0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynadan2 görüntü birden gösteriliyor demişsin de bu nasıl olacak 2 girişld olmayacak mi
Arabanın ön tarafını görmeme sıkıntım vardı, park sensörümü taksam ne yapsam diye düşünürken aklıma bu yukarıdaki dediğim tableti kullanma fikri geldi.Murat Bey,ön tarafını herkes görmüyor sadece siz değil onu kastettim.
İlk bakınca bana sadece kayıt yapıyor gibi geldi, sonra videosunu izledim, canlı izliyor adam. Beşinci dakikada tam ekran yapıyor. Ama ben buna 4 kamera nasıl bağlanır onu anlamadım. https://www.youtube.com/watch?v=alijUsSAY3A@Murat Köse (28015)
Şimdi sıra geldi güzel bir ön kamera bulma olayına. Ben geri vites için plakalığın üstüne bagaj açma kapama tuşlarının yanına kamera almıştım tamponu tepeden görebiliyorum. Şimdi bu ön taraf içinde herhalde tepeden bakan bir kamera daha iyi olur. Bunun için baktım LOGOya monte edilen kameralar var, sizlerin tavsiyesi varmıdır ön taraf ta nasıl bir kamera kullanayım
Forumdan kerem karip ön logoya kamera montajı yapmıştı T25 avensisisde belki fikir verebilir.
Siz bu işleri baya ilerlettiniz vallahi.Yakında avensis elegant extra premium olacak araçlarınız.
Valla Talat, cidden böyle bir şeyi düşünen varsa hiç durmasın. Bir tane Windows Tablet, ucuz olsa bile farketmez Usb girişini bir yere uzatarak bu yukarda dediğim ürünü kullanarak arabanın her tarafına kamera konulabilir Yukarıda da dedim eğer böyle bir ürünü bilseydim bu AYNA DVR ve geri vites olayını almazdım. Boşuna para vermişim. Ayna olayı babamın hoşuna gitmişti olmazsa onu babama veririm Arabanın ön tampon sağ ve sol sonra da direk önüne birde geriye kamera takarsak istediğin yere gir çık Hem bu ara yollardan ana yollara girişte de araba var mı yokmu gelen giden varmı yokmu belli olmuyordu bu iyi gelecek TRT ORAN stüdyosu
Hafiften bir çuvallama oldu projede Elinde yada tanıdık birilerinde bu aletten olan varsa sorabilir mi acaba windows 10 uyumlumu bu aletler? Kime sorsam uyumlu değil dedi ama internette windows 8 de çalıştırabilenler mevcut.
Evet Mehmet gördüm onları ama işte elde alet olmayınca deneme şansıda olmuyor ki. Türkiye de de var bir sürü satıcı çinle neredeyse aynı fiyata ama adamlar bilmiyorlar çalışır mı çalışmaz mı