0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabamda Windows tablet kullanıyorum, eskiden Android tableti monte ettiğim yere aynı şekilde olmasada farklı bir türde Windows Tablet koyum. Arabanın ön tarafını görmeme sıkıntım vardı, park sensörümü taksam ne yapsam diye düşünürken aklıma bu yukarıdaki dediğim tableti kullanma fikri geldi. USB çoklayıcı ile birkaç şeyi bağlıyordum, 11.11 Aliexpressten GPS Dongle da aldım , İGO kullanmak için ama şimdi birde WEBCAM bağlasam nasıl olur ki diye düşündüm. Evde çok eskiden kalma bir adet USB WEBCAM vardı, bağladım çalıştı. Bunu arabanın ön tarafına ızgaraların arasından bakacak şekilde belki monte edebilirim ama şöyle bir sıkıntı var. Bu kameranın görüş açısı çok az. Sadece ön tarafı görebilirim sağ sol tampon kenarını görmek sıkıntılı olacak gibi.Şimdi sizlere sorum Windowsta çalışabilen Geniş açılı bildiğiniz web cam kablolu yada kablosuz, ufak boyutlarda ucuz bir kamera var mı? Dış çerçevesi büyük olabilir zaten parçalayıp sadece içindeki kamera ve devresini kullanacağım. Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden
Link ve düşüncelerin için teşekkürler Bu ürünü bende gördüm, ama sadece android dvr falan yazmışlar o yüzden emin olamadım. Usb olması malum windowsta çalışacağı anlamına gelmiyor.bu Çinliler usb ucu her amaçla kullanabilirler ama yinede satıcıya sormakta fayda var.
@Kaan Kara (29002) @Talat Serkes (28471) @Murat Köse (28015) Üçünüz icin Toyota AVRUPA Genel Merkez AR-GE bolumunde calisabilmeniz ümidiyle imza kampanyasi baslaticam
Ben sana bir proje söylemiştim abi buradan da belirteyim belki biri görür ve yorum yapar. Sende ayna ekranlı geri görüş kamerası var. Öne 1 adet kamera ve yakınlık sensörü koyacaksın. Yakınlık sensörü bir nesneye yaklaşınca kameraya güç verecek. Kamera yi da aynanın çıkışına baglayacaksin. Ama dezavantaj iki kamera aynı anda çalışamıyor buna bir çözüm bulunursa bence mükemmel olur
hayır toyota ar ge den biri bizim konuları takip etse. adam harakiri yapar yemin ederim bu adamlara neden biz bu kadar cefa veriyoruz diye.
Murat Bey arabanin ön tarafını görmeme Sıkıntısı bireysel mi? Herkeste yok mu?
hhaha adamlar yalın üretme mantığını bıraksa daha hayırlı olacak gibi. yakında toyota toros modeli çıkarabilirler. 4 teker 1 direksiyon. hahha yalın üretimin zirvesi. hahaaa yav karnım ağrıdı yeter
Abi wifi olursa her cihazı destekler, IP çünkü. http://m.aliexpress.com/item-desc/32331288217.htmlTabi bunların hangisi iyidir, hangisi kötüdür biraz araştırmak lazım.
Abi alıcı yok bunda, IP kameralar ağa bağlanır, ağ üzerinden bir yazılım ile izlenir yada kayıt yapılır. Üzerinde sd kart yuvası olanlar da var, kendi üzerine kayıt alır, ağdan izlenir. Senin tablette hotspot varsa kamera senin ağa bağlanacak. Kameraya sadece enerji vermen yeterli, başka kabloya gerek yok, evde ağ ayarını yapar araca bağlarsın.@Murat Köse (28015)
Hotspot falan windowsta bilmiyorum, ama vardır herhalde yerel ağ oluşturma gibi birşey olacak o zaman. İnternet gerekmeyecek değil mi bu iş için? Eğer gerekirse o zaman sakat Cepteki interneti tüketmeyelim. Benim yukarda verdiğim videodaki de güzel olayhttp://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Wireless-USB-DVR-receiver-Micro-Camera-4CH-Channel-DVR-kit-Motion-Detection-2-4GHZ/32435975156.htmlBunda USB bağlıyon yeterli oluyor herhalde. 4 kameraya kadar destekliyor.
abi ıp bağlantısı kaç sn de gerçekleşecek? vitesi geriye takınca hemen görüntü gelmesi lazım bence bu iş ütopya olur. kablo yada bluetooth bağlantısı en iyisi
Vitesle işim olmayacak Talat, hep açık olacak
Hmm e ozaman madem aynanın 2.ekran girişi var bir tane kamera al ona bağla işte
Aynanın 2. ekran girişi var dediğimi hatırlamıyorum Senin linkini verdiğin usb uçlu kameralar olmuyormuş Talat, dediğim gibi çinliler herşeyi priz niyetine kullanabiliyorlar.