0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2010-2011 1.6 elegant ve elegant extra 50-100 bin km bandındaki temiz avensisler ortalama ne kadar eder?
Demirhan bey maddi olarak limitiniz ne kadar?Bugün sahibinden.com a 2016 dizel otm. araçlara bakınıyordumda kia cerato ve hyundai elentra dizel otomatikleri 75bin lira civarında olduğunu gördüm. Çok hoşuma gitti araçlar, dizel otomatik araç alacak olsam bu ikiliyi değerlendirmeye alırdım. 1.4 dizel corolladan hem daha ucuz, hem daha çok donanıma sahip hemde (kişisel görüşüm) daha bir karizmatik.
Haftasonuna nasipse 2010 Astra 1.6 180 bhp otomatik vites ve 2010 model 1.6 avensis elegant extra bakacağım arkadaşlar. Nedense gönlüm astradan yana. Hayırlısı olsun bakalım
bende astra j lere takmış durumdayım. ben 2013-2015 j hb sport+still düşünüyorum.Arkadaşlar birde ist. derindere 2.el güvenilirmidir. araç ile ilgili verdikleri bilgiler kesinlikle doğrudur diyebilirmiyiz.
Mustafa abi çok tok bir araç takmakta haklısın genelde yakıt problem ama güzel tarafı ise motoru lpg uyumlu olduğu. Diğer bir sıkıntısı ise alaşımlı subaplar. Son donem araçlarının çoğu toyota hariç bundan muzdarip zaten
arkadaşlar 2012 elegant 70 binde dizel manuel. aracın piyasası nekadar dır. kaça kadar alınsa iyi.Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2016, 22:13:38bende 2011 benzinli corolla var. şehir dışında 6.5 litre civarı yakıyor. kısa mesafe kullandığım için ş.içinde 13 litre civarında yakıyor. bu gün bi astraya baktım 1.4 T 7.1 gösteriyordu. sanki corolladan daha az yakıyor.
Burhan bey eğer oyak indirimi 8 bin lira kadar tutuyorsa bana kalırsa hiç düşünmeden megane yi alın derim. Hoşunuza gitmezse piyasadan 2-3 binlira ucuza verdiğinizde anında satılır ve siz yine karda olursunuz. Babamda emekli asker. Megane 2 ler yeni çıktığında lojmanın yarısı megane almıştı oyaktan dolayı ve çoğu bir kaç ay sonra sattı aracı. Ama babam renoyu sevmediği için gitti corolla aldı ve hala kullanıyor 2005 model 70binde
Burhan bey merhaba. Sizin yaşadığınız kararsızlığın bir değişiğini bir aydır ben yaşıyorum. Kısmetse Salı günü yeni arabamı alacağım Megane için söylemiyorum ama genelde piyasaya yeni çıkan araçlarda bir dizi sıkıntılar başgösterebiliyor. Megane'yı üstün körü inceledim. Kasası güzel başkaca bir yorum yapmam doğru olmaz. Oyak personel indirim oranı bazı arabalarda çok mantıklı olabiliyor. Renault'ya sıcak bakmıyorsanız sizi ancak Alman paklar. DOD ikinci el'de düşük kilometreli Passat ve Süper B'ler mevcut. Size tavsiyem 1.6 TDI Passat Variant olacak. Hem fonksiyonel hem geniş hem de konforlu bir araba. Size bu yönde tavsiyede buluna bilirim.İyi akşamlar
O mu bu mu derken Mazda 3 dizele ek sıkıştık arkadaşlar
Hayırlı olsun, Mazda 3 güzel araç.Sent from my iPhone using Tapatalk
Sağolasın Enes kardeşim daha iyisi senin olsun
Senin sayfana gorışlerimi yazıcam inşallah sıkıntısız alırsak aracı dizel touring ve benzinli imşressive arasında kalmıştım. Dizeli tercih ettim. Bana göre tek eksisi cruise Control onu da yetkilide takıyorlarmış 600 ₺ ye