Gönderen Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler Buraya!  (Okunma sayısı 152741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 51 kere teşekkür etti
  • 152 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler Buraya!
« Yanıtla #940 : Şubat 17, 2017, 06:53:15 »
İyiakşamlar herkese..Sizlere bir fikir danışmak istiyorum..2013 model 1.6 Advance 36100 km de (Tüp yok) olan aracımı 60.000 tl ye sattım...98.500 tl ye skoda oktavia 1.6 TDI Style DSG Greentech araç almak icin pazarlik ettik plazadan...Ne dersiniz alinırmı...?
2013 model 1,6 dizel DSG şanzımanlı octavia kullanmış birisi olaraktan octavia için şunları söyleyebilirim,
Aracın malzeme kalitesi çok güzel, sürüş keyfi konforu mükkemmel, iç hacim ve bagaj hacmi süper. Tek kötü yanı DSG şanzıman. Aracın şanzımanı 40 bin km de arızalandı. Birde bu araçlarda kronik bir  devri daim pompası arızası var oda pahalı bir parça.
Ayrıca eğer daha öncesinden dizel bir araç kullanmadıysanız araçtaki dizel gecikmesi denilen, gaza bastıktan bir müddet sonra motorun tepki vermesi olayına alışamayabilirsiniz.
Eğer aracı kısa mesafeli olarak kullanıyorsanız partikül filtresinin kısa zamanda tıkanması söz konusu olabilir. Bence dizel araç uzun mesafe aracı. Kısa mesafeli sürüşler her araç kötü ama dizel için daha bir kötü. Zaten aracın kullanım klavuzunda da kısa mesafeli sürüşler için kullanmanızı tavsiye etmiyoruz diye yazıyor.
Amortisörleri güzel ama amortisör çalışma sesini araç içinden duyabiliyorsunuz. vs.

Ama bunlara rağmen ben aracı çok beğenmiştim keşke DSG sorunu çıkmasaydı binilebilecek bir araçtı.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 17, 2017, 06:55:52
Şöyle bir güzellik yaptı, 2000 siena tüpsüz 15.000 TL saydık. Ayrıca yazın 90.000 TL. teklif gelmişti araca 93.000 TL. istedi,kaldı. Bize kalmış.
Araç sizin nasibinizmiş, önemli olan içinize sinmesi. Araçtaki o motor sesi, basınca bas daha varım ben demesi yeter :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #941 : Şubat 17, 2017, 06:57:53 »
Araç sizin nasibinizmiş, önemli olan içinize sinmesi. Araçtaki o motor sesi, basınca bas daha varım ben demesi yeter :D.

Evet o başka :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 17, 2017, 07:03:40
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin, bi resim koyarsınız artık mersodan  :D

Auris Active 1,6'ya 68 bin vermemişsinizdir inşallah diye okuya okuya iniyordum aşağıya merso almışsınız güzel seçim.

Amin cümlemiz kazasız binelim inşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bir yıkansın inşallah, şu ara çamur tepesinde .)
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 51 kere teşekkür etti
  • 152 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #942 : Şubat 17, 2017, 07:16:09 »
Şöyle bir güzellik yaptı, 2000 siena tüpsüz 15.000 TL saydık. Ayrıca yazın 90.000 TL. teklif gelmişti araca 93.000 TL. istedi,kaldı. Bize kalmış.
Bu arada yazın araca 90 bin verenin aklından zoru varmış :). Ben yazın 2012 model makyajlı kasa kompresor motor, cam tavanı falan vardı, 60 küsür bin km olan araca 82 bin Tl pazarlık yapmıştım, aracı teste soktuk, biraz pis kullanmıştı birde satanı gözüm tutmadı diye almadım aracı. Sadece  çamurlukta boyası vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İki Tanık Var Biri Dilimdir Biri de Dürüst Kalemim
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 130
  • Model Yılı: '04
  • 32 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #943 : Şubat 17, 2017, 08:32:31 »
2004 2007 arası 1.6 Avansiz almak isitiyordum ama çok para istiyorlar be, tamam temiz araç 45 bin nedir ya bende Yaris aldım :))
Sevdirmeye Gayret Etme Kendini Sevilmeye Terk Et...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2024 Chery Omoda 5 Luxury
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '17
  • 46 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #944 : Şubat 17, 2017, 08:36:06 »

hayırlı olsun
motor şanzıman öneri istediğiniz toyotalardan kat be kat tatmin edicidir
80bine golfe binemiyorsunuz, en iyisini yapmışsınız
1- [97 Volvo 850 168 HP] 2- [98 Volvo S70 168 HP] 3- [01 Nissan Maxima 3.0 V6 222 HP]
4- [00 Toyota Corolla 1.3 90 PS] 5- [01 Toyota Avensis 2.0 D4 150 PS] 6- [11 Toyota Avensis 2.0 Premium MDS / Lovato OBD]
7- [17 Hyundai i30 1.6D DCT 136 HP] 8- [24 Chery Omoda 5 1.6 T-GDI 183 HP]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #945 : Şubat 17, 2017, 09:36:45 »
Üstadım araç ile ilgili tecrübeleriniz benim için önemli. Fiyat konusuna gelince detaylıca araştırdım ve az çok bilgi sahibiyim.Benim aracımda lokal boya, nokta boya,değişen vs. yok ki umarım hiçbirimizinkinde hiç bir zaman olmaz. Prestijli Mercedes, BMW gibi araçlarda araç km. çok önemli bir kıstas ve aracım 43.000 orijinal km de. Aracınızı bahsettiğiniz fiyattan yaklaşık 7 ay önce sattınız ki otomobil piyasası 7 günde bile fırlıyor. TL 'nin son 7 ayda kabettiği değer yeni vergilendirme sisteminin hem sıfır hem ikinci eldeki fiyatlara yansıması malumunuz. Ayrıca kasko bedellerine göre 2010 model Luxury 78.724 TL, fascination 79.968 TL olarak gözükmekte Siz sanırım prime sandınız ki onun değeri 71.925 TL.Bu benim için kıstas alabilir bir fiyat karşılaştırmasıdır. Halkımızın tüketim alışkanlıklarından dolayı, tutuluyor-tutulmuyor diyerekten,aynı model golf'ü ulaşılmaz,saab 9-5'i tü kaka yapan anlayışından uzak bir değerlendirme bu rakamlar. Hızlı yada yavaş satılması konusu benim için kıstas değil en az 6-7 yıl, hatta 10 yıl binmeyi düşünüyorum zira aracımı satıpda almaya çalışacağım bir hedefim yok. Ev,arsa vs. edindikten sonra sahip olmak istediğim Mercedesimede kavuştum :) Araçlarımızı güzel günlerde, sağlıkla, uzun uzun kullanmayı nasib etsin.

Fiyat konusu sizin içinize sindiyse problem yok, güle güle güzel günlerde kullanın..  Yavaş satılması benim için de kıstas değil,sadece bilgi için söyledim..Yine param olsun yine alacağım.. Bence çok çok güzel bir araç aldınız.. Araçla ilgili sorunuz/sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #946 : Şubat 17, 2017, 15:05:30 »
hayırlı olsun
motor şanzıman öneri istediğiniz toyotalardan kat be kat tatmin edicidir
80bine golfe binemiyorsunuz, en iyisini yapmışsınız

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun. Ömürde bir defa olsun denemek istedim, şükür Allah'a nasip oldu.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 17, 2017, 15:08:02
Fiyat konusu sizin içinize sindiyse problem yok, güle güle güzel günlerde kullanın..  Yavaş satılması benim için de kıstas değil,sadece bilgi için söyledim..Yine param olsun yine alacağım.. Bence çok çok güzel bir araç aldınız.. Araçla ilgili sorunuz/sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım..

Çok teşekkür ederim. Mercedes başka onda hem fikiriz ama biz toyotacılar, forumumuz, dostluğumuz başka. Selamlar,saygılar.
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '15
  • 59 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #947 : Şubat 17, 2017, 15:34:30 »
İyiakşamlar herkese..Sizlere bir fikir danışmak istiyorum..2013 model 1.6 Advance 36100 km de (Tüp yok) olan aracımı 60.000 tl ye sattım...98.500 tl ye skoda oktavia 1.6 TDI Style DSG Greentech araç almak icin pazarlik ettik plazadan...Ne dersiniz alinırmı...?

Mutlu'nun dediği gibi bende sıfır gibi olan 5-10 bin km de hasarsız aracların alınması tarafındayım kafadan 5 lira oynuyor çünkü.
Biraz baktım bitane buldum sahibindende eminim sizde bulmuşsunuzdur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2016-octavia-1.6-tdi-dsg-style-cr-otomatik-600-km-ledli-xenon-388305564/detay

95 yazmışlar, greentech yazmıyor ama en dolusu sanıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-yeni-kasa-posetli-kamera_hafizali-koltuk_hayalet-ek-399690689/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2016-mazda3-1.5sky-dizel-power-sense-11.900km-plusnavigsn-plusbeyaz-deri-382970917/detay

Skodayı oldum olası sevemedim bir türlü ben nedense bakarken bakareken bu 2 sine gitti elim :)
Skodaya 100 bin gömmek ne bileyim  :nija:
Burası basra değil izmit körfezi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #948 : Şubat 17, 2017, 15:39:12 »
Mutlu'nun dediği gibi bende sıfır gibi olan 5-10 bin km de hasarsız aracların alınması tarafındayım kafadan 5 lira oynuyor çünkü.
Biraz baktım bitane buldum sahibindende eminim sizde bulmuşsunuzdur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2016-octavia-1.6-tdi-dsg-style-cr-otomatik-600-km-ledli-xenon-388305564/detay

95 yazmışlar, greentech yazmıyor ama en dolusu sanıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-yeni-kasa-posetli-kamera_hafizali-koltuk_hayalet-ek-399690689/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2016-mazda3-1.5sky-dizel-power-sense-11.900km-plusnavigsn-plusbeyaz-deri-382970917/detay

Skodayı oldum olası sevemedim bir türlü ben nedense bakarken bakareken bu 2 sine gitti elim :)
Skodaya 100 bin gömmek ne bileyim  :nija:

Aynen haklısın Mustafa. O paralara 95 e mazda 6 2.0 power donanımlı benzinli araç alınabilir. Ya da dizel otomatik mazda 3 de blunabilir 2. elde. Şahsen D sınıfı almayacaksam 80bine dizel otomatik astra K ile 70 bine mazda 3 benzinli otomatik arasında seçim yapardım. 105 bin tl ye çıkılabiliyorsa 2. ele avensis düşerse de alınabilir.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '15
  • 59 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #949 : Şubat 17, 2017, 16:12:24 »
aynı şeyleri düşünmüşüz hep ilk mazda 6 ya baktım 105 li rakamlara var benzinli yalnız.
avensistede otomatik yok.
Dizel ve otomatik seçeneği konuşuldu diye bu 2 aracı koydum ve alırdım.
Manuel olursa dizel comfortline passat ve avensiste girer devreye.
Skodaya kadar o paralarda baya araç var  :)
Burası basra değil izmit körfezi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '13
  • 17 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #950 : Şubat 19, 2017, 09:43:29 »

2013 model 1,6 dizel DSG şanzımanlı octavia kullanmış

birisi olaraktan octavia için şunları söyleyebilirim,

Aracın malzeme kalitesi çok güzel, sürüş keyfi konforu mükkemmel, iç hacim ve bagaj hacmi süper. Tek kötü yanı DSG şanzıman. Aracın şanzımanı 40 bin km de arızalandı. Birde bu araçlarda kronik bir  devri daim pompası arızası var oda pahalı bir parça.
Ayrıca eğer daha öncesinden dizel bir araç kullanmadıysanız araçtaki dizel gecikmesi denilen, gaza bastıktan bir müddet sonra motorun tepki vermesi olayına alışamayabilirsiniz.
Eğer aracı kısa mesafeli olarak kullanıyorsanız partikül filtresinin kısa zamanda tıkanması söz konusu olabilir. Bence dizel araç uzun mesafe aracı. Kısa mesafeli sürüşler her araç kötü ama dizel için daha bir kötü. Zaten aracın kullanım klavuzunda da kısa mesafeli sürüşler için kullanmanızı tavsiye etmiyoruz diye yazıyor.
Amortisörleri güzel ama amortisör çalışma sesini araç içinden duyabiliyorsunuz. vs.

Ama bunlara rağmen ben aracı çok beğenmiştim keşke DSG sorunu çıkmasaydı binilebilecek bir araçtı.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkurler hüseyin bey...

Mesaj Birleştirildi: Şubat 19, 2017, 09:46:34

2013 model 1,6 dizel DSG şanzımanlı octavia kullanmış

birisi olaraktan octavia için şunları söyleyebilirim,

Verdiğiniz bilgiler için teşekkurler hüseyin bey...
aynı şeyleri düşünmüşüz hep ilk mazda 6 ya baktım 105 li rakamlara var benzinli yalnız.
avensistede otomatik yok.
Dizel ve otomatik seçeneği konuşuldu diye bu 2 aracı koydum ve alırdım.
Manuel olursa dizel comfortline passat ve avensiste girer devreye.
Skodaya kadar o paralarda baya araç var  :)
Tesekkürler mustafa bey....Yalnız ben benzinli düz vites bir araçtan indim zaten...Dediğiniz mazdalarda guzel araç ama 2. El servis gibi etkenler nedeniyle biraz soğuk bakıyorum..
Burhan İNCE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Merhaba
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 124000
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #951 : Şubat 21, 2017, 05:44:48 »
Arkadaşlar 2009 model dizel manuel 1.4D-4D Comfort bir araç buldum, kilometresi 180 bin de. Kilometreden dolayı kaygılarım var , bu kilometrelerde değişmesi gereken önemli veya pahalı parçaları oluyor mu . Kullanan arkadaşların önereceği konular varmıdır? Expertizde motor yuzde kaç ustü olursa tavsiye edersiniz. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız? Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #952 : Şubat 23, 2017, 23:58:03 »
Merhabalar D segmenti araç almamız lazım benzinli olması ön planda. Çok fazla yol yapmıyoruz 1.6 132 hp 2015 model ( Sanırım T28 şeklinde tabir ediliyor) avensis ilgimizi çekti fakat bi kaç forumda bu araçların bu moturunun alt devirlerinin sıkıntılı olduğunu motorun kasayı kaldırmadığını söylediler. sizlerin tecrübelerini bekliyorum daha önce toyota kullanmadık hiç. ayrıca bu aracın yakıt tüketimi sağlamlığı konforu nasıldır 4 kişilik aileyiz rampalarda yada araç doluyken bizi üzer mi performans konusunda. kolay gelsin iyi forumlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #953 : Şubat 24, 2017, 09:35:52 »
Güzel araç, motoru o araç için ne güçsüz, ne de güçlü. Güç ayrıca görecelidir. 2.0 lt atmosferik de 2.0 lt aşırı besleme yanında güçsüz görünebilir.

Bahsettiğiniz aracın vb direk kullanıcısı olan arkadaşlarımız daha fazla bilgi de verecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '16
  • 22 kere teşekkür etti
  • 112 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #954 : Şubat 24, 2017, 10:48:47 »
Merhabalar D segmenti araç almamız lazım benzinli olması ön planda. Çok fazla yol yapmıyoruz 1.6 132 hp 2015 model ( Sanırım T28 şeklinde tabir ediliyor) avensis ilgimizi çekti fakat bi kaç forumda bu araçların bu moturunun alt devirlerinin sıkıntılı olduğunu motorun kasayı kaldırmadığını söylediler. sizlerin tecrübelerini bekliyorum daha önce toyota kullanmadık hiç. ayrıca bu aracın yakıt tüketimi sağlamlığı konforu nasıldır 4 kişilik aileyiz rampalarda yada araç doluyken bizi üzer mi performans konusunda. kolay gelsin iyi forumlar
Yaklaşık 3,5 yıl aynı motora sahip auris kullandım, yakıt tüketimi tamamen kullanıma bağlı olmakla beraber sıkışık olmayan şehir içi trafikte 7,5lt/100km değerleri yakaladım çoğu zaman en yüksek 9,1lt/100km idi. Şehir dışı ise 5,8-6,1lt/100km değeri vardı. Alt devirlerde cansız üst devirlerde atak ama tabi yakıt da ona göre artıyor. Performansı yokuş hariç tatmin edici ama bir aşırı beslemeli motor gibi değil. Yüklü ve yokuş yukarı yollarda bir dizelin keyfini vermiyor. Şu anda kullandığım 1.4 dizele göre avantajlı tarafları yüksek sürat ve yüksek devir çevirebilmesi onun haricinde bir artısı yok bana göre.
2009-2012 Auris Comfort Extra LS 1.6-132PS Valvematic
2012-2016 Corolla Comfort Extra 1.4 D-4D 90 PS
2016 - Corolla Premium Navi High 1.4 D-4D 90 PS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 32700
  • Model Yılı: '12
  • 8 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #955 : Şubat 28, 2017, 20:05:48 »
Motor % 80 üzeri çıkarsa iyidir.

Araç mmt ise tavsiye etmem. Hem kilometre yüksek olduğu için hem de çok konforlu olmadığı için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #956 : Mart 03, 2017, 08:48:00 »

Limitiniz ne kadardır bilmiyorum ama Skoda SuperB ve 1.5 Ford Mondeo' da seçenekler içinde olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca vergisi sıkıntı olmaz ise Mazda6 da tercih edilebilir.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #957 : Mart 03, 2017, 13:20:26 »

Çok kullanmıyorsanız motor gücünün ne önemi var ki?  Rampaları çıkamayacak araba yoktur sonuçta. 1.6 motorla da gerekirse yüksek devir çevirirsiniz rampalarda olur biter.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #958 : Mart 07, 2017, 14:19:33 »
Arkdaşlar 96 efsane kasa xei var.
önlerden ses gelmiyor.satan kişi arkdaki orta kısımdaki kolonlarıda farkettirmeden yürütmüş.
büyük ihtimal ön kapılardakini sökmüş.
eşim,güzel bir ses çıksın halledersen iyi olur deyinci.
kendi ilimdeki ilanlarda
https://tr.letgo.com/tr/i/doert-siyah-mavi-koaksiyel-hoparloerler_7119f7e8-1b36-4d38-81e4-f331c0db7d2d

bu çıktı.
bunlar işime yarar mı.küçükler kapıya büyükler arkaya
teyip pioner.
bunları alayımmı.pazarlık yapıcaz 130 tl ye vereyim dedim.en son oluru ne olur.
kapılardakini kendim söküp hoparlo var mı varsa patlak mı nasıl anlarım.bunları kendim montaj yapmak istiyorum.yada yaptıtmam ki
yada hiç uğraşma git elektronikçiye aşağı yukarı işçilik+malzeme bu aralardamı çıkar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #959 : Mart 07, 2017, 14:33:22 »
İmla konusunda özen gösterelim lütfen!.