0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O mu bu mu derken Mazda 3 dizele ek sıkıştık arkadaşlar
Hayirli olsun abi. Allah kaza bela vermesin. Marka model donanim km kaporta durumu fiyati vs genel bir paylasim yaparsan bilgi amacli guzel olur.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolasın Mehmet kardeşim. Bir hafta kullanım sonu butun bilgileri detaylı paylaşacağım duşunen arkadaşlara yol göstermiş oluruz inşallah. Şimdilik 2012 model touring donanım 29 bin de Butun Mazda 3 lerde olduğu gibi bunun da ön farlar sararmış durumda
demirhan sakıncası yoksa kaça aldınız. opel den neden vazgeçtiniz. bende çok ikilemdeyim...
Teşekkür ederim Selman bey...söylediklerinize hak veriyorum galiba bende oyak 2017 kampanyasını bekliyeceğim galiba..hele bugünden sonra el mahkum...Malum Ocak ayında yapacakları ötv 'yi hemen geçirdiler sağolunlar...Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2016, 00:45:10Teşekkür ederim Özcan bey...söylediklerinize hak veriyorum Bende Alman arabası taraftarıyım ama fiyatlar aldı başını gidiyor...DOD'u da inceliyorum zaman zaman...Oyak 2017 kampanyasını bekliyeceğim galiba..hele bugünden sonra el mahkum...Malum Ocak ayında yapacakları ötv 'yi hemen geçirdiler sağolunlar...
Demirhan, hayırlı olsun keyifle binin.Dizel düşünüyorsanız Megane 4 tavsiye ederim. Benzeri araç Mazda 3 dür. İç ve dış aksam kaliteleri Golf'den sonra bence iyilerden. Yalnız iç hacim genişliği öncelik ise Corolla vb araçlara bakmalısınız. Bazı detaylara bakatsanız bunları yakalayabilirsiniz. NPW'nin de bunda önemli etkisi mevcut. Megane dci için tüketim ve çekişi iyidir, üst donanımlarında hemen her konfor unsuru vardır, servis bakımı da nispeten makuldür. İkinci eli de kuvvetlidir. Vergiler harici düşünürsek, Gti sınıfı olmadıktan sonra her C segmenti için o bedeller yüksek bence.Edc tarzı otomatik düşünülüyorsa, bazı otomatik şanzıman kullanım tekniklerine dikkat etmek gerek, eğer bunlara uyulursa konforlu servis süresi uzar. Dsg ile karşılaştırırsanız, geçiş süreleri daha kısadır.
Arkadaşlar devri aldık sıkıntısız herkese teşekkürler ederiz
Hayırlı uğurlu olsun abi. Akşama foto video istiyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kazadan beladan cezadan uzak tutsun inşaallah.Arka tekerleğini kontrol ettirdin mi? Eğrilik yamukluk yok değil mi?
@Demirhan ÜNLÜ (29821) Allah hayırlı etsin kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.Bazen sırf haftada 1pompaya Yanaşmamak için dizele geçesim var ama Accorddan vazgeçemiyorum
Accord güzel araç ama 100 bin altına çok para istiyorlar o yüzden listeden çıkarmıştım
Merhabalar, 2010 model, tam otomatik vites, corolla comfort 1.6 benzinli 43000km deki otomobili tavsiye tavsiye eder misiniz?