollardan ana yollara girişte de araba var mı yokmu gelen giden varmı yokmu belli olmuyordu bu iyi gelecek :) TRT ORAN stüdyosu  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 14, 2015, 23:15:44 »
İlk bakınca bana sadece kayıt yapıyor gibi geldi, sonra videosunu izledim, canlı izliyor adam. Beşinci dakikada tam ekran yapıyor. Ama ben buna 4 kamera nasıl bağlanır onu anlamadım.  |-\

https://www.youtube.com/watch?v=alijUsSAY3A

@Murat Köse (28015)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Kasım 14, 2015, 23:18:10 »
İlk bakınca bana sadece kayıt yapıyor gibi geldi, sonra videosunu izledim, canlı izliyor adam. Beşinci dakikada tam ekran yapıyor. Ama ben buna 4 kamera nasıl bağlanır onu anlamadım.  |-\

https://www.youtube.com/watch?v=alijUsSAY3A

@Murat Köse (28015)

Mehmet :) Benim linkini verdiğim ürün heyecandan öyle oldu :) 4Channel USB DVR de :)

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-easycap-4-Channel-usb-2-0-video-realtime-capture-usb-dvr-cards-board-to/879723519.html

Birde senin videodaki yazılım farklı, piyasada farklı yazılımlar mevcut, 4 tanesini bir ekranda gösteriyor, üstüne tıkladığını büyütüyor, istedğin kamerayı kayır ediyor vb vb...

! No longer available
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 284 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 14, 2015, 23:43:35 »
Tamam abi, şimdi oldu   :rofl:
 :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Kasım 15, 2015, 00:09:42 »
Şimdi sıra geldi güzel bir ön kamera bulma olayına. Ben geri vites için plakalığın üstüne bagaj açma kapama tuşlarının yanına kamera almıştım tamponu tepeden görebiliyorum. Şimdi bu ön taraf içinde herhalde tepeden bakan bir kamera daha iyi olur. Bunun için baktım LOGOya monte edilen kameralar var, sizlerin tavsiyesi varmıdır ön taraf ta nasıl bir kamera kullanayım  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 15, 2015, 00:22:52 »
Şimdi sıra geldi güzel bir ön kamera bulma olayına. Ben geri vites için plakalığın üstüne bagaj açma kapama tuşlarının yanına kamera almıştım tamponu tepeden görebiliyorum. Şimdi bu ön taraf içinde herhalde tepeden bakan bir kamera daha iyi olur. Bunun için baktım LOGOya monte edilen kameralar var, sizlerin tavsiyesi varmıdır ön taraf ta nasıl bir kamera kullanayım  :saygi:

Forumdan kerem karip ön logoya kamera montajı yapmıştı T25 avensisisde belki fikir verebilir.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Kasım 15, 2015, 00:25:38 »
Forumdan kerem karip ön logoya kamera montajı yapmıştı T25 avensisisde belki fikir verebilir.

Evet ya, uzun zamandır görünmüyor kendisi, inşallah iyidir.  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #32 : Kasım 15, 2015, 08:22:37 »
Siz bu işleri baya ilerlettiniz vallahi.Yakında avensis elegant extra premium olacak araçlarınız. :rofl: :D :alkis:
Abi bizim araçlar satılırken şu şekilde olacak avensis elegant extra Murat Edition veya Talat edition[emoji4] [emoji4] [emoji4]  talat pek olmadı da Murat iyi oldu ama. Zaten tutulan modeller murat Edition [emoji56] [emoji56] [emoji56]
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #33 : Kasım 15, 2015, 08:25:00 »
Valla Talat, cidden böyle bir şeyi düşünen varsa hiç durmasın. Bir tane Windows Tablet, ucuz olsa bile farketmez :) Usb girişini bir yere uzatarak bu yukarda dediğim ürünü kullanarak arabanın her tarafına kamera konulabilir :) Yukarıda da dedim eğer böyle bir ürünü bilseydim bu AYNA DVR ve geri vites olayını almazdım. Boşuna para vermişim. :argh: :argh:

Ayna olayı babamın hoşuna gitmişti olmazsa onu babama veririm :) Arabanın ön tampon sağ ve sol sonra da direk önüne birde geriye kamera takarsak istediğin yere gir çık :) Hem bu ara yollardan ana yollara girişte de araba var mı yokmu gelen giden varmı yokmu belli olmuyordu bu iyi gelecek :) TRT ORAN stüdyosu  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
On kamera hadi tampona bağlanır da yan kameralar nasıl takılacak ki ilk aklıma maspiyel altı geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Kasım 15, 2015, 11:58:06 »
Ben arabamı modifiye etmiyorum ki, sadece ihtiyaçlarımı karşılamaya çalışıyorum.Arada çok fark var  :foto:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Kasım 17, 2015, 12:46:49 »
Hafiften bir çuvallama oldu projede :( Elinde yada tanıdık birilerinde bu aletten olan varsa sorabilir mi acaba windows 10 uyumlumu bu aletler? Kime sorsam uyumlu değil dedi ama internette windows 8 de çalıştırabilenler mevcut.

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 284 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Kasım 17, 2015, 17:24:22 »
Hafiften bir çuvallama oldu projede :( Elinde yada tanıdık birilerinde bu aletten olan varsa sorabilir mi acaba windows 10 uyumlumu bu aletler? Kime sorsam uyumlu değil dedi ama internette windows 8 de çalıştırabilenler mevcut.

Videolar var  youtube'da. "easycap windows 10" olarak arat abi, geliyor birkaç video.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Kasım 17, 2015, 17:55:12 »
Evet Mehmet gördüm onları ama işte elde alet olmayınca deneme şansıda olmuyor ki. Türkiye de de var bir sürü satıcı çinle neredeyse aynı fiyata ama adamlar bilmiyorlar çalışır mı çalışmaz mı :argh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #38 : Kasım 17, 2015, 18:05:40 »
Evet Mehmet gördüm onları ama işte elde alet olmayınca deneme şansıda olmuyor ki. Türkiye de de var bir sürü satıcı çinle neredeyse aynı fiyata ama adamlar bilmiyorlar çalışır mı çalışmaz mı :argh:

anlamadığı uyumluluk modu olayı yok mu. yani bu win10 örneğin xp için yapılmış bir şeyi bile çalıştırmalı sonuçta eski winlerde uyumluluk modu vardı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 284 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Kasım 17, 2015, 18:14:04 »
Yazılımlarda uyumluluk var abi, driverda olmayabiliyor. Aynı windowsu 7 sürümünden beri makyajlayıp satıyorlar, driver yoksa sıkıntı olabilir, o videoların birinde driver için link vermiş ama ben güvenip tıklayamadım.