0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.3 astralar uzun zamandır aklımda. Performans olarak Accordu çok ararım gibi ama rampalarda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. 1.3 olması hem vergi avantajı sağlayacak hemde yakıt illaki düşecektir. Ama dediğim gibi çıkabileceğimen yüksek rakam accordun parası kadar olur. onada ne kadar temizi bulunur soru işareti
Yaris Hybrid iyi güzel de Hakan abi uzun yolda çok avantajı yok, belki lpg takılırsa çok avantajlı olabilir uzun yolda.
B segment ş. İçi için yeterli ancak uzun yolda 2tane küçük çocuk sahibi için Dar gelecektir. Ayrıca uzun yolda konfordan ödünveremem Şimdilik en iyisi accordla gidebildiğimiz yere kadar gidelim.
Merhaba,Arkadaşlar, 140.000 TL ye kadar Dizel otomatik (1600 cc kadar) hangi aracı tavsiye edersiniz.
Aynen abi en iyisi boşver. 90 a sabitle git. Belki c sedana dönebilirsin.
Selman hocam aman kıyma accorda bu sene böyle oldu Konya da kış ben civicte de Corolla da da şehir içi hiç 10 litreyi geçmezdim bu sene 15 litre ile geziyoruz maşallah.Ama bu kışın baharı yazıda var sonra çok ararsın Accord'u
aynen accord alınabilir ama bildiğim kadarıyla avensisten ziyadesiyle pahalı.. şahsi görüşüm mazda'da değerlendirilebilir hiç kullanmadım ama çevremde metheden çok