0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyiakşamlar herkese..Sizlere bir fikir danışmak istiyorum..2013 model 1.6 Advance 36100 km de (Tüp yok) olan aracımı 60.000 tl ye sattım...98.500 tl ye skoda oktavia 1.6 TDI Style DSG Greentech araç almak icin pazarlik ettik plazadan...Ne dersiniz alinırmı...?
Şöyle bir güzellik yaptı, 2000 siena tüpsüz 15.000 TL saydık. Ayrıca yazın 90.000 TL. teklif gelmişti araca 93.000 TL. istedi,kaldı. Bize kalmış.
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin, bi resim koyarsınız artık mersodan Auris Active 1,6'ya 68 bin vermemişsinizdir inşallah diye okuya okuya iniyordum aşağıya merso almışsınız güzel seçim.
Üstadım araç ile ilgili tecrübeleriniz benim için önemli. Fiyat konusuna gelince detaylıca araştırdım ve az çok bilgi sahibiyim.Benim aracımda lokal boya, nokta boya,değişen vs. yok ki umarım hiçbirimizinkinde hiç bir zaman olmaz. Prestijli Mercedes, BMW gibi araçlarda araç km. çok önemli bir kıstas ve aracım 43.000 orijinal km de. Aracınızı bahsettiğiniz fiyattan yaklaşık 7 ay önce sattınız ki otomobil piyasası 7 günde bile fırlıyor. TL 'nin son 7 ayda kabettiği değer yeni vergilendirme sisteminin hem sıfır hem ikinci eldeki fiyatlara yansıması malumunuz. Ayrıca kasko bedellerine göre 2010 model Luxury 78.724 TL, fascination 79.968 TL olarak gözükmekte Siz sanırım prime sandınız ki onun değeri 71.925 TL.Bu benim için kıstas alabilir bir fiyat karşılaştırmasıdır. Halkımızın tüketim alışkanlıklarından dolayı, tutuluyor-tutulmuyor diyerekten,aynı model golf'ü ulaşılmaz,saab 9-5'i tü kaka yapan anlayışından uzak bir değerlendirme bu rakamlar. Hızlı yada yavaş satılması konusu benim için kıstas değil en az 6-7 yıl, hatta 10 yıl binmeyi düşünüyorum zira aracımı satıpda almaya çalışacağım bir hedefim yok. Ev,arsa vs. edindikten sonra sahip olmak istediğim Mercedesimede kavuştum Araçlarımızı güzel günlerde, sağlıkla, uzun uzun kullanmayı nasib etsin.
hayırlı olsunmotor şanzıman öneri istediğiniz toyotalardan kat be kat tatmin edicidir80bine golfe binemiyorsunuz, en iyisini yapmışsınız
Fiyat konusu sizin içinize sindiyse problem yok, güle güle güzel günlerde kullanın.. Yavaş satılması benim için de kıstas değil,sadece bilgi için söyledim..Yine param olsun yine alacağım.. Bence çok çok güzel bir araç aldınız.. Araçla ilgili sorunuz/sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım..
Mutlu'nun dediği gibi bende sıfır gibi olan 5-10 bin km de hasarsız aracların alınması tarafındayım kafadan 5 lira oynuyor çünkü.Biraz baktım bitane buldum sahibindende eminim sizde bulmuşsunuzdur.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2016-octavia-1.6-tdi-dsg-style-cr-otomatik-600-km-ledli-xenon-388305564/detay95 yazmışlar, greentech yazmıyor ama en dolusu sanıyorum.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-yeni-kasa-posetli-kamera_hafizali-koltuk_hayalet-ek-399690689/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2016-mazda3-1.5sky-dizel-power-sense-11.900km-plusnavigsn-plusbeyaz-deri-382970917/detaySkodayı oldum olası sevemedim bir türlü ben nedense bakarken bakareken bu 2 sine gitti elim Skodaya 100 bin gömmek ne bileyim
2013 model 1,6 dizel DSG şanzımanlı octavia kullanmış birisi olaraktan octavia için şunları söyleyebilirim,Aracın malzeme kalitesi çok güzel, sürüş keyfi konforu mükkemmel, iç hacim ve bagaj hacmi süper. Tek kötü yanı DSG şanzıman. Aracın şanzımanı 40 bin km de arızalandı. Birde bu araçlarda kronik bir devri daim pompası arızası var oda pahalı bir parça. Ayrıca eğer daha öncesinden dizel bir araç kullanmadıysanız araçtaki dizel gecikmesi denilen, gaza bastıktan bir müddet sonra motorun tepki vermesi olayına alışamayabilirsiniz. Eğer aracı kısa mesafeli olarak kullanıyorsanız partikül filtresinin kısa zamanda tıkanması söz konusu olabilir. Bence dizel araç uzun mesafe aracı. Kısa mesafeli sürüşler her araç kötü ama dizel için daha bir kötü. Zaten aracın kullanım klavuzunda da kısa mesafeli sürüşler için kullanmanızı tavsiye etmiyoruz diye yazıyor.Amortisörleri güzel ama amortisör çalışma sesini araç içinden duyabiliyorsunuz. vs.Ama bunlara rağmen ben aracı çok beğenmiştim keşke DSG sorunu çıkmasaydı binilebilecek bir araçtı.Mesaj Birleştirildi: Şubat 17, 2017, 06:55:52Araç sizin nasibinizmiş, önemli olan içinize sinmesi. Araçtaki o motor sesi, basınca bas daha varım ben demesi yeter .
aynı şeyleri düşünmüşüz hep ilk mazda 6 ya baktım 105 li rakamlara var benzinli yalnız.avensistede otomatik yok.Dizel ve otomatik seçeneği konuşuldu diye bu 2 aracı koydum ve alırdım.Manuel olursa dizel comfortline passat ve avensiste girer devreye.Skodaya kadar o paralarda baya araç var
Merhabalar D segmenti araç almamız lazım benzinli olması ön planda. Çok fazla yol yapmıyoruz 1.6 132 hp 2015 model ( Sanırım T28 şeklinde tabir ediliyor) avensis ilgimizi çekti fakat bi kaç forumda bu araçların bu moturunun alt devirlerinin sıkıntılı olduğunu motorun kasayı kaldırmadığını söylediler. sizlerin tecrübelerini bekliyorum daha önce toyota kullanmadık hiç. ayrıca bu aracın yakıt tüketimi sağlamlığı konforu nasıldır 4 kişilik aileyiz rampalarda yada araç doluyken bizi üzer mi performans konusunda. kolay gelsin iyi forumlar