0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 TDI CR Green Tec Manuel / 110 PS optimal octavia arkadaşlar bu araç hakkında yorumlarınız nelerdir. Kaportasının sağlamlığı paslanmazlığı ve motor ömrü konusunda. Yakıt çok iyiymiş hoşuma gitti.
Olmuşken DSG olaydı tadından yenmezdi
Mutlu, kalıcı bir durum değil gazdaki fiyat, biraz sık dişini 1-2 aya düşer fiyatlar, yazın yine 2 lira. C sınıfı dizel desen yine bir derece de, b sınıfı dizel çekilecek gibi değil. Son 3-4 aydır dizel focus kullanıyordum, gürültüsü rahatsız etti beni, şimdi o gitti yine sıfır dizel bir clio geldi, resmen bitirdi beni. Sanki büyükçe bir peynir tenekesinin içinde gidiyorum, dışına da bir motor takmışlar, böyle bir his.
2013-14 model dizel C4 nasıl gider? Bu arada bütçem mazdamı satacağım fiyat olacaktır.
Çok güzel gider ama attan binip eşeğe binmiş hissi alırsın şimdiden söyliyim.
Hangi konuda at, eşek. Hızlanma ise mazdam zaten 13.1 sn de 0-100 değeri. Bu değer en azından c4 de daha az. bir de torkun vereceği his de olacak.
Elegant extra bulursanız önceliğiniz olsun.Elegantta alınır fakat extrada anahtarsız giriş,anahtarsız çalıştırma, touch ekran,17 cant ,yarı deri nubuk koltuk döşemeleri daha cezbedici.
Elegant Extra sol kapıda lokal çizikten ötürü boya var hasar kaydı parça parça 6.000 kadar. Ne fiyat verilir buna sizce?
Araç kaç model ve km ne kadar makyajlı kasamı???.makyajlı ile makyajsız kasaarasında fiyat farkı oluyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-baska-yok-makyajli-kasa-elegant-extra-lpg-li-384412240/detaybahsettiğiniz ilan bumu bilemiyorum ancak bu araçta Kaporta değişmiş diye belirtilmiş!Yapılan ufak modifiyelere baktığımda şirket aracından ziyade Avensise düşkün bireysel kullanıcı aracı gibi duruyor.Ancak kaporta değişiminde hasarlı halinin resimlerini görün derim öncelikle.benim araçtan izler gördüm sanki bu araçta @Kaan Kara (29002)
kazayı biliyorum kaskodan yapıldığı için ucundaki azıcık esnemeyi bahane edip değiştirdiler. Hem değişen olsun nedir ki aracı bildikten sonra en kötü aynı paraya satacağım şekilde alıyorum zaten Biniciyim D sınıfı araç merakımdan tercih ediyorum ah birde Sunroof olsaydı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-baska-yok-makyajli-kasa-elegant-extra-lpg-li-384412240/detaybenim araçtan izler gördüm sanki bu araçta @Kaan Kara (29002)