0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlla otomatik dizel olacaksa auris yerine 1.3 astrada olabilir. Anladığım kadarıyla şanzumanı aynı mantık.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2009-opel-astra-cosmo-otomatik-en-ful-modelidir-319746703/detay
Selam arkadaşlar hayırlı günler. Yaza girince 2004 1.6 102ps passat aracımı satıp model-araç yükseltmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşaAllah. O yüzden şimdiden araştırmalara başladım. Sizden de fikirlerinizi bekliyorum... Öncellikle bütçem azami 55-56 bin tl . şu araçlardan birini tercih edeceğim. Bu paraya temizinden bulmak zor ama denk gelirse önceliğim golf mk6 2010-2012 tdı, jetta 2011-2012 tdı.. Bunlara olmaz gözüyle bakaraktan muhtemel almayı düşündüğüm gerçekçi hedeflerim şu araçlar: 2012-2013 golf 1.2 tsi (midline plus) --- 55-60 bin tl civarı ... 2010-2012 golf 1.6 102ps düz motor (lpg li ) (trendline) --- 50-53 bin tl civarı ... 2010-2012 honda cıvıc (premium) -- 48-52 bin tl civarıSiz hangi aracı mantıklı görüyorsunuz ?
Yılda ortalama 12-15 bin km çoğu şehir içi, genellikle seri kullanım, kısa mesafelerde kontak kapama. Konfor, rahatlık , yol tutuş , dış seslerin (motor, yol, rüzgar sesi) içeri daha az gelmesi gibi etmenlerle değerlendirdiğimiz zaman
Mazda da çok güzel araç tabiki ama memleketimde hiç tutulmuyor ve iyi usta da zor burada. Dolayısıyla başka marka araçlara yönelemiyorum. Selman Bey o meblağlara zar zor çıkabildiğim için konfor kadar yakıt da çok önemli benim için.
Muhammed Bey; şuan kullandığınız aracınız km de kaç krş yakıyor yazabilir misiniz?
Selman abi arkadaşa mazda önerme o vosvoscu anladık.