0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadece kilometreyi baz alıyorsanız haklısınız tabi. benzinli manuel ve en boş araca 56.000 verebilirsiniz. Ama kişisel tavsiyem madem sıfır araç istiyorsunuz ford focus her anlamda astra'dan daha iyi bir tercih olacaktır. Naçizane kullanım tavsiyemdir.
bayılıyorum böyle fiyat veren dostlarımıza. bahsi geçen arabanın aynını 39a bulun ben 40 verip hemen alacağım. daha dün 2011 elegant otomatik tüplü 75 binde 54 e el değiştirdiMesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2017, 00:38:58aralığın başında 2004 makyajlı tüplü otomatik boyasız 174 binde corollamı 34 e sattım
Benim araç ne eder arkadaşlar? Hazır konu varken kaynak yapayım dedim 2010 Avensis 1.6 128.000 Km3-4 parça boyalı, değişen yok, en büyük hasar kaydı 6800 TLLastikler 20 bin km yaptıTüm bakımlar yetkili serviste yapıldı, bütün kayıtlar var yazılı olarak, sınırlı bir garanti paketi alınabiliyor araca şu haliyle.yedek anahtarlar kitapçıklar vs varEkstralarNecvox Multimedia (geri görüş kamera), orjinal teybi de duruyor kutuda.Lovato OBD kit LPG, 105 bin kilometrede takıldı, dolum ağızı benzin kapağında.Ön-arka park sensörüLlmar cam filmi, geçen sene yaptırdım, 6 sene garantisi kaldı.Plakadaki forever statüsü diamond yani %30 işçilik, %20 parça, %5 BP yakıt indirimleri var. Devir edilebiliyor.
Araç Elegant bu arada. Mutlu forumu coşturunca benim soru güme gitti
Merhaba arkadaşlar bir araç tavsiyesi de ben alayım. Hani aracımı değiştireceğimden değil de olur ya değiştirmeye kalkarsam tavsiye alayım.Şuan hali hazırda profilimdeki aracı kullanıyorum. Çokta memnunum aslında. Ama aylık şehir içi 700-800 km yol yapıyorum ister istemez bu beni sarsıyor. Acaba diyorum aracımın değerinde veya daha düşük fiyatıyla bir dizel araca mı geçsem? Şuan kış şartlarında 40 krş civarı bir lpg yakıtım var. Buna birde aylık 20-30 lira civarında benzin gideri var. Şimdi sorum ise şu;35-36 bin lira civarında dizel 1.3 astra yada 1.4 corollaya geçişimin yakıt olarak bir karı olur mu bana? Not : 35-36 çıkabileceğim en son limittir!
astranın 1.3 dizelinin de performansı çok düşük diyorlar, fakat az yakıt tüketimi ve mtv avantajı var. Km. si düşük bir araç bulmak lazım dizel için. Yaris, corsa, polo, ibiza dizel olabilir belki.
1.3 astralar uzun zamandır aklımda. Performans olarak Accordu çok ararım gibi ama rampalarda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. 1.3 olması hem vergi avantajı sağlayacak hemde yakıt illaki düşecektir. Ama dediğim gibi çıkabileceğimen yüksek rakam accordun parası kadar olur. onada ne kadar temizi bulunur soru işareti
Corsa dizel güzel gidiyordu, motorları sağlamdır. Egr kontrol edilmeli diye hatırlıyorum.Yaris dizel çok az görüyorum, hybridi daha mantıklı. Dizel ile, sakin kullanımda çok düşük tüketim elde edebilirsin orta ve uzun yolda. Gerektiğinde de tork avantajı var. Torklu devirlerde tüketim avantajı daha da fazla olur kıyaslamada. Önemli olan küçük hacim iş-ev yollarında, motorun çabuk ısınması ve zenginden normal karışıma geçmesi için. Lpg li hb civiclere de bakılabilir yabancılık çekmemek için.