0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gündüz ledi siyah ızgarada iyi durmuş bir de yakılmış halini gösterseymiş keşkesonradan ekleme bunlar değil mi?
Kazalı halin sebebini biliyorsanız veya başka bir ciddi kazası belası yoksa hayırlı olsun diyelim şimdiden.1.6 litre Avensise göre gidişinde sizi tatmin eder gibime geliyor.Size tavsiyem ön tampondaki ızgara alt kısımlarını eski orjinal haline döndürün bence.(Kaanın bahsettiği alan.Bencede biraz apaçi işi gibi duruyor)
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=70498.0Hepsi MMT değil, benzinliler 4 ileri tork konvertörlü. 2013 senesinde yeni kasasıyla birlikte cvt ye geçildi.
2014 model 1.33 life araç 6 aydır kullanıyorum. izlenimlerim şöyle:Araç bir kere gayet oturaklı ağır bir araç bu motorla da gayet güzel gidiyor ( hemde LPG ile)Virajlarda falan gayet başarılı savurma yapmıyor güven veriyor.Aracımda ekstra olarak LPG, Sis farı, arka park sensörü, Hız Sabitleyici, 16' Toyota çelik Jant bulunmakta.Gayet memnunum aracımdan. İşte 5 kişi binince şu oluyor bu oluyor diyenlere inanmayın. Deneyin ve görün aracı.Hem her zaman 5 kişi binecek değilsiniz özellikle de benim gibi bekarsanız
Merhaba benimde 2014 far kolu park lambaları konumunda iken sadece ledler mi yanıyor, yoksa minik sarı ışıkta var mı ?
Test et
Arkadaşlar merhaba. 2 araç var aklımda bütçeme uyan. Siz olsanız aşağıdaki linklerdekinden avensisi mi yoksa aurisi mi alırdınız ?1. Araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-392629120/detay2.Araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-11000-km-de-392871405/detay
Bahsettiğiniz durumu göz önünde bulunduracagim. Aurisin Cvt sinden memnun olunduğunu duydum ama... araştıracağım,teşekkürler.
Uzun vadede binecek olsam Avensis alırdım ancak 1.6 motor Avensise yeterli mi kullananlar varsa cevap verebilirler. 2.0 multidrive S Avensis gitmiyor onu biliyorum motorun o gücünü şanzıman resmen bitiriyor, şu cvt şanzımanı kullanmayı ne zaman bırakacaklar acaba çok merak ediyorum. Peugeot ve Citroen bile durumun farkına varıp aisin üretimi tam otomatik şanzımana geçiş yaptılar, çoğu kullanıcı şikayetçi olmasına rağmen Japonlar hala cvt ye devam...Biraz konunun dışına çıktım kusura bakmayın
avensis 2.0 cvt'nin 0-100'ü 10 saniye gayet performanslı bir araba (araçta sport tuşu var üst devirlerde motor sesi ve canlılığı harika bence). Turbo motorlu 125 beygir passatın hızlanması 9.7 saniye. Avensisin hızlanması atmosferik motora göre gayet normal bence. (b6 passat 1388, b8 passat 1395 kg, 2011 avensis 1475 kg bunu da gözardı etmeyelim bence)diğer Avensis kullanıcıları da üst devirlerde bu araçların gayet tatmin edici olduğunu belirteceklerdir.gene 1500 kg civarında olan 1.2 turbo cvt C-HR hızlanması da 11.1 saniye1400 kg civarı 1.4 turbo Astra hızlanması 10.2 saniyedemek istediğim bu araçlar piyasadaki diğer araçlara nazaran öyle aman aman yavaş araçlar değiller.sizin hissetmek istediğiniz motorun bağırması sonra vites atması ise tork konvertörlü tam otomatik tercih edilebilir.
2.0 avensis kullanmış birisi olarak ben cvt yi beğenmemiştim. "sizin hissetmek istediğiniz motorun bağırması sonra vites atması ise tork konvertörlü tam otomatik tercih edilebilir." bu cümleniz tam olarak ta cvt yi tarif etmiş araç bağırıyor ama gitmiyordu. Ama dediğim gibi bazılarını tatmin ederken bazılarını tatmin etmeyebilir. Tamamen beklentilerle alakalı. Mesela benim beklentim araç bağırsa bile en azından o bağırmaya karşılık ivmelenmeli. Cvt için bir yorum : //www.youtube.com/watch?v=ZLslNGl9CS4Neyse arkadaşın kafasını çok karıştırmayayım, deneme gibi bir şansı varsa bence deneyip alsın çünkü benim beğenmediğim başkası için mükemmel, benim beğendiğim başkası için çok kötü gelebilir. Örneğin ben cvt olan hiçbir araca bakmıyorum bile.Benim önerim manuel Avensis olurdu.
Levorg turbo bir araç olduğu için turboda cvt nasıl olur bilemeyeceğim. cvt'nin hissiz bir şanzıman olduğuna katılıyorum, cvt'nin amacı da zaten konfor ve minimum tüketim amaçlı olduğu için üretiliş mantığına uyuyor. hisli şanzıman sadece tam otomatiktir. dsg şanzumanı hisli kullanmak isteyen cebinde parayı da hazır tutmalı. 2011 passat dsg şanzumanı için arkadaşım daha yeni 4000 lira masraf etti. yetkili 7-8000 masraf demiş. astra 1.4t tam otomatik güzel bir tercih olabilir bu değerlendirmeler kapsamında. avensis cvt konforlu, hissiz ama sorunsuz diyelim